Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μέσα από το site της ολυμπιακής, αφού μπεις στο μενού του Travelair, κάνεις αίτηση να σου πιστωθούν τα μίλια. Βάζεις τα στοιχεία της πτήσης, και μέσα σε μερικές μέρες σου πιστώνονται!
Δεν ξέρω και εγώ γιατί δεν πιστώνονται αυτόματα, ή πώς είναι σε άλλες εταιρίες (αν σε όλες πρέπει να αιτηθείς την πίστωση των μιλίων). Το είχα ρωτήσει και στο παρελθόν. Πάντων ακόμα και οι φτηνοί ναύλοι παίρνουν μίλια.

By The way σήμερα μου έφτασε η Blue Card προς αντικατάσταση της εκτυπωμένης.

Χτες μιλησα με τους λεβεντες της νοα σχετικα με την αιτηση που ειχα κανει σαν παλιος Ικαρος.Με ενημερωσαν οτι ως 15/12 θα έχω λαβη τη κάρτα.Μου έδωσε τον αριθμό της κάρτας και το ΡΙΝ ενώ για τα μιλια που εχω κανει στην νοα θα πρεπει να ακολουθήσω τη διαδικασία που πολύ ορθά παραθετει ο Angel Aviation.....πιο πάνω. Αυτα θα εμφανιστούν σε 7 επτά εργάσιμες..... με τη προϋπόθεσή ότι το όνομα και επώνυμο στη κάρτα είναι ο ίδιος με το εισιτήριο. Ακούγετε περιττό αλλά έχω ένα πρόβλημα με εισιτήριο προς Κω στο οποίο αναφέρομε ως G... δηλαδή αναφέρετε το αρχικό του ονόματος μου και όχι ολόκληρο το όνομα μου. Φασαρία μου μυρίζει.... οπότε εκτιμώ και τα μίλια φίλων που δεν έχουν χρεωθεί άμεσα στο τσεκάρισμα ίσως να υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
Όσοι έχουν μεταφερθεί με αίτηση τους από τον Ίκαρο στο Travelair και για όποιο λόγο έκαναν αίτηση στην ιστοσελίδα τους ένας από τους δυο λογαριασμούς θα ακυρωθεί... καλό θα ήταν να ζητήσουν οι ίδιοι την ακύρωσή του λογαριασμού με το 2000ρο δώρο.
Σήμερα ελάβα στο μαιλ μου την επιβαιβωση της ενεργειας μου να καταχωρήσω τα μίλια μου. Πολύ μανούρα....ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει το σύστημα.
Να σημειωσω και εγω τη τσιγγουνια της νοα προς ολα τα μελη του Ικαρου που πηγαν στο Travelair....1000 μίλια παραπάνω
??? σιγά μη πέσετε έξω.Το καλό είναι ότι δεν έχουν χρονική διάρκεια(όπως στην Αιγαίου-Κυπριακές-Σταρ αλιανς κτλ) τα μίλια που μαζεύουμε..... εκτός και αν υπάρχει και δε το έχω καταλάβει...

Εντός των ημερών αναμένεται η ανακοίνωση μίας συνεργασίας που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα -award- μίλια (όχι -status- μίλια) :wink:

''Τα στοιχήματα σας παρακαλώ……………..
Εγώ λέω πιστωτική κάρτα με τη Marfin..... ''
Γιατί αυτό να πάει σκουπίδια κύριοι? Δεν είπα τπτ κακό ούτε εκτός θέματος λογικό είναι να υπάρξει πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη με το Travelair.

Η Singular Logic αναλαμβανει να διαμορφωσει τις υπηρεσιες Travel Air της Olympic Air αλλα και γενικα ολο το customer service της ΟΑ συμφωνα με αρθρο της Capital.
:arrow: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=872707

Για την υλοποίηση του συστήματος χρησιμοποιείται η πλατφόρμα ORACLE|Siebel CRM η οποία καλύπτει σφαιρικά τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Olympic Air.

Η συγκεκριμένη λύση αφορά στο βασικό σύστημα σχεδιασμού και εκτέλεσης των προγραμμάτων Frequent Flyer (ορισμό των promotions, τα «επίπεδα» των μελών, τους κανόνες εξαργύρωσης κλπ), καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες διαχείρισης των σχέσεων με τους πελάτες-μέλη, όπως το Customer Service και τη διαχείριση του Marketing.

Άκρως λογική η συνέργεια μεταξύ 2 MIGάτων εταιρειών...

να φανταστω οτι οταν καποιος ταξιδευει με FREE δεν δικαιουται τα μιλια.σωστα?

Σαφώς. Ούτε στη Α3 άλλωστε.

"Milio-πιτα", το νεο "παιχνιδι" της Olympic Air, για τα μελη του Travelair Club. "Κοβετε" κομματια milioπιτας, τα στελνετε σε φιλους σας(ειτε ειναι μελη, ειτε οχι) και κερδιζετε μιλια. Εγω παντως που κερδισα 2110μιλια, δε τα βλεπω περασμενα και ουτε διαβαζω κατι διαφωτιστικο στους Ορους Χρησης. :arrow: http://www.miliopita.gr/ Enjoy 8)

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω πρέπει κάθε φορά να περνώ τα μίλια μου από μόνος μου δεν γίνεται με κάθε πτήση να περνούν στο λογαριασμό μου αυτόματα? :wall: