Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: THY news

Γιατί πρέπει να είναι πληρωμένη καταχώρηση?

Μόνο το σπικάζ του ρεπορτάζ φτάνει για να καταλάβεις τον ερασιτεχνισμό... Απαγγελία έτοιμου θέματος έκανε... Και το 4η αεροπορική στον κόσμο σίγουρα είναι λάθος (προφανώς το μπέρδεψε με το 4η αεροπορική στην Ευρώπη) όπως και το ότι θα αποφέρει 3 εκατομμύρια για 3 χρόνια (ενώ είναι 3χ3=9 εκατ.).

Η μόνη διαπίστωση που μπορώ να (ξανα)κάνω είναι ότι πραγματικά μας λένε τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, γενικά, ότι θέλουν/τους κατέβει/τους συμφέρει... Η έστω και υποτυπώδης ερευνητική δημοσιογραφία δλδ παίρνω ένα δελτίο τύπου και τσεκάρω αυτά που αναφέρει πρίν το το κάνω ρεπορτάζ έχει εκλείψει δυστυχώς... Και να πείς ότι είναι δύσκολο πλέον... Με ένα δεκάλεπτο ψάξιμο στο νετ και άντε 1-2 τηλέφωνα κάνεις άνετα διασταύρωση...

Μετά την αλλαγή των χρωμάτων του λογοτύπου που είχε σχεδιάσει ο ζωγράφος Mesut Manioğlu το 1961, οι Τουρκικές Αερογραμμές αλλάζουν ελαφρώς και τη γραμματοσειρά του. Το νέο λογότυπο φαίνεται πλέον στην αρχική σελίδα http://www.thy.com , ενώ φαίνεται πως δεν αναγράφουν πλέον το "ΤÜRK HAVA YOLLARI" με τη νέα γραμματοσειρά, όπου αυτό υπάρχει στην τουρκική έκδοση της ιστοσελίδας.

Επιπλέον η εταιρεία φαίνεται πως ενισχύει επικοινωνιακά την παρουσία της με την ανακοίνωση της οργάνωσης και χρηματοδότησης τεσσάρων τριήμερων εκδηλώσεων ετησίως, που σχετίζονται με την κοινωνική δικτύωση, το blogging, την τεχνολογία και την κοινωνία της πληροφορίας. Κάθε εκδήλωση θα πραγματοποιείται σε διαφορετικά μέρη. Η αρχή γίνεται αύριο στο Βερολίνο.

http://www.socialtrippin.com/

Και μετά απ' όλα αυτά, ας επιστρέψουμε στις συγκλονιστικές χορηγίες των δικών μας εταιριών, οι οποίες με εξαίρεση εκείνη του Μουσείου της Ακρόπολης, πιστεύω πως έχουν το ίδιο ενδιαφέρον με εκείνο που θα είχε η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Χαλλουμιού του Μπερμινγκχαμ.

aakunz":1x6i2kla said:
με εξαίρεση εκείνη του Μουσείου της Ακρόπολης

Ζώ για την μέρα που ο Τιερί Ανρί θα κοσμεί σε στυλ Καρυάτιδας ένα Α340 (την μια πλευρά) κ δίπλα το T U R K I S H σε bold 8) . Για την γιορτή χαλουμιού ή mouzaaaka ήμαστε άδικοι, μπορεί να μην είναι η 4η στον κόσμο όπως ο μάχημος του αντ1 είπε, αλλά όπως κ να το φέρουμε η ΤΗΥ έχει ξεφύγει πάρα πολύ από αυτό που ήταν κ που κάποιοι από εμάς (mono me Olympic) νομίζαμε ότι θα είναι..

OK, το δέχομαι ότι η THY έχει ξεφύγει κατά πολύ. Κι εμένα μου άρεσε σαν εταιρεία, μέχρι που παρατήρησα ότι σε κάποιους τομείς έχει ξεφύγει (αλλά προς τα πίσω). Αυτός είναι και ο λόγος που με κάνει να διστάζω να πετάξω ξανά μαζί τους. Συμβαίνουν και στις καλύτερες εταιρείες αυτά, απλά ο αριθμός "901" με τρομάζει όταν αναφέρεται σε θύματα. Αν εξαιρέσεις το μελανό σημείο της ασφάλειας, πιστεύω ότι προσφέρει ένα αξιόλογο, προσιτό προϊόν και διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό δίκτυο, ιδιαίτερα στην Κεντρική Ασία, όπου οι επιλογές είναι σχετικά περιορισμένες. Το γραφείο της Αθήνας είναι εξυπηρετικότατο και απολύτως συνεργάσιμο στις ad hoc συναλλαγές μου .

Ίσως και να τους ξαναπροτιμήσω και για δικές μου μετακινήσεις αν και προς το παρόν, προτιμώ να μαζεύω μίλια στο προγραμμά τους, από οτιδήποτε άλλο πλην των πτήσεών τους...

