Το SX-BCK ξαναπεταει!!!

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πρεπει να άρχισε να πετάει μεσα στο 2004 γιατί στα κιταπια μου δεν βλεπω κατι. Αλλα θα το ψαξω και στο jp airline fleets που μου ηρθε προχθές και θα ενημερωσω.

ρε goldfish το jp ειναι το ευαγγελιο του καθε καλου spotter :thx: . Ειναι δυνατον να μην το εχω. Το παιρνω ανελλιπως τα τελευταια 10 χρονια και τα τελευταια 6 παραγγελνω και το cd. Το παραγγελνω κατευθειαν απο την BuchAir στην Ελβετία. Αν παρεις και το βιβλίο και το Cd μαζι σου δινουν το cd στη μιση τιμη. :banana:

CaptainChris":xul7hpof said:
Kai to BCL petaei gia mia Indonisiaki eteria, leased apo tin AeroNusantra, den thimamai to onoma tis eterias.

Δεν ξερω για το BCL, το BCH παντως πεταει απο τον Απριλιο στη BOURAQ σαν PK-IJP. Οσο για το BCK, συμφωνα με το jp δεν ειχε παραδοθει στην νεα εταιρεια μεχρι τον Απριλιο. Τωρα τι ημερομηνιες γραφει το airliners.net δεν καταλαβαινω :doubt:

sto jetphotos.net yparhoun fotos tou PK-TXD pou einai apo ton Dek. 2003. fenete oti jp leei lathos.

erotisi pros tous allous: eseis pou pernete apo diafores istoselides tis plirofories sas (alla den lete pies) : ti egine me to SX-BCK? pou petouse palia to PK-TXD?

gia na lisoume tin aporia.

oso gia to PK-IJP: petaei apo ton ianouario 04 gia tin Bouraq