sv1xv
Concorde-Class-Member
- Website
- www.ipernity.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- BAW
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGEL
- SV1XV
Αντιθέτως υποκρύπτει επίθεση προς την κυβέρνηση γιατί δεν διαφοροποιήθηκε, όπως έκανε ο επί δεκαετίες εκλεκτός της με τους γνωστούς αστερίσκους.thanosp":3rrks6cj said:Δεν βλέπω καμία αντικυβερνητική κορώνα. Αντιθέτως η κορώνα κατευθύνεται προς την Ευρωπαική Ένωση που έβγαλε την απόφαση.
Ας γελάσω - από πότε η ελιτίστικη παρέα Τεγόπουλου - Φυντανίδη βλέπει τα πράγματα από την μεριά του πολίτη?βλέπει τα πράγματα απο τη μεριά του πολίτη για την ταλαιπωρία...
Η προτίμηση του κόσμου δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα - απλώς το εν λόγω trash έντυπο χαϊδεύει τα αυτιά πολυάριθμης πολιτικής παράταξης και την συσπειρώνει. Πάντως ποιοτική αρθρογραφία και ενημέρωση δεν παρέχει.Για το αν η Ελευθεροτυπία είναι καλή η κακή εφημερίδα μπορεί να το δει κάποιος απο την προτίμηση του κόσμου και τις πωλήσεις της.

γιατί έχω φορτώσει άγρια. Άκου ηλιθιότητες...Παίρνεις το νεράκι, στο σακουλάκι, αλλά για να βγεις έξω πρέπει να επιδείξεις το σακουλάκι άθικτον με το νεράκι μέσα. Να γβάλω το νεράκι βόλτα δλδ να πάρει αέρα. Ε, ρε γλέντια που έχουν να βιώσουν τα πληρώματα με τα κουμπάκια...άσε να μην σας περιγράψβ εγώ τί καψώνια έχω να κάνω... :evil: :evil: :evil: