Transaero, Αγ.Πετρούπολη-Αθήνα

• Thread starter Thread starter Belavia
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ίσα ίσα από load factor δε νομίζω να βάλει μεγαλύτερο από 500αρι 737. Όσο για τις τιμές αν κρίνω από τις τιμές από Μόσχα για Ηράκλειο και Ρόδο ή από Αθήνα για παρεμφερείς προορισμούς ( Μόσχα, Κίεβο π.χ. με οποιαδήποτε εταιρεία όχι μόνο Τρανσάερο) περιμένω 350-450 να κυμαίνονται, με επιστροφή. Εκτός αν γίνει καμιά ευχάριστη έκπληξη και είναι κάνα 300αρι ή και λιγότερο! θα δούμε

ΥΓ πάντως το 737-500 μου αρέσει πολύ σαν αεροσκάφος 8) επειδή μου θυμίζει το κλασικό 737-200 που είχε και η Ολυμπιακή με τα οποία " ανδρώθηκα" αεροπορικά ! χεχε! :wink: :lol:

Ξερει κανείς το SKG-LED της Transaero που γίνεται κάθε Δευτέρα τη θερινή περίοδο,τι α/φος βάζει;

Απ όσο γνωρίζω υπάρχει πτήση της Rossiya με Boeing 767-300/300ER , τουλάχιστον αυτό δείχνει στη σελίδα της, για πτήση της transaero δεν γνωρίζω κάτι.

spotterakis":25infdh5 said:
Ξερει κανείς το SKG-LED της Transaero που γίνεται κάθε Δευτέρα τη θερινή περίοδο,τι α/φος βάζει;

Δεν είναι Transaero. Η Transaero έχει να έρθει στην Θεσσαλονίκη από το 2005.
Προφανώς μάλλον αναφέρεσαι στις πτήσεις SKG-LED της Rossiya Airlines. Φέτος, όπως και πέρυσι, θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί με 763.

Aυτά τα γνωρίζω..Αν μπεις στο αμαντέους θα δεις ότι από Ιούνιο έχει κάθε Δευτέρα πτήση η Transaero: UN474 SKG-LED 1545-2015..Γι'αυτό ρώτησα τι ά/φος χρησιμοποιεί..Όσο για τη Rossiya,ξέρω χαζή η ερώτηση,αλλά πόσο ασφαλής είναι;απλά το ιστορικό ασφάλειας πτήσεων στη Ρωσία δεν είναι το καλύτερο και δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα των α/φών της..

Αν κοιτάξεις ξανά στο Amadeus, στο flights--> availability εμφανίζει σαν αεροσκάφος B737-500.

Όσο αφορά την αγορά από την Ελλάδα εισιτηρίου για αυτό το δρομολόγιο, κρίμα …
Μου απάντησαν ηλεκτρονικά από την Transaero ότι αυτές οι πτήσεις γίνονται charter από 4 τουριστικά γραφεία της Ρωσίας. Τώρα πως ο ΑΙΑ την εμφανίζει αυτή την πτήση κανονική στο destination του; Δεν ξέρω; Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να εμφανίζει πτήσεις που μπορεί να γίνονται εβδομαδιαίως αλλά είναι charter. Και οι Estonian κάνουν εβδομαδιαίες πτήσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα από TLL για ATH αλλά μπορείς να βγάλεις εισιτήριο. Κρίμα. Κρίμα μας έμεινε μόνον η επιλογή με ανταπόκριση για Αγ. Πετρούπολη. Πόσο ποιο βολικό θα ήταν και για μας κατευθείαν πτήση. Έχω βαρεθεί τις ανταποκρίσεις.

Κρίμα που δεν πρόκειται για κανονικές πτήσεις.Θα συμφωνήσω και για τις ανταποκρίσεις, άλλα για Πετρούπολη θεωρητικά μπορείς να πάς και απο Θεσσαλονίκη το καλοκάιρι, βέβαια η τιμές τους είναι άλλο θέμα.... :(

Μπορεί η Transaero να πετά κάθε Παρασκευή στην Αθήνα από Αγ. Πετρούπολη αλλά ......charter, ΑΛΛΑ Ευτυχώς από 29 Μαΐου πετά και η Rossiya κάθε Σάββατο και είναι κανονική πτήση και μπορείς να βγάλεις εισιτήριο από την ιστοσελίδα της εταιρείας μετ’ επιστροφή 18.220rub = 460euro...?..?...

Καλά ο ΑΙΑ ακόμη κοιμάται, στα our destinations έχει την πτήση της Transaero(charter) και δεν έχει την πτήση της Rossiya (seasonal).......
Ευτυχώς την βρήκα και δεν θα κάνω ανταπόκριση …..ουαου…..

Η Transaero πάλι και φέτος σνομπάρει την Αθήνα. Παρά τα 15 εβδομαδιαία δρομολόγια από Domodedovo για Ηράκλειο, τα 2 εβδομαδιαία από Αγία Πετρούπολη για Ηράκλειο, και 1 εβδομαδιαίο από Ekaterinburg για Ηράκλειο, η Αθήνα δεν λέει να μπει στον χάρτη τους.
Φαίνεται ότι η μεγάλη αδελφή δεν τους αφήνει να κτυπήσουν τα 2 καθημερινά της δρομολόγια.