Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και η Αιγαίου σου έλεγε να εκτυπώσεις την κάρτα σου, μέχρι να μαζέψεις μερικά μίλια, όπου θα σου έστελναν μια στο σπίτι. Ξέρεις πόσοι θα εγγραφούν χωρίς να έχουν σκοπό να ταξιδέψουν? ίσα ίσα, αν την χάσεις την ξαναεκτυπώνεις και μια χαρά :lol:
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα (ναι μάλλον δεν διάβασα πολύ καλά τους κανονισμούς. όσοι παίξαμε στο παιχνίδι, κερδίζουμε τα 2000, και μπαίνουμε για την εκάστοτε κλήρωση (Silver εφτασε η χάρη μου). Για να τα πάρουμε αυτά πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο
Και όπως ρώτησε και ο Imperialone, τα 2000 μίλια απο το παιχνίδι είναι έξτρα μίλια? Διαφορετικά ήταν απλά ενα διασκεδαστικό παιχνιδάκι, που σου έδινε τη δυνατότητα να μπείς σε κλήρωση, και να ελπίζεις στην μυρωδια του χρυσού :lol:
Enlighten us...

Καλησπέρα! :) Γράφτηκα και εγώ, και στο email λέει καθαρά: "Η κάρτα σας θα αποσταλεί το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ μπορείτε να κάνετε χρήση της προσωρινής σας κάρτας." οπότε, τα περί κάρτας μάλλον λύνονται.

Παραμένει όμως μια μεγάλη απορία: για να μπορούμε να πάρουμε τα δώρα μας (ΑΝ κερδίσουμε, ό,τι κερδίσουμε) πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο;

Από ότι μου είπαν όποιος είχε κερδίσει αν είχε κερδίσει θα είχε ειδοποιηθεί, και εγώ ήμουν στην κλήρωση για την Silver αλλά τζίφος.

Είναι βέβαιο αυτό? Θυμάμαι αρκετά καλά ότι η κλήρωση ήταν να γίνει στις 27/10, ακόμα και να θυμάμαι λάθος μέρα δεν μπορεί να κάνω τόσο λάθος και να έγινε η κλήρωση. Εκτός και αν άλλαξε κάτι.

Στους όρους του παιχνιδιού έλεγε ότι οι νικητές έπρεπε να διεκδικήσουν τα δώρα τούς μέχρι τις 15/10 όποτε δεν νομίζω πως θα γίνει η κλήρωση μετά από αυτή την ημερομηνία. Αλλά σε περίπτωση που δεν έχει γίνει ο διαγωνισμός δεν θα μου έλεγαν ότι δεν έχει γίνει, ο εκπρόσωπος που μίλησα μου είπε πως αν είχα κερδίσει κάτι θα είχα ειδοποιηθεί.

οταν το παιχνιδι ξαναβγηκε στον αερα ειχαν αλλαξει τις ημερομηνιες. Για αυτο ειμαι σιγουρος. Εστειλα και ενα mail καλου κακου και βλεπουμε.

Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει e-mail αν και έφτασα μέχρι τη χρυσή. Πιθανολογώ ότι τα στέλνουν... λίγα-λίγα; :roll:

Όντως αρχικά έλεγε κάτι για 15-16, αλλά αργότερα άλλαξαν τις ημερομηνίες. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο με τον GP707, έφτασα μεχρι τη χρυσή αλλά email δεν έχει έρθει. Πάντως δε μπορεί "όποιοι κέρδισαν να το ξέρουν ήδη" γιατί υποτίθεται πως όλοι μας έχουμε "κερδίσει" τουλάχιστον τη μπλε με τα 2000 μίλια δώρο, άρα θα έπρεπε τουλάχιστον να μας ενημερώσουν γι αυτό υποθέτω! :)

Δεν έχω ακούσει τίποτα και δυστυχώς έκανα το λάθος να μην κρατήσω τους όρους του παιχνιδιού για να τους θυμάμαι με ακρίβεια. Πάντως είμαι κι εγώ βέβαιος ότι οι ημερομηνίες είχαν μετατεθεί, με την κλήρωση για τις 27 ή 29 Οκτωβρίου και την προθεσμία εγγραφής στο πρόγραμμα — αν θυμάμαι σωστά — να εμφανίζεται μεταγενέστερη της κλήρωσης. Στην αρχική διατύπωση των όρων η προθεσμία εγγραφής ήταν προγενέστερη της κλήρωσης, στοιχείο που μας μπέρδεψε όλους νομίζω. Τώρα, ποια ακριβώς είναι η αναθεωρημένη και ισχύουσα προθεσμία εγγραφής στο πρόγραμμα, θα σας γελάσω. Έστειλα κι εγώ email στο Travelair και περιμένω απάντηση.

Είναι πάντως απαράδεκτοι οι τύποι. Με την Aegean δεν θα συνέβαινε ποτέ τέτοιο μπάχαλο :D

Μολις μου ηρθε αυτο

Αξιότιμε Κε **********,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο διαγωνισμό του Travelair Club, είχε παραταθεί η διάρκεια του παιχνιδιού. Ο διαγωνισμός έληξε στις 19 Οκτωβρίου 2009 στις 10.00 πμ. με αποτέλεσμα να τροποποιηθούν οι ημερομηνίες. Κατά συνέπεια, όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω email για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν. Η αποστολή θα πραγματοποιηθέν διαδοχικά και θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών.

Παραμένουμε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Olympic Air