Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μετα τις προσωπικες αντιπαραθεσεις, ας δωσουμε και καμια πληροφορια για το Travelair...
Λοιπον..Οι εγγραφες μπορουν να γινουν με 2 τροπους:
-Μεσω του http://www.olympicair.com οπου μπορειτε να τυπωσετε την προσωρινη σας καρτα.
-Στα αεροδρομια οπου θα βρισκονται ειδικα σταντς με τα απαραιτητα εντυπα.Ετσι παιρνετε μια προσωρινη καρτα η οποια πρεπει μεσα σε 30 μερες να ενεργοποιηθει ειτε μεσω του http://www.olympicair.com ειτε μεσω του τηλεφωνικου κεντρου (210 3550500)

Οι καρτες προσφερουν εκπτωση και σε αλλες εταιριες του Oμιλου MIG οπως Everest, Olympus Plaza, La Pasteria, Gloria Jeans Cafe, Papagallino και φυσικα τα προνομια γινονται περισσοτερα οσο ανεβαινει ο Frequent Flyer στην κλιμακα μιλιων (εξτρα κιλα, ειδικα check-in counters).Οι Gold TravelAir members θα κερδιζουν παραπανω μιλια.

Οι κρατησεις που θα γινονται μεσω της εξαργυρωσης μιλιων με το Travelair Club θα γινονται μεσω της ιστοσελιδας, στην επιλογη "Εξαργυρωση Μιλιων".

Μιλια κερδιζετε επισης χρησιμοποιοντας και αλλες υπηρεσιες οπως: Διαμονη στο Classical Hotel, Avis.

Αυτα για αρχη! :great:

Κανένα νέο όμως για όσους έχουν μπει στην κλήρωση για Silver ή Gold κάρτες... Εμένα mail σαν αυτό που έκανε post ο Fxxxr δεν μου έχει έρθει ακόμα.. Τουλάχιστον να ξέρουμε αν κερδίσαμε ή όχι για να κάνουμε την εγγραφή μας μέχρι 30 του μήνα και να πάρουμε τα 3000 μίλια σαν παλιά μέλη του Icarus...

Και ένα λάθος που παρατήρησα.. Στον υπολογιστή μιλίων δεν έχει το Λονδίνα στους προορισμούς της.. Δεν έψαξα και για άλλους αλλά αυτός σίγουρα λείπει.

Το e-mail ακριβώς το ίδιο, μου στάλθηκε και μένα σαν απάντηση σε mail που τους έστειλα μέσω της "Επικοινωνίας" του site της Olympic Air. Δεν στέλνεται σε όλους. Προφανώς και ο Fxxxr είχε στείλει mail προς απάντηση.

Mολις μιλησα τηλεφωνικα με το τμημα του Travelair Club και μου ειπαν οτι η κληρωση θα γινει στις 29/10.
θα στειλουν e-mail να με ενημερωσουν αν κληρωθηκα για την ασημενια η διαφορετικα ενεργοποιηση της Μπλε καρτας!

Όσον αφορά την Νέα Υόρκη όμως, δίνει μόνο 1500 μίλια στην οικονομική και 3000 μίλια στην business. Πολύ λιγότερα από την πραγματική απόσταση και ανεξαρτήτως ναύλου (saver, flexi κτλ κτλ).

http://www.olympicair.com/FFPDefault.aspx?a_id=1152

Μόλις μου ήρθε σχετικό email το οποίο αναφέρει τα εξής:
Αγαπητέ κύριε / κυρία

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο παιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει Travelair". Για να μπορέσετε να παραλάβετε την κάρτα σας Blue Travelair με 2.000 επιπλέον μίλια και να διεκδικήσετε μία από τις 100 Silver Travelair Cards, μπείτε στο http://www.olympicair.com, κάντε log-in στο Travelair Club και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής έως τις 27/10/2009 χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία:

Αριθμός Κάρτας: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΡΙΝ: ΧΧΧΧ

Εφόσον συμπληρώσετε με επιτυχία την αίτησή σας, θα συμμετάσχετε στην κλήρωση για μία από τις 100 Sliver Travelair Cards, η οποία θα λάβει χώρα στις 29/10/2009 στις 19:00 στα γραφεία της Olympic Air , 1ο Χλμ. Λ. Κορωπίου -Βάρης & Ηφαίστου 1 , Τ.Κ. 19400 Κορωπί, Αττική. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από την Olympic Air με σχετικό email.

Με τιμή,
Olympic Air
Travelair Club
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι για να λάβει κάποιος μέρος στην κλήρωση για την Ασημένια κάρτα πρέπει να έχει κάνει ενεργοποίηση της Μπλε.

Καλησπερα παιδια. Εγω το πρωι ειχα δωσει τα στοιχεια μου για την μπλε καρτα . Το βραδυ ομως μου ηρθε παρομοιο μηνυμα οπως το παραπανω , με την μονη διαφορα πως ειναι για την gold . Τωρα τι πρεπει να κανω? να ξανακανω παλι την αιτηση ή δεν χρειαζεται να δηλωσω παλι τα στοιχεια μου αφου τα δηλωσα το πρωι για την μπλε .. Αν γνωριζει καποιος ας εχει την καλοσυνη να μου πει . Ευχαριστω

Τα 3000 μίλια που θα πάρουμε από την παλιά κάρτα του Icarus πως θα μας τα δώσουν;

μου στείλαν κ μένα το αριθμό κάρτας κ το PIN

άμα το βάζω στην αρχική σελίδα δεν γίνεται τίποτα (μάλλον έχει bug). άμα πατήσω travelair κ μετά το βάλω στα δεξιά μου λέει να το ενεργοποιήσω δίνοντας περαιτέρω στοιχεία μου.

σήμερα έβγαλα κ μια πτήση ,πήγα εκεί που έλεγε για μίλια κ έβαλα τον αριθμό της κάρτας αλλά μου έκοβε κάποια στοιχεία κ έτσι δεν γίνεται να περάσω τα μίλια μου εκεί. τι γίνεται με δαύτο;

mxnk":38a3f7s6 said:
Τα 3000 μίλια που θα πάρουμε από την παλιά κάρτα του Icarus πως θα μας τα δώσουν;

Κάνεις την εγγραφή στο τηλέφωνο που έλεγε στο email, και η κάρτα που θα σου στείλουν θα έχει τα 3000 μίλια.