Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά για πρώτη φορά στη ζωή μου κέρδισα σε κλήρωση. :shock: Τι να πω, δεν το περίμενα. Όταν βρεθώ στο Βενιζέλος θα στείλω μήνυμα για να κεράσω καφέ.

Και εγώ τπτ δίστιχος …… :( :rant: :wall:

δε το πιστεύω, εγώ δε πήρα τίποτα ενώ η αδερφή μου σιλβερ..... και τις απαντίσεις τις έλεγα εγώ γιατί ούτε στην μπλέ δε έφτανε

Για να μάθεις άλλη φορά να βάζεις τα χεράκια σου να βγάζεις τα ματάκια σου χαχαχαχα :twisted: :twisted: :twisted:

Μη στεναχωριέστε θα το κάνουμε με τη μέθοδο δημόσιων έργων. Θα ζητήσουμε επανάληψη του διαγωνισμού μέχρι να κερδίσουμε εμείς. :( Άντε, καλές πτήσεις και καλά lounge στα παιδιά που κέρδισαν :)

δε το πιστεύω, να μήν δω στη λίστα το όνομα μου I'm a GOLD member και η αδερφή μου silver...

e-mail όμως δε μου ήρθε..

Ούτε εγώ πήρα email παρόλο που κέρδισα. Πήρα τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Δε νομίζω να έχουν σταλεί emails. Μου είπαν ότι εφόσον έχει γίνει ήδη εγγραφή στο web δεν χρειάζονται περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά μας. Θα λάβουμε απλώς την κάρτα στο ταχυδρομείο και θα ανανεωθεί αύριο-μεθάυριο το status μας στον online λογαριασμό μας.

Δεν έχουν σταλεί mail, αλλά θα σταλούν οι κάρτες και θα ισχύουν όλα τα benefits !!

:banana:

Χρυση μπανάνα, εεεε, κάρτα. Για δες, δεν έπαιζα τζάμπα για 2 ώρες τελικά :D :D

Ας ελπίσουμε να πάνε και τα οικονομικά μου λίγο καλύτερα και να κάνω κάνα ταξιδάκι, γιατί με βλέπω blue και "βγάλε" πολύ σύντομα...