To όνομα του φοιτητή που έκαψε το σκύλο

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
jetflight":1k1wtmsx said:
η Κομητεια του Πανεπιστημιου Αιγαιου προτεινε τη διαγραφη του απο τη σχολη και η εισαγγελια τον αναζηταει.
Φαντάζομαι "Κοσμητεία", έτσι?

Όλα καλά. Και όλοι όσοι ξέρω θα μάθουν αυτό το όνομα.. Όμως σκεφτείτε και το εξής ενδεχόμενο.. Το video να το έχει κάνει ένα άτομο που μισεί τον Παναγιώτη Κυριάκου και να το έδωσε στην δημοσιότητα λέγοντας ότι το video αυτό το έκανε ο Παναγιώτης Κυριάκου.. Τότε πώς θα αισθανόμασταν όλοι μας αν γνωρίζαμε ότι κάναμε κάποιον που δεν έφταιγε να βρεθεί στο στόχαστρο όλων?? Εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν σαν να ήμουν εγώ αυτός που έκαψε τον σκύλο... :roll:

Μακάρι όμως ο "άνθρωπος" αυτός που έκανε το video να λέγετε στα αλήθεια Παναγιώτης Κυριάκου. Αλλά μόνο το δικαστήριο μπορεί να το αποδείξει αυτό :wink:

air_boy":1o4m2vqj said:
Όλα καλά. Και όλοι όσοι ξέρω θα μάθουν αυτό το όνομα.. Όμως σκεφτείτε και το εξής ενδεχόμενο.. Το video να το έχει κάνει ένα άτομο που μισεί τον Παναγιώτη Κυριάκου και να το έδωσε στην δημοσιότητα λέγοντας ότι το video αυτό το έκανε ο Παναγιώτης Κυριάκου.. Τότε πώς θα αισθανόμασταν όλοι μας αν γνωρίζαμε ότι κάναμε κάποιον που δεν έφταιγε να βρεθεί στο στόχαστρο όλων?? Εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν σαν να ήμουν εγώ αυτός που έκαψε τον σκύλο... :roll:

Μακάρι όμως ο "άνθρωπος" αυτός που έκανε το video να λέγετε στα αλήθεια Παναγιώτης Κυριάκου. Αλλά μόνο το δικαστήριο μπορεί να το αποδείξει αυτό :wink:
Πολύ τηλεόραση βλέπεις :)
Και τότε γιατί κρύβεται??

z_pilot":2qbh8o7r said:
Πολύ τηλεόραση βλέπεις :)
Και τότε γιατί κρύβεται??

Εσύ είτε το είχες κάνει, είτε δε το είχες δε θα κρυβόσουν?Με τόσους εκβιασμούς και ντόρο που έχει γίνει???
Εγώ πάντως αν ήμουν αθώος θα κρυβόμουν, και θα έστελνα το δικηγόρο μου να "καθαρίσει", αλλά σε καμία περίπτωση δε θα κυκλοφορούσα σα να μη τρέχει τίποτα!

Το αριστα εκπαιδευμενο σκυλι μου, σωματοφυλακας , δεν εχει πειραξει , δεν εχει χρειαστει μεχρι τωρα δηλαδη, δεν εχει ακουμπησει ανθρωπο.
Λεω να παω ενα ταξιδι μεχρι το σπιτι του μ#@!!@κα και να αφησω το σκυλο μου να θυμηθει την εκπαιδευση του.
Συγνωμη για το εντονο της απαντησης μου και την αγανακτηση αλλα ειμαι παρα πολυ ευαισθητος στο θεμα των ζωων. Αν τον ειχα μπροστα μου τον φοιτητη δεν ξερω και εγω τι θα εκανα, αισχος, να τιμωρηθει.

Και παλι συγνωμη αλλα δεν αντεχω να βλεπω τετοια πραγματα, ειδικα σε πλασματα που δεν μπορουν να υπερασπιστουν τον εαυτο τους .

Νικολας

Ναι όντως... βλέπω πολύ τηλεόραση. Όμως διαβάζω και πολλά βιβλία.. και ακόμη έχω μάθει να είμαι επιφυλακτικός... Όμως δεν κατάλαβα... Πώς κατάλαβες από αυτό που έγραψα ότι βλέπω πολύ τηλεόραση??? :roll:

Και ναι.. Αν το σκεφτείς λογικά και εσύ θα κρυβόσουν!

air_boy":1ahdjegy said:
Πώς κατάλαβες από αυτό που έγραψα ότι βλέπω πολύ τηλεόραση??? :roll:
Γιατί τα τελευταία χρόνια ακούμε πολλές θεωρίες συνομωσίας από τη τν(βλέπε "πάτησε ο άνθρωπος στη σελήνη?","ήταν όντως τρομοκρατικό το χτύπημα της 11/9?" και άλλα πολλά..)

air_boy":1ahdjegy said:
Και ναι.. Αν το σκεφτείς λογικά και εσύ θα κρυβόσουν!
Δε ξέρω γιατί αλλά εγώ δε θα κρυβόμουν.Θα έβγαινα και θα το φώναζα ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτό.Άσε που η φωνή μου θα ήταν διαφορετική από αυτού του καθάρματος στο βίντεο.Τέσπα,δεν έχει και πολύ νόημα να μιλάμε υποθετικά.

ΚΑΨΙΜΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΗΛΟΙΡΑΚ!!!!!!!!!!

Επειδή έχω την αίσθηση ότι η κουβέντα έχει ξεφύγει θα προτείνω το εξής:
Συμφωνώ με το σύντροφο thndr_20.
Αποφασίζω και διατάσω κάψιμο του φοιτητή.
Το συμβούλιο ποινών του φόρουμ επικυρώνει (τυπικά) την απόφασή μου.
Βρίσκουμε κάποιον να λούσει τον φοιτητή με κηροζίνη (την οποία κλέβουμε από την Cyprous Airways)...........
και τώρα ρωτάω το εξής:
Ποιός θα είναι αυτός που θα ανάψει το φυτίλι?
Έχετε μήπως ακούσει τη φράση ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω?

Σημείωση:
Στην (απίθανη) περίπτωση που θα βρεθεί κάποιος να ανάψει το φυτίλι, φανταστείτε μετά από λίγο καιρό να βρεθεί κάποιος ο οποίος (λόγω τύψεων) θα παραδεχτεί ότι το έκανε αυτός για να ενοχοποιήσει τον φοιτητή!!!

Συμπέρασμα:
Καλό είναι να αφήνουμε τη δικαιοσύνη (με τις όποιες αδυναμίες της) να κρίνει αντί για εμάς.

fotis":3t9uavqn said:
Έχετε μήπως ακούσει τη φράση ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω?

Εγω. Και με μεγαλη ηδονη κιολας.

Σκυλο δεν εχω καψει ποτε μου.