mikedlkece
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- QTR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- KLGA
Γειασας!
Προκαιται να ταξιδεψω σε λιγοτερο απο ενα μηνα προς ΝΥ με πτηση με ανταποκριση.. το layover προκειται να ειναι πανω απο 8 ωρες και αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν δικαιουμε συμφωνα και με τους κανονισμους της ΙΑΤΑ καποιο δωρεαν γευμα ή δωρεαν διαμονη απο την εταιρεια!
τα στοιχεια της πτησης ειναι τα παρακατω:
Athens to Newark
Flight 1 Thursday, 01 May 2008
Confirmed
Departure : 13:40 Athens, Greece-Athens Int E. Venizelos
Arrival : 17:45 Doha, Qatar-Doha
Flight : Qatar Airways QR 473 Aircraft: Airbus Industrie A320-100/200
Travel Class : Economy
Change of Aircraft required,Time between flights = 14 Hour(s) 40 Minute(s)
Flight 2 Friday, 02 May 2008
Confirmed, New Times
Departure : 08:25 Doha, Qatar-Doha, Terminal M
Arrival : 18:35 Newark, USA-Newark Liberty International, Terminal B
Flight : Qatar Airways QR 083 Aircraft: Airbus Industrie A330-200
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Πραγματι λοιπον... επελεξα να παω στην ΝΥ με την Qatar Airways...λιγο κουλο και ανςμαλο θα πει καποιος αλλα τα εισιτηρια ειναι promotional tickets (το που τα βρηκα ειναι αλλο θεμα) και επομενως θα πληρωσω μονο φορους..
Απ'την αλλη θα εχω την ευκαιρια να δω και την Doha ενω ισως προσπαθησω να γραψω και καποιο trip report μιας και δεν υπαρχει αλλο με την συγκεκριμενη εταιρεια!!
Αν και τα εισητηρια ειναι promotional tickets εγω θα το ψαξω για διαμονη/γευμα ιδιαιτερα αν αυτο προβλεπεται και απο την ΙΑΤΑ..δν εχω να χασω τπτ! Γι'αυτο λοιπον θελω την βοηθεια σας, τι προβλεποεται σε τετοιες περιπτωσεις? Ευχαριστω!!
Προκαιται να ταξιδεψω σε λιγοτερο απο ενα μηνα προς ΝΥ με πτηση με ανταποκριση.. το layover προκειται να ειναι πανω απο 8 ωρες και αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν δικαιουμε συμφωνα και με τους κανονισμους της ΙΑΤΑ καποιο δωρεαν γευμα ή δωρεαν διαμονη απο την εταιρεια!
τα στοιχεια της πτησης ειναι τα παρακατω:
Athens to Newark
Flight 1 Thursday, 01 May 2008
Confirmed
Departure : 13:40 Athens, Greece-Athens Int E. Venizelos
Arrival : 17:45 Doha, Qatar-Doha
Flight : Qatar Airways QR 473 Aircraft: Airbus Industrie A320-100/200
Change of Aircraft required,Time between flights = 14 Hour(s) 40 Minute(s)
Flight 2 Friday, 02 May 2008
Confirmed, New Times
Departure : 08:25 Doha, Qatar-Doha, Terminal M
Arrival : 18:35 Newark, USA-Newark Liberty International, Terminal B
Flight : Qatar Airways QR 083 Aircraft: Airbus Industrie A330-200
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Πραγματι λοιπον... επελεξα να παω στην ΝΥ με την Qatar Airways...λιγο κουλο και ανςμαλο θα πει καποιος αλλα τα εισιτηρια ειναι promotional tickets (το που τα βρηκα ειναι αλλο θεμα) και επομενως θα πληρωσω μονο φορους..
Απ'την αλλη θα εχω την ευκαιρια να δω και την Doha ενω ισως προσπαθησω να γραψω και καποιο trip report μιας και δεν υπαρχει αλλο με την συγκεκριμενη εταιρεια!!
Αν και τα εισητηρια ειναι promotional tickets εγω θα το ψαξω για διαμονη/γευμα ιδιαιτερα αν αυτο προβλεπεται και απο την ΙΑΤΑ..δν εχω να χασω τπτ! Γι'αυτο λοιπον θελω την βοηθεια σας, τι προβλεποεται σε τετοιες περιπτωσεις? Ευχαριστω!!