Track aircraft on google earth

Μike εδω υπαρχει ενας τηλεοπτικος σταθμος του οποιου το σλογκαν ειναι: "we love to entertain you!" ;) :p
 
11:33gr
EZS934 FL340
GSP: 521kt
Alt: FL340
Airbus A319-111
Easyjet Switzerland

isnt it going too fast?? :rolleyes:
 
MIKE512":2lzn0p6s said:
EZS934 FL340 GSP: 521kt
Alt: FL340 Airbus A319-111 Easyjet Switzerland

isnt it going too fast?? :rolleyes:

Αν έχει 150 κόμβους ούριο άνεμο, και τα 600 μπορεί να φτάσει (όπως και τα 300 όταν τον έχει αντίθετο :mrgreen: )
 
είναι νόμιμο το SBS-1?

Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το SBS-1 virtual radar και ήθελα να ρωτήσω εάν η χρήση του είναι νόμιμη? Η κατασκευάστρια εταιρία λέει πως είναι αλλά ισχύεί?
Επιπλέον η δημοσίευση των στοιχείων από αυτό είναι νόμιμη? π.χ. live tracking data?

Ευχαριστώ
 
Re: είναι νόμιμο το SBS-1?

rouho":1v3i79yc said:
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το SBS-1 virtual radar και ήθελα να ρωτήσω εάν η χρήση του είναι νόμιμη? Η κατασκευάστρια εταιρία λέει πως είναι αλλά ισχύεί?
Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις σχετικά τον εισαγωγέα (Freebytes). Αυτός πιθανώς να έχει μια απάντηση που να ισχύει στην Ελλάδα.

Κώστας
 
!!!

Αν και Κυριακή, πριν από λίγο πήρα απάντηση από τη Freebytes......:

"επί νομικών θεμάτων δεν είμαστε οι ειδικοί για να σας απαντήσουμε.
Μπορείτε αν θέλετε να απευθυνθείτε στις αρμόδιες υπηρεσίες
που αναφέρατε."

Καλά αν δεν ξέρει ένας έμπορος αν είναι νόμιμο το προϊόν που πουλάει ποιος μπορει να ξέρει ρε παιδιά? Μπορεί κάποιος να τεκμιριώσει αν το SBS-1 είναι νόμιμο? Σε παλαιότερη τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΕΤΤ καταρχήν με παρέπεμπαν από τον έναν στον άλλον και άκρη δε βρήκα.
 
Re: !!!

rouho":qkk0hk65 said:
Σε παλαιότερη τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΕΤΤ καταρχήν με παρέπεμπαν από τον έναν στον άλλον και άκρη δε βρήκα.
Το χειρότερο είναι να απευθυνθεί κανείς στις αρχές και να ρωτήσει αν κάτι σχετικά περίεργο είναι νόμιμο. Αυτοί πάντα θα γνωματεύσουν ότι απαγορεύεται, ώστε να είναι προς την ασφαλή για το "δημόσιο συμφέρον" πλευρά, με τον τρόπο που ένας μανδαρίνος (γραφειοκράτης) το αντιλαμβάνεται (*). Μην ελπίζετε ότι θα πάρετε από αβλεψία του μανδαρίνου μια θετική γνωμάτευση ώστε να είστε καλυμμένοι.

Το κακό δε είναι ότι η αρνητική γνωμάτευση που έχει δοθεί επίσημα αποτελεί πλέον "δεδικασμένο". Δηλαδή από εκεί που είχαμε μια "γκρίζα περιοχή", αποκτάμε μια επίσημη απαγόρευση που επηρεάζει όλους.

Για το λόγο αυτό: Ποτέ προσωπική επικοινωνία με αρχές και μανδαρίνους για τέτοια θέματα. Καλύτερα μια αμφισβητούμενη (γκρίζα) κατάσταση παρά μια ρητή απαγόρευση.

Η απάντηση του Freebytes ερμηνεύεται ως εξής: Πρόκειται για προϊόν ή δραστηριότητα που οι αρχές θα απαγόρευαν, αν τους ετίθετο το ερώτημα. Απλώς δεν είναι ενήμερες ή δεν έχουν την ενεργητικότητα να ασχοληθούν, μέχρι κάποιος να τους ενοχλήσει.


(*) Ο μανδαρίνος έχει διαφορετική αντίληψη του "δημοσίου συμφέροντος" από εμας. Του αρέσει να το παίζει προστάτης της χώρας και της έννομης τάξεως και να προσπαθεί να βρεί νέους δρόμους για αύξηση των αρμοδιοτήτων του.
 
Help me!!!!!!

Ρε παιδιά συγχωρέστε με αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω και θέλω την βοήθεια σας! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε βήμα προς βήμα τον τρόπο που μπορώ να κανό αυτό το πρόγραμμα να τρέχει στον pc μου! :rolleyes: Όποιος απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμον! Α και το Google Earth το έχω εγκαταστήσει στον pc μου! Και μπορώ να το τρέξω αν αυτό βοηθάει! :)
 
Re: Help me!!!!!!

air_boy":2j8qx988 said:
Ρε παιδιά συγχωρέστε με αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω και θέλω την βοήθεια σας! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε βήμα προς βήμα τον τρόπο που μπορώ να κανό αυτό το πρόγραμμα να τρέχει στον pc μου! :rolleyes: Όποιος απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμον! Α και το Google Earth το έχω εγκαταστήσει στον pc μου! Και μπορώ να το τρέξω αν αυτό βοηθάει! :)

Απλό είναι..
1) Πατάς εδώ: http://www.openatc.com/ge.asp και πατάς κάτω κάτω "Yes, I agree".
2) Λογικά πρέπει να σου ανοίξει αυτόματα το Google Earth.
3) Πας αριστερά στο menu "Places" και στο "Temporary Places" πρέπει να σου έχει ένα "OpenATC Air Traffic" με ένα + δίπλα.
4) Πατάς στο + αυτό και μετά βάζεις tick στο Europe. Περιμένεις λίγο και πρέπει κάτω από το Europe να σου βγάλει άλλο ένα εικονάκι με το σήμα του google earth.. Τότε έχει φορτώσει τα δεδομένα..
5) Πας στην Ευρώπη και τα βλέπεις μπροστά σου :)

Αν κάτι δεν σου δουλεύει, πες μου σε ποιο βήμα κολάς.
 
Top