Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κοίτα, επειδή έριξα μια μάτια στην κομφορτ ξεκινάει με 1000 ευρώ αλλα οι ώρες δεν βολεύουν. Και σκέφτομαι να γυρίσω με Α333 από JFK, οπότε βγαίνει πολλά για να πας κομφορτ μόνο στο πήγαινε.

UPDATE:

Τελικα εκλεισα με THY για τις 27 Σεπτεμβριου, το οποιο βρηκα σε εξαιρετικη τιμη... 605 ευρω. Οτι πιο φτηνο βρηκα μετα απο αρκετο ψαξιμο για τους μηνες που ηθελα.

Καλο μου ταξιδι! :D

έπεσε πολύς ανταγωνισμός για β. Αμερική το τελευταίο 10ήμερο με εισητήρια που κινούνταν αρκετά κάτων των 500 ευρώ round. ενδεικτικά για τορόντο πλήρωσα ναυλο 78 ευρώ( :!: :!: ) και συνολικά λίγο κάτω από 430. αλλά αυτά είναι για λίγο.όποιος προλάβαίνει παίρνει. να δούμε την πρώτη εμπειρία μου σε 777-300.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει ταξιδέψει κανείς με το 330-300 των Τουρκικών; Ψάχνω να δω που να κλείσω θέση για να είμαι άνετο αλλά και να πετύχω καλή θέα όταν ξημερώνει καθώς θα πηγαίνουμε ανατολικά... Σκεφτόμουν 37 J,K για λόγους και άνεσης, ησυχίας και θέας. Τι λέτε;

http://www.seatguru.com/airlines/Turkis ... 30-300.php

για εμένα κινήσου σε θέσεις κοντά στο 30-31 που είναι περισσότερο ησυχες για υπνο κλπ. επίσης σε αυτές που λες θα δεις το μισό αεροπλάνο να πηγαίνει τουαλέτα.

CAPA Airline of the Year 2013 = TK :great:

Μετά το πάγωμα των σχέσεων TK-LH τον Νοέμβριο του 2013, και την αδιαφορία που επιδεικνύουν οι SQ-LH, αρχίζει σιγά σιγά ο αρραβώνας μεταξύ TK-SQ.
Μάλλον αυτός ο αρραβώνας θα γίνει κατά τα πρότυπα των γάμων των EK-QF και EY-AF.
Έτσι σχεδιάζουν οι ΤΚ να χρησιμοποιούν σαν hub την SIN για Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία :great: ,
και η SQ να χρησιμοποιεί την IST για μετεπιβιβάσεις για Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή :great: .

Να που παράγουν κάτι Τουρκικό προϊόν και για τις Τουρκικές αερογραμμές :great: , Η Αιγαίου θα έχει κάτι Ελληνικό φτιαγμένο επάνω της;

http://www.airnews.gr/2014/03/31/%ce%bd ... 2-turkish/

Γιαούρτι Total με μέλι και χαλβά Παπαγιάννη. Από βιομηχανία δεν σκίζουμε κιόλας...