TWA800

• Thread starter Thread starter Bookie
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τί θα πεί όμως "στατιστική πιθανότητα"; Γιά να υφίσταται κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί ανάλογα περι-
στατικά,να ληφθεί υπόψη ο χρόνος πού μεσολάβησε ανάμεσα σε αυτά ώστε να μπορεί να γίνει μία στατιστική.Στις
άλλες περιπτώσεις που αναφέρεσαι Hastaroth,αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας τί έφταιξε.Αν και αντιλαμβά-
νομαι την τεχνική άποψη τού θέματος,τίποτα δεν αποδείχτηκε.Παραμένει μία καθαρή υπόθεση τεχνικά διατυπωμένη.
Δεν ξέρω άν χρησιμοποιείτε καθόλου το Google.Το έχω σαν εγκυκλοπαίδεια.Πατήστε http://www.google.com,μετά
γράψτε TWA και θα βγάλει αμέσως TWA flight 800.Έχει πολλά να διαβάσετε.Αν πάτε στην 6η επιλογή κάτω από τις
εικόνες,(TWA disaster,you tube)θα δείτε το φιλμάκι τού NTSB στο οποίο προφανώς αναφέρεται ο emgrs.Σε άλλα φιλμ
θα δείτε ότι και άλλοι συμφωνούν πχ.ότι η θεωρία να πήρε η άτρακτος ύψος μετά την έκρηξη σαν βλήμα χωρίς κώνο
για να μοιάζει με αυτό πού είδαν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες πρέπει να απορριφθεί.Στά δεξιά υπάρχει η επιλογή Con-
spiracy 1/3.Μόλις το πατήσετε θα βγάλει και τις συνέχειες 2/3 και 3/3.Εκεί εμφανίζεται και ο Έλληνας πού είναι σα- φής για το τι είδε...Καλή μελέτη και θα επανέλθουμε!

Μία αναπαράσταση μιας άλλης TWA800, στις 23/11/1964 με ένα 707-331. Καταραμένο αυτό το flight number...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το δρομολόγιο της πτήσης: Missouri, New York, Paris, Milan, Rome, Athens, Cairo!!! Το συμβάν έγινε στην απογείωση FCO-ATH

Και η σύνοψη του πορίσματος από το ICAO:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το δρομολόγιο της πτήσης: Missouri, New York, Paris, Milan, Rome, Athens, Cairo!!!
Στην αρχή των Επιβατικών πτήσεων, τα αεροσκάφη δεν είχαν μεγάλη εμβέλεια και τέτοια "τρενάκια" ήταν συνηθισμένα.
Ειδικά η TWA τα διατήρησε και πολύ αργότερα. Ας μην ξεχνάμε τη βόμβα που έσκασε στο 727 της TWA πάνω από το Άργος στις 2/4/1986 (22 χρόνια αργότερα, χρησιμοποιούσε 727 προφανώς για "τρενάκι"), ήταν επίσης στο σκέλος Ρώμη-Αθήνα.

To 727 ήταν ενδοευρωπαϊκό τρενάκι που έπαιρνε τους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων για τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Αντίστοιχα για τον ίδιο λόγο ήταν τα 727 & 737-200 της Panam, τα 727 και Α310 της Delta και τα 727 της United.

Last edited:
Στην αρχή των Επιβατικών πτήσεων, τα αεροσκάφη δεν είχαν μεγάλη εμβέλεια και τέτοια "τρενάκια" ήταν συνηθισμένα.
Εδώ δεν ήταν θέμα μικρής εμβέλειας αφού δεν ήταν και η αρχή των επιβατικών πτήσεων αλλά η αρχή των πτήσεων με επιβατικά jets. Από τη στιγμή που τα jets, όπως τα πρώτα 707, είχαν τη δυνατότητα να περνάνε τον Ατλαντικό άνετα (εξ' ου και το σκέλος Νέα Υόρκη - Παρίσι), ήταν μάλλον επιλογή της TWA να ενώσει τόσες πολλές πόλεις σε έναν αριθμό πτήσης. Ίσως να είχε μείνει από την εποχή των ελικοφόρων (πχ Constellation). Γι αυτό μου έκανε εντύπωση.

• Like
Reactions: AGV
Εμπειρία!!! Φαντάσου σε πόσα αεροδρόμια μπορούσες να σποτάρεις μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου! :mrgreen: