UFO alert

• Thread starter Thread starter ikonoklastis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ikonoklastis

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Thessaloniki
Έχει κανένας να μας πεί καμία περίπτωση ή εμπειρία που να αφορά σε ΑΤΙΑ (UFO) κλπ. σε σχέση με αεροσκάφη ή με αεροδρόμια στην Ελλάδα? Εγώ έχω....

Μπορεις αν θελεις να μας πεις την ιστορια που εχεις ζησει

1994

Καλοκαίρι του `94. Μετά τη τελευταία αναχώρηση της Ολ. Αεροπλοίας για Ηράκλειο (02:30 πέρίπου) και ενώ το αεροδρόμιο έκλεισε, (εφυγαν οι ΕΕΚ και οι υπόλοιποι υπάλληλοι) εμφανίστηκε ένα τεράστιο φώς στον ορίζοντα σαν α/φος που ερχόταν για προσγείωση. Ενας αστυνομικός ειδοπίησε τους υπεύθυνους οι οποίοι σε 5 λεπτά έφθασαν στο αεροδρόμιο. Αναψαν τα φώτα του διαδρόμου και προσπάθησαν να κάνουν επαφή με το <α/φος> αλλά εις μάτην. Το φώς πλησίασε με τεράστια ταχύτητα στο κατώφλι του διαδρόμου (βόρειο) και (τελείως αθόρυβο) έκανε βουτιά σαν για συντριβή και μετά εκτοξεύθηκε κάθετα προς τα επάνω. Σε ύψος 1000 μ περίπου έγινε έντονο πράσινο και πορτοκαλί και εξαφανίσθηκε. Το είδαν περίπου 3 άτομα του αεροδρομίου και καμιά εικοσαριά θαμώνες σε μια ταβέρνα του Μονόλιθου δίπλα ακριβώς απ`το διάδρομο. Κανένας δεν το ανέφερε επίσημα και το ζήτημα ξεχάστηκε την επομένη. (Τα ηλεκτροπαραγωγά μηχανήματα της Θήρας παρουσίασαν βύθιση ισχύος ρεύματος για 20 δευτερόλεπτα περίπου τη στιγμή που το φώς άλλαζε χρώμα). Τα δε τηλέτυπα, Η/Υ κλπ. του αεροδρομίου βρέθηκαν ΟΝ την επομένη το πρωί αν και ήταν σβηστά όταν έφυγαν οι υπάλληλοι. BELIEVE IT OR NOT.

Μού κάνει εντύπωση οτι ένα τόσο ασυνήθιστο συμβάν,που τό είδε μάλιστα και αστυνομικός καθώς και αερολιμενικοί υπάλληλοι,δέν αναφέρθηκε επίσημα και "ξεχάστηκε την επόμενη".

Δηλαδή σάν να μήν έγινε ποτέ;.......

Ρε συ φίλε ikonoklastis είναι φοβερό αυτό που μας είπες!!

Το ίδιο πράγμα έγινε και 8 χρόνια αργότερα στο ίδιο ακριβώς αεροδρόμιο την ίδια ακριβώς ώρα!! Μου το έλεγε ο aakunz που ήταν σμηνίτης στη Σαντορίνη και δεν το πίστευα!!

Ήταν βράδυ και μαζί με άλλους σμηνίτες έπιναν μπύρες στην ταβέρνα "Ο ΜΠ-ουφο-Σ " στο Μονόλιθο και μετά την απογείωση ενός αεροπλάνου εμφανίστηκε το φαινόμενο!! Η μόνη διαφορά ήταν στην πτήση. Αντί για Ο.Α και Ηράκλειο ήταν Αir Koryo και Πιόνγκ Γιάνγκ!! Ένα βαθύ κόκκινο φως φώτισε την νύχτα μόλις απογειώθηκε το IL-62 και μια γαλήνια μορφή εμφανίστηκε στον κατακόκκινο ουρανο. Όλοι είπαν ότι ήταν το πνεύμα το Kim Il Sung που πέθανε ακριβώς 8 χρόνια πριν. Ηρθε η αστυνομία αλλά μετά από τηλεφώνημα από την Αθήνα κουκουλώθηκε το πράγμα , καταλαβαίνεις τι σούσουρο θα γινόταν αν είχε μαθευτεί ότι εμφανίστηκε το πνεύμα του μεγάλου ηγέτη στη Σαντορίνη.Δεν κάνω πλάκα παιδιά μπορεί να σας το βεβαιώσει ο aakunz που ήταν μπροστά!

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι το φαινόμενο παρουσιάζετε σαν κομήτης κάθε 8 χρόνια και το 2010 περιμένουμε πλήθος Β.Κορεατών επιστημόνων να παρατηρήσουν το μυστήριο και να προσκυνήσουν την Άγια μορφή του μεγάλου ηγέτη.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου από UFO BELIEVE IT OR NOT!!!

Στο Ελ.Βενιζελος. Καθημερινα. Σφυζει απο UFO. JUST BELIEVE IT.

Η άποψή μου είναι οτι μάλλον επρόκειτο γιά διαστημόπλοιο τής GreenOrange Starways που εδρεύει στόν Σείριο,που έκανε practice missed approach στά πλαίσια τού line training τών αστροναυτών του......

Τώρα κατάλαβα γιατί "κανένας δεν το ανέφερε επίσημα και το ζήτημα ξεχάστηκε την επομένη." Ήταν ότι καλύτερο! ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.