Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: THY news

Η φωτογραφία με τον χολλυγουντιανό "σταρ" ξηλώθηκε κακήν κακώς από την σελίδα του καλωσορίσματος της ιστοσελίδας τους...

Και πολυ σωστα εγινε καθως στη θεση της μπηκε μια τηλεφωνικη γραμμη στην οποια μπορουν οι φιλοι και οι συγγενεις να μαθαινουν τη κατασταση των δικων τους αν καταλαβα καλα.

Η Turkish Airlines ανακοινώσε τα αποτελέσματα του 08:
http://www.atwonline.com/news/story.html?storyID=16209
Εντωμεταξύ εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και 30 χρονιά τώρα το μονό που κοιτάμε είναι μην αλλάξει ούτε ένα κόμμα από τα ιερά «κεκτημένα»…

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, στις 28 Αυγούστου, η Τürk Hava Yolları επιστρέφει στο δρομολόγιο της Σμύρνης, μέχρι και το τέλος της σαιζόν (τέλη Οκτώβρη)! Επιπλέον για την ίδια περίοδο, αυξάνουν τις συχνότητες στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Αθήνα προσθέτοντας μία επιπλέον πτήση, 4 φορές την εβδομάδα. Τιμές, ιδιαίτερα "τσουχτερές" προς το παρόν για τη Σμύρνη και σε πολύ άσχημες ώρες...

..3.5.7 ATH ADB 2320# 0020 TK1843 320
.2..... ATH ADB 2320# 0020 TK1843 320

..3.... ADB ATH 0600 0700 TK1844 320
1..4.6. ADB ATH 0600 0700 TK1844 320

1.34.6. ATH IST 0800 0915 TK1848 320

.23.5.7 IST ATH 2100 2225 TK1847 320

Ουσιαστικά, πρόκειται για συνδυασμό δρομολογίων η ΤΚ1844 ξεκινάει από Σμύρνη, στη συνέχεια αναχωρεί ως ΤΚ1848 για Κωνσταντινούπολη. Το βράδυ η πτήση ΤΚ1847 αναχωρεί από Κωνσταντινούπολη, φτάνει Αθήνα και επιστρέφει στη Σμύρνη αργά τη νύχτα.

Ταξίδευσα πρόσφατα στο IST με τις THY και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάσθηκα με την εξυπηρέτηση τους, αλλά εντυπωσιάσθηκα με τις αφίσες που είχαν στο αεροδρόμιο όπου ανέφεραν ότι οι THY είναι τέταρτες στην Ευρώπη όσο αφορά την επιβατική κίνηση μετά τις LH, AF/KL, BA. Μπράβο τους. Με συνολικό στόλο 143 αεροσκάφη και 156 προορισμούς έχουν και το καλύτερο ποσοστό έναντι των άλλων 3 αεροπορικών εταιρειών. Μην μας πιάνει το κόμπλεξ μας, οι αριθμοί είναι μεγάλοι και οι συγκρίσεις με τις Ελληνικές εταιρείες είναι εξωπραγματικές. Ποτέ o ATH δεν ήταν σε καλή θέση έναντι των δύο ανταγωνιστικών αεροδρομίων IST, FCO. Ποτέ ο ATH δεν ήταν hub και ούτε ποτέ θα μπορέσει να καταφέρει να ενώσει τέτοιες πόλεις ώστε να γίνει hub. Μακρινές αποστάσεις για τον ATH είναι μακρινό όνειρο. Σε άλλο topic έχω αναφερθεί για τις συγκρίσεις μεταξύ των 3 αεροδρομίων. Οι THY έχουν τα κεφάλαια για αεροσκάφη, αλλά έχουν καταφέρει τα δρομολόγιά τους να δημιουργούν hub. Μπράβο τους.

Turkish Airlines firmed up its order for seven 289-seat A330-300s. It signed an MOU at the Paris Air Show (ATWOnline, June 22). Delivery is scheduled to begin in September 2010. THY currently operates seven A330s

dab4coins":2t8nx88m said:
Είναι ιδέα μου ή τελικά η ΤΗΥ είναι τρομερή εταιρία;;;
Ξέρει κανείς να μου πει τι ποσοστό των επιβατών της δεν είναι Τούρκοι αλλά τη χρησιμοποιούν με ανταπόκριση για άλλους προορισμούς?
Το 2008 η ΤΗΥ διακίνησε 23.540.000 επιβάτες από αυτούς 60% ήταν σε διεθνείς προορισμούς και δεν νομίζω να ήταν όλοι μετανάστες για Γερμανία. H ΟΑ με διακίνηση 5.280.000 και η Α3 με διακίνηση 5.980.000 επιβατών, πως μπορούν να συγκριθούν;

Γιατί προσπαθείς να συγκρίνεις διαφορετικές αερογραμμές? Αν μετακίνησε 14 μύρια στο εξωτερικό σου φαίνονται τόσο πολλοί με τόσα εκατομύρια Τούρκους στην Βόρεια Ευρώπη?

Κ η Α3 αν πήγαινε Μελβούρνη θα είχε πολλούς ακόμα: αυτό δεν σημαίνει οτι θα είχε κέρδος, μην ξεχνάς ότι η ΤΗΥ (κατά πλειοψηφία κρατική) έχει κ ένα άλλο ρόλο για την Τουρκία κ το προφίλ της ως χώρα προς τα έξω. Εγώ δεν ξέρω κανένα να παίρνει ΤΗΥ για τράνζιτ πάντως, ίσως αν ξέραμε στοιχεία για αυτό θα βοηθούσε.