Aγαπητέ υπερπράχτωρα, βαριά τα λόγια σου. Πόσο δε μάλλον η κληρονομιά που παραλαμβάνουν οι επόμενοι ταξιδιώτες της. :?

δικός σου

aakunz":3jmg3s6y said:
...Και μετά απ' όλα αυτά, ας επιστρέψουμε στις συγκλονιστικές χορηγίες των δικών μας εταιριών, οι οποίες με εξαίρεση εκείνη του Μουσείου της Ακρόπολης, πιστεύω πως έχουν το ίδιο ενδιαφέρον με εκείνο που θα είχε η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Χαλλουμιού του Μπερμινγκχαμ...

Συμφωνώ ότι είναι απούσες αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν και με μεγέθη ΤΗΥ... Πάντως, καημό το έχω να δώ διαφήμιση-χορηγία των γλάρων στα Δωδεκάνησα που να έχει σχέση με τον επαγγελματικό αθλητισμό...

aakunz":3jmg3s6y said:
OK, το δέχομαι ότι η THY έχει ξεφύγει κατά πολύ. Κι εμένα μου άρεσε σαν εταιρεία, μέχρι που παρατήρησα ότι σε κάποιους τομείς έχει ξεφύγει (αλλά προς τα πίσω). Αυτός είναι και ο λόγος που με κάνει να διστάζω να πετάξω ξανά μαζί τους. Συμβαίνουν και στις καλύτερες εταιρείες αυτά, απλά ο αριθμός "901" με τρομάζει όταν αναφέρεται σε θύματα. Αν εξαιρέσεις το μελανό σημείο της ασφάλειας, πιστεύω ότι προσφέρει ένα αξιόλογο, προσιτό προϊόν και διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό δίκτυο, ιδιαίτερα στην Κεντρική Ασία, όπου οι επιλογές είναι σχετικά περιορισμένες. Το γραφείο της Αθήνας είναι εξυπηρετικότατο και απολύτως συνεργάσιμο στις ad hoc συναλλαγές μου...

Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας... Νομίζω ότι ούτε εγώ μπορώ να πετάξω μαζί τους αφου σε 1+1 λίστες που βρήκα στα πρόχειρα βγαίνει η ανασφαλέστερη όλων... Παρ' όλα αυτά, (θέλω να) πιστεύω ότι αν αντιμετώπιζε προβλήματα στην ασφάλεια θα είχε bannαριστεί απ' την ΕΕ...

O "επαγγελματικος αθλητισμος" , φιλε ΟΑ701, λερωνει την καθημερινοτητα μας αρκετα. Ας μην λερωσει και την αεροπορια που τοσο αγαπαμε. Δεν χρειαζεται. Μην το βρουν πουθενα το αεροπλανο και το σπασουν τιποτε αντιπαλοι ανθυποχουλιγκανς.
Εξαιρειται βεβαια ο Κλεανθης (θρησκεια-κοκκινομαυρη μαγεια) αλλα τους λογους μαλλον τους φανταζεσαι :D 8)
Βγηκα οφφ, το ξερω, αλλα δεν μπορω να ακουω/διαβαζω για "επαγγελματικο αθλητισμο" ειδικα στην Ελλαδα.

Οσο για την ΤΗΥ, κανει αυτο που ξερει να κανει καλυτερα αυτη και η μητρικη της χωρα:
Προσπαθει απεγνωσμενα να φανει οσο πιο "ευρωπαια" γινεται.

Φίλε 747, ο επαγγελματικός αθλητισμός σε πολλά μέρη της Ελλάδας δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που αναφέρεις... Για να μην βγούμε άλλο οφφ, αφού μιλάμε για ΤΗΥ, θα σου στείλω ΠΜ με το τι εννοώ...

Στα της ΤΗΥ, συμφωνώ μαζί σου... Προσπαθεί να αποκτήσει ευρωπαϊκό πρόσωπο και διάλεξε αρκετά προσοδοφόρους (αλλά και κοστοβόρους) τρόπους... Το μέλλον θα δείξει αν έπραξαν σωστά...

Συνεχεία των 24 συνεργασιών (codeshares) της εταιρείας. Από 1 Φεβρουαρίου αρχίζει η συνεργασία με την Spanair και περιλαμβάνει πτήσεις από Κωνσταντινούπολη για Βαρκελώνη και Μαδρίτη και από Βαρκελώνη για Μαδρίτη (JK 426,431) και από Κωνσταντινούπολη για Άγκυρα (ΤΚ 2107,2123,2117,2144,2168).

Η εταιρεία συνεχίζει την εντυπωσιακή της επέκταση και φέτος, αφού σκοπεύει να ξεκινήσει δρομολόγια προς Accra (Γκάνα), Shiraz (Ιράν), Sochi (Ρωσσία), Washington Dulles (ΗΠΑ), Los Angeles (ΗΠΑ), Entebbe (Ουγκάντα), Dar Es Salaam (Τανζανία)και Erbil (Ιράκ)!!!

http://www.atwonline.com/news/other.htm ... 2F3%2F2010