Το ραντάρ στο Ελληνικό δεν περιστρέφεται;

• Thread starter Thread starter Themis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ;

Ρε παιδια το μικροτερο ρανταρ γιατι εχει σταματησει να περιστρεφεται εδω και καποια χρονια ξερει κανεις ?? Επισης ποιες ειναι οι διαφορες του απο το μεγαλυτερο ??

Η μικρή κεραία ανήκει στο προηγούμενης γενιάς radar που είχε το Ελληνικό και που βέβαια οταν μπήκε σε λειτουργία το δεύτερο ( Thomson) έγινε εφεδρικό.
Λογικά δεν λειτουργεί πλέον.

Παιδια πως μπορω να επισκεφθω το ΚΕΠΑΘ , και τα ρανταρ , ειχα στειλε ενα email στην ΥΠΑ αλλα.... ακομα περιμενω απαντηση. Ξερει κανεις πως ??

και μάλλον θα περιμένεις για πολύ ακόμα..μόνο αν έχεις κάποιον γνωστό που δουλεύει εκεί ή ανήκεις στον αεροπορικό χώρο αλλά και πάλι δύσκολα....για να ανέβεις σε εεκ πολιτικού ενεργού αεροδρομίου θέλει βασικά αδεια απο τον αερολιμενικο..το θέμα είναι οτι δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα αερολιμενικός στο ελληνικό..οπότε απόλαυσε το ραντάρ απο το golf και το γήπεδο του Αστερα Γλυφάδας... :great:

Παιδια καλησπερα και παλι ! Πριν απο λιγο ημουν στο LGAT σε μια εκθεση που γινοταν ARTOZA 2009 και παρατηρησα οτι ουτε πια το μεγαλο (τσιμεντενιος πυργος) το ρανταρ περιστρεφεται και ειδα ελαχιστα φωτα αναμμενα , στο κλιμακοστασιο του πυργου ελεγχου και σε 1,2 γραφεια το πολυ και με μερικα αυτοκινητα στο παρκιν , γιατι αραγε ?? Τι συμβαινει , την ξυλωσαν και την προσσεγγιση και απο εκει ?? :cry: :cry:

Η προσέγγιση λειτουργεί κανονικά στο ίδιο μέρος όπως και το ΚΕΠΑΘ που είναι δίπλα....Το ξέρω γιατί πήγα πρόσφατα εκεί...

Τοτε γιατι σταματησε το ρανταρ να περιστρεφεταικαι στο κτιριο ηταν ολα σβηστα τα φωτα ? Πως μπορω παιδια να επισκεφθω αυτους τους χωρους ? Μπορουμε να κανονισουμε καποια εξορμηση εκει ?? :D :D

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ραντάρ είναι εφεδρικό....Για να επισκεφτείς τους χώρους θα πρέπει να πάρεις ειδική άδεια από την ΥΠΑ...Το θέμα νομίζω είναι να έχεις κάποια σχέση με το αντικείμενο για να δικαιολογείται η επίσκεψη...Πάρε κανένα τηλέφωνο, δε χάνεις τίποτα...

Παιδια το μεγαλο ρανταρ τελικα περιστρεφεται ακομα ,προφανως για συντηρηση ηταν κλειστο , το μικροτερο ειναι αρκετα χρονια σταματημενο....

ασχετο αλλα σχετικο με το Ελληνικο , η προσεγγιση ειναι ακομα εκει ;; Το ΚΕΠΑΘ ακομα λειτουργει σε αυτα τα κτηρια ;; Επισης σημερα που περασα ειδα οτι το ρανταρ( το μεγαλο) περιστρεφεται και ο χωρος εκει που ηταν τοτε οι δεξαμενες καυσιμων τις ΕΚΟ διαγωνια πισω απο τα ρανταρ και τους πυργους ελεγχου εχει ερθει η αστυνομια και συγκεκριμενα η ομαδα ΔΙΑΣ...τι εγινε ;;; Αρχιζει και ξυλωνεται σιγα-σιγα ;;