Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
αγπητέ lewton

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν αγαπάς τον χώρο της αεροπορίας η όχι.
δεν έχω δει να λες κάτι θετικό για κάποια εταιρεία.
είναι δεκτό να είσαι fun μιας εταιρείας, αλλα γενικά μου φαίνεσαι αρνητικός.
το καταλάβαμε ότι το προγραμμα της οα δε σου αρεσε καθόλου, αλλα βγάζεις πολύ χολη.

:D

Τα παλαιά μέλη του Ίκαρος θα εξακολουθήσουν απλά να είναι μέλη στο Travelair Club ή κρατούν και τα μίλια τους;;έχουμε πληροφόρηση για αυτό;;

makedonas":24gvr3pi said:
Τραβα και βαρα μηνυση τη MIG για προσβολη της συλλογικης σου οντοτητας! :wall: :wall: :wall:
(τοσα ποστ, δεν εχω δει να γραφεις κατι θετικο!)
Επειδή είμαι καινούριος στο forum δεν ξέρω αν το να γράφεις στον άλλο «τράβα να κάνεις αυτό» θεωρείται αποδεκτό, επομένως δε θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο.
Απλά θα ήθελα να πω ότι η απάντηση που δίνω παρακάτω ισχύει και για εσένα, μόνο που επειδή εκφράστηκε πολιτισμένα απαντώ εξίσου πολιτισμένα.

IATA/TASOS":24gvr3pi said:
αγπητέ lewton

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν αγαπάς τον χώρο της αεροπορίας η όχι.
δεν έχω δει να λες κάτι θετικό για κάποια εταιρεία.
Πώς, έγραψα για τη Swiss ότι μου αρέσουν τα αστείο βίντεο που βάζει. :P
Κοίταξε, για να μιλήσω σοβαρά, μπήκα στο forum ουσιαστικά χθες (είχα από παλιά 2 posts, αλλά είχα να μπω χρόνια), βρήκα μερικά θέματα και έγραψα τη γνώμη μου, και ναι έγραψα μπόλικα αρνητικά σχόλια γιατί όταν πιάνεις μια κουβέντα από τη μέση τα θετικά συνήθως έχουν γραφτεί από άλλους ενώ για τα αρνητικά ο καθένας έχει να προσθέσει κάποια δικιά του εμπειρία ή γνώμη.
  • Μου φαινόταν πολύ χαζό το να μπω και να γράψω στο forum της Aegean οτι «γειά σας, λατρέυω την Α3» (ενώ έγραψα ότι δε μου αρέσουν τα νέα δρομολόγια εξωτερικού που ανακοίνωσε).
  • Εξίσου χαζό μου φαινόταν να γράψω ότι μου αρέσει να πετάω με Lufthansa (ενώ έγραψα την κακία μου για το ότι χρεώνει τα one-way εισιτήτια απαράδεκτα ακριβά).
  • Και για μια σειρά από άλλες εταιρίες που έχω πετάξει και μου άρεσαν, πχ Qantas, Virgin Blue, μου φαινόταν κάπως κουλό να πάω σε ένα thread όπου είχε να να γραφτεί post πάνω μήνες και να πω «γειά σας, τι ωραία που ήτανε η πτήση μου με την Qantas». Ενώ αν είχα μια κακή εμπειρία από την Qantas, θα την ανέφερα. ;)
  • Έγραψα πάντως ότι μου άρεσε πολύ η πρόσφατη πτήση με το Q400 της Malév. Δεν το πρόσεξες. ;)
  • Και αν θέλεις τη γνώμη μου γενικά για την O.A της MIG, αυτή είναι πολύ θετική, και μπορώ να σου δώσω link για άλλο forum όπου υπερασπίζομαι το εγχείρημα έναντι χρηστών που είναι πολύ επιθετικοί. Άλλωστε έγραψα ότι θα ήθελα να επιστρέψει στην Αυστραλία τώρα με την υποστήριξη της Skyteam. Επίσης δες και το σχόλιό μου για το αν έχουν πρόβλημα ο Βασιλάκης και ο Βγενόπουλος.
Επομένως δε δέχομαι ότι είμαι αρνητικός. Μπήκα σε ένα forum ουσιαστικά για πρώτη φορά, έγραψα διάφορα σχόλια που ήθελα να γράψω, και αυτό ήταν (δεν έχω άλλο αρνητικό σχόλιο να κάνω - τα εξάντλησα). Πλέον παρακολουθώ τις συζητήσεις και συμμετέχω κανονικά.

είναι δεκτό να είσαι fun μιας εταιρείας, αλλα γενικά μου φαίνεσαι αρνητικός.
Fan, από το φανατικός. Όχι fun από το διασκεδάζω. :mrgreen:
Αν είμαι fan μιας εταιρίας, αυτή δεν είναι αυτή που έχω βάλει στο προφίλ μου ως αγαπημένη μου. Είναι μια εταιρία με την οποία δεν έχω πετάξει ακόμα, αλλά γουστάρω να πηγαίνει καλά επειδή είμαι fan της.

