Upload photos help!

• Thread starter Thread starter Socrates
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Socrates

First-Class-Member
Περιοχή
KZI - KSO
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Δεν ξέρω γιατί αλλα με τη νέα φόρμα που έχει μπει για να κάνουμε upload τις φωτο δεν μπορώ να καταχωρήσω φωτογραφία. Έχω συμπληρώει όλα τα πεδία αλλα η σελίδα βλέπει οτι δεν είναι συμπληρωμένα ιδιαίτερα σε οτι αφορά τον τύπο αεροσκάφους και την εταιρία. Το αεροδρόμιο το παίρνει κανονικα. ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ??
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Thanks

Πες μου σε παρακαλώ ποιες επιλογές έχεις κλικάρει (ή στείλε μου screenshot) και θα το κοιτάξω.

Στο έστειλα σε ένα έγγραφο word με printscreen

Σου απάντησα, αλλά το γράφω κι εδώ για όλους:

Το πρόβλημα δεν είναι σε σένα, αλλά οφείλετε στο ότι του Internet Explorer δεν του αρέσει η κωδικοποίηση της σελίδας. Εγώ όταν το έφτιαξα το τέσταρα με Opera, Firefox αλλά όχι με ΙΕ μιας και εκεί δεν πίστεψα να έχω πρόβλημα. Έλα όμως που έχει.

Τις επιλογές που ήθελες τις διόρθωσα τώρα και θα κάτσω να διορθώσω και τις υπόλοιπες.

Σε ευχαριστώ πολύ

πότε να δοκιμάσουμε να ανεβάσουμε φώτος?

Το πρόβλημα έχει επιλυθεί και η σελίδα λειτουργεί πλέον και με τον ΙΕ όπως πρέπει.

Upload Size..

Παιδια μπορει να με διαφωτισει καποιος?
Προσπαθω να ανεβασω κατι φωτογραφιες, λεει το μεγεθος ειναι μεγαλο..Το μικραινω λοιπον και μετα μου λεει οτι το μεγεθος ειναι πολυ μικρο!!
Υπαρχει καποιο προγραμμα που χρησιμοποιειτε και αλλαζετε το μεγεθος για να ταιριαζει στις απαιτησεις του συστηματος?

Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Τι μέγεθως έχουν οι φωτογραφίες σου;