Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

marioskef":1cw72vou said:
Στο προγραμμα επιβραβευσης της ΟΑ αναφερει πως η απαιτουνται 11000 μιλια για oneway πτησεις προς το εξωτερικο.

Στις πτησεις λοιπον οπου μπορεις να εξαργυρωσεις μιλια θεωρητικα τουλαχιστον ειναι και η πτηση της Ατλαντα (ΗΠΑ). Και για αυτη απαιτουνται 11000 μιλια? Λιγο περιεργο μου φαινεται κατι τετοιο...

Γνωριζει κανεις κατι επι τουτου?

Δεν υπάρχει εξαργύρωση με Delta

https://www.olympicair.com/FFPDefault.aspx?a_id=286
 
Travelair & Miles&Bonus

Υπάρχει περίπτωση όταν κάποιος έχει την χρυσή Travelair να ζητήσει κατευθείαν την χρυσή Miles&Bonus? Ξέρω ότι έχει γίνει το αντίστοιχο όταν ξεκίνησε η Olympic Air το Travelair και ότι δώσανε την χρυσή σε όσους είχαν την αντίστοιχη από την A3 (ζητώντας αν δεν κάνω λάθος ένα screenshot με τις τελευταίες πτήσεις που έχεις κάνει για 1-2 χρόνια).
 
Καλησπερα
infonew Δεν της εδιναν σε ολους την χρυση απευθειας.το μονο που χρειαζοταν ηταν να αποδειξεις οτι εχεις την αντιστοιχη της αιγαιου.Πιστευω οτι ειναι λιγο δυσκολο να ισχυει το αντιστροφο ειδικα τωρα που παιζει η συνχωνευση γιατι θα ισχυει της αιγαιου η καρτα...αρα η μιση ελλαδα θα την εχεις?
 
KOSTASXANIA":288037mc said:
…ειδικα τωρα που παιζει η συνχωνευση γιατι θα ισχυει της αιγαιου η καρτα...αρα η μιση ελλαδα θα την εχεις?

Διευκρίνιση παρακαλώ: Γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν οριστικοποιηθεί και επισημοποιηθεί η συγχώνευση; Ποιο από τα δύο προγράμματα θα διατηρηθεί και τι θα γίνει με τα μίλια μας;

Έχω πάνω από 22000 μίλια με το Travelair και αναρωτιέμαι αν θα ήταν σκόπιμο να τα εξαργυρώσω πριν γίνει καμιά στραβή και τα χάσω (όπως έχασα περίπου 70000+ μίλια με το Icarus). :wall:
 
Δεν ξέρω τι θα γίνει αν θα γίνει, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα της Αιγαίου είναι συνδεδεμένο με την *Α. Μου φαίνεται λίγο απίθανο να κρατηθεί το TRAVELAIR CLUB.
 
Εγώ πάντως θεωρώ πως αν δεν είναι εντελώς ΤΡΑΓΙΚΟΙ, και εφ'όσον πρόκειται για συγχώνευση, θα πρέπει να προσθέσουν τα μίλια των δύο προγραμμάτων και να διατηρήσουν τα μέλη στο υψηλότερο από τα δύο status που έχουν.
 
Re: Travelair & Miles&Bonus

infonew":28rar5qx said:
Υπάρχει περίπτωση όταν κάποιος έχει την χρυσή Travelair να ζητήσει κατευθείαν την χρυσή Miles&Bonus? Ξέρω ότι έχει γίνει το αντίστοιχο όταν ξεκίνησε η Olympic Air το Travelair και ότι δώσανε την χρυσή σε όσους είχαν την αντίστοιχη από την A3 (ζητώντας αν δεν κάνω λάθος ένα screenshot με τις τελευταίες πτήσεις που έχεις κάνει για 1-2 χρόνια).

Όχι δεν τη δίνουν. Τους το χα ζητήσει και εγώ μέσω mail...
 
νέα κάρτα??

Καλησπέρα στο φόρουμ

πριν λίγο χτύπησε το κουδούνι μου ένας υπάλληλος κούριερ και μου παρέδωσε ένα κουτάκι από την Olympic Air. Για την ακρίβεια το κουτάκι και το περιεχόμενο (κάρτα, baggage tag) είναι πανομοιότυπα με αυτά που μας είχαν στείλει πέρυσι από τον διαγωνισμό του TravelAir.

Έχει παραλάβει κανείς άλλος από εσάς νέα κάρτα? Στην υπάρχουσα κάρτα δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης, ούτε βλέπω τον λόγο γιατί να την ξαναστείλουν.
 
Εγώ παρέλαβα πακέτο με νέα καρτούλα και baggage tag, λόγω αναβάθμισης από Blue σε Silver (γκρι). Το baggage tag εξαφανίστηκε από τη βαλίτσα (αφαιρέθηκε κάπου στη διαδρομή από το check-in του Ελβενιζέλ μέχρι το baggage reclaim του προορισμού), στην πρώτη κιόλας πτήση.

Ακόμα κι αν έχετε αναβαθμιστεί αλλά δεν έχετε πάρει τη νέα κάρτα, μην ανησυχείτε. Τα προνόμια σας στο θέμα υπηρεσιών ΟΑ ισχύουν από το πρώτο λεπτό της αναβάθμισης, αφού το σύστημα ενημερώνει όλες σας τις κρατήσεις με το νέο σας status. Εκεί που θα έχετε ένα προβληματάκι είναι στις εκπτώσεις των συνεργαζομένων εταιρειών (π.χ. στο εστιατόριο Kuzina, όπου ανάλογα με το tier έχεις ανάλογες εκπτώσεις).
 
well, για αναβάθμιση το καταλαβαίνω, αλλά εγώ silver είχα και silver μου ξαναστείλανε.. όχι ότι με χάλασε, αλλά μου κάνει εντύπωση.

Άλλες εταιρίες δεν στέλνουν ούτε την βασική entrance κάρτα αν δεν φτάσει x μίλια, και εδώ στέλνουν κάθε χρόνο?
 
Top