το καταλάβαμε ότι το προγραμμα της οα δε σου αρεσε καθόλου, αλλα βγάζεις πολύ χολη.

:D
Παρακαλώ;
Γιατί να βγάλω χολή; Δεν είχα να περιμένω κάτι που να αφορά εμένα από το πρόγραμμα της ΟΑ, επομένως άτοπο και το περί χολής. Χολή θα μπορούσα να βγάλω για την Aegean και την Easy, που προσθέτουν νέους προορισμούς στο Ελ. Βενιζέλος και αγνοούν το αεροδρόμιο που με εξυπηρετεί (ειδικά η Easy με έχει τσαντίσει γιατί μιλάμε για ένα από τα κύρια hubs της).
Αλλά εδώ δε συζητάμε για το πρόγραμμα μιλίων της νΟΑ; Ε, ανέλυσα την άποψή μου για το πολύ κακό όνομα, ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις αυτό το δικαίωμα. ;)

Άντε, καλή συνέχεια και θα δεις από τα επόμενα posts μου αν αγαπάω την αεροπορία. :)

Πάντως Travel Club λέγεται και το πρόγραμμα τακτικών πελατών της Superfast Ferries (το οποίο πριν ονομαζόταν Sea Smiles, μήπως σας θυμίζει τίποτα;). Επίσης παρατήρησα ότι η Attika (Superfast Ferries/Blue Star Ferries) έχει αφαιρέσει το σηματάκι της Premium Alliance (κλάδος της Star Alliance)...

ναι, όλοι με οξφορδιανή προφορά :? :? πάντως ρε παιδιά τα προγράμματα αυτά έχουν μια ζωή αδιάφορα ονόματα, miles & more, miles & bonus, skywards κ δεν συμμαζεύεται..τώρα την σημειολογία του 'Icarus' είναι κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα.

Για να μιλήσω προσωπικά, ένα πρόγραμμα με ΟΑ μίλια μόνο είναι αδιάφορο, θα είναι καλό να κερδίζεις κ από τις συνδέσεις των συνεργασιών, για όλα τα σκέλη (ή μπες σε συμμαχία νωρίς).

Ωραίο το όνομα! :great: Στα στάνταρ προφανώς, αλλά καλό! :) Όντως όμως σε τόσο μικρό δίκτυο απαιτείται να μετράς και μίλια άλλων εταιριών (συμμαχία ή συνεργάτες)

Ενταξει, εκεινου που το βρηκα μπορει να του φανηκε φανταστικο, απιστευτο αυτο το ονομα.(Olympic Air - Travelair μια χαρα κολλανε!)
Η φαντασια δεν φαινεται απο το ονομα.Στη τελικη αν δειξουν "φαντασια" και "καινοτομια" στα προσφερομενα, τοτε εμενα μου φτανει και μου περισσευει το ονομα αυτο!
Αλλο βεβαια το ικαρος.Αλλα και το TravelAir δεν ειναι κακό!

Πλέον θα μπορεί ο καθένας ανεξαρτήτου θέσης και προορισμού να έχει πρόσβαση στο
VIP longe της ΟΑ κάνοντας μια κράτηση μέσω e-mail (με κάποια επιβάρυνση λογικά) ή ακόμα και με μία
ετήσια κάρτα για απεριόριστες εισόδους. :great:

Σε σχεδόν όλα τα lounge του κόσμου μπορείς να κάνεις κράτηση και να πας χωρίς να έχεις business class εισιτήριο, απλά τώρα μπήκε και η olympic handling στο παιχνίδι (έως τώρα δεν παρείχε αυτή την υπηρεσία στα δικά της lounges)!

Λοιπόν, πληροφορίες για το Travelair και τους κατόχους κάρτας Ίκαρος της πΟΑ:
Οι κάτοχοι Ίκαρου, θα πάρουν κάρτα travelair club αντίστοιχης κατηγορίας (δηλαδή τα gold μέλη του Ίκαρου θα πάρουν gold κάρτα και στη νέα εταιρεία).
Παρόλα αυτά, τα μίλια δεν θα κρατηθούν, απλά κάθε μέλος του Ίκαρου, θα πιστωθεί στον λογαριασμό του Travelair έναν στάνταρ αριθμό μιλίων για αρχή (όλοι τον ίδιο αριθμό μιλίων).

Αυτά λοιπόν τα νέα, τώρα βέβαια πώς θα γίνει αυτό και πότε θα αρχίσει το πρόγραμμα θα δούμε, άλλωστε αύριο είναι η επίσημη έναρξη της νέας εταιρείας, με το καλό!!!