video για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ στο youtube

• Thread starter Thread starter yiannis19
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καταλαβα οτι δυστυχως θυσιαζονται πολλα για το κερδος και για να βαλουν καποιοι λεφτα στην τσεπη τους...
και οσοι απο εσας θελετε αληθειες οριστε...
http://www.greekamericannewsagency.com/ ... &task=view

Αγαπητέ yannis 19 μήπως έπρεπε να βελτιώσετε λίγο την ορθογραφία του πονήματος σας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε αυτό που αντιληφθήκατε όλοι εσείς και εμείς οι υπόλοιποι δεν αντιληφθήκαμε

yiannis19":2v8qry1x said:
καταλαβα οτι δυστυχως θυσιαζονται πολλα για το κερδος και για να βαλουν καποιοι λεφτα στην τσεπη τους...
και οσοι απο εσας θελετε αληθειες οριστε...

Αυτοί που θυσιάζουν εδώ και 30 χρόνια είναι 11.000.000 Έλληνες το υστέρημα τους προκειμένου λίγες εκατοντάδες κομματικοί εγκάθετοι περά από κάθε επιχειρηματική λογική να εισπράττουν ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟΥΣ μισθούς και σε αντάλλαγμα να μας "προσφέρουν" με μια μούρη μέχρι το πάτωμα υπηρεσίες χείριστου επιπέδου και αξιοπιστίας.
Σας "ευχαριστούμε" αλλά δεν θα πάρουμε άλλο... :x

yiannis19":2m75fo0w said:
Αν η προπαγάνδα και το σκούξιμο των βολεμένων κομματόσκυλων για να μην χάσουν ούτε σταγόνα από το αίμα του Έλληνα φορολογούμενου που ρουφάνε εδώ και 30 χρόνια είναι «αλήθειες» έχω να σου πω και ένα με τον Τοτό! :wall:

κανεις λαθος προπαγανδα ειναι αυτο που κανει η κυβερνηση λεγοντας οτι ο ελληνας πληρωνει για την Ο.Α αν ειδες το video πιο πανω με το ονομα αληθειες για την Ολυμπιακη θα καταλαβεις...ποιος κανει κανονικη προπαγανδα!

yiannis19":8o6x25lg said:
κανεις λαθος προπαγανδα ειναι αυτο που κανει η κυβερνηση λεγοντας οτι ο ελληνας πληρωνει για την Ο.Α αν ειδες το video πιο πανω με το ονομα αληθειες για την Ολυμπιακη θα καταλαβεις...ποιος κανει κανονικη προπαγανδα!
Άσε φιλέ μου που θα πάρω στα σοβαρά τα σαθρά και γελοία ""επιχειρήματα"" των Πάτεστων για την ΟΑ που έχουν κατ επανάληψι διαψευστεί και απορριφτεί από την Ε.Ε. καθώς και τις κοτσάνες περί «έλλειψης ασφάλειας» των μη κρατικοδίαιτων εταιριών!!!
:with:
Η ΟΑ επί 30 συναπτά έτη ήτανι ΚΑΘΕ χρόνο ζημιογόνα. :wall: :wall:
Θα πουληθεί και θα λειτουργήσει με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια όπως όοοοολες οι αεροπορικές εταιρίες του ανεπτυγμένου κόσμου. Οι σημερινοί της "εργαζόμενοι" δυστυχώς θα πάρουν ένα σκασμό λεφτά ως αποζημίωση και είτε θα αράξουν είτε θα πάνε να δουλέψουν σε άλλες εταιρίες με μισθούς και κανονισμό εργασίας της αγοράς και όχι του Ελληνικού δημοσίου.
Και να είσαι απόλυτα σίγουρος πως εκεί θα προσφέρουν αναγκαστικά επαγγελματισμό και παραγωγικότητα που ουδέποτε διανοήθηκαν να προσφέρουν στην ΟΑ και στους επιβάτες της... :rant:

Υ/Γ: Οι γιοί τους και οι κόρες τους καλά θα κάνουν να βγάλουν από το μυαλό τους ότι θα περάσουν και την δική τους τη ζωή αρμέγοντας άνευ λογού και αίτιας τους φορολογουμένους. Να ψάξουν για πραγματική δουλεία την οποία θα κάνουν με επαγγελματισμό, θέληση και καλή διάθεση ανταμοιβόμενοι αναλόγως με τα προσόντα τους και την παραγωγικότητα τους.

Απαντώ στο post του NFEEFE που έχει μεταφερθεί στο trash area.
viewtopic.php?f=33&t=5456&st=0&sk=t&sd=a&start=375

H ΟΑ μέσω μιας διαδικασίας που κατ' επανάληψη έχει επαινεθεί από την ΕΕ Ιδιωτικοποιείται και παύει το Ελληνικό Κράτος και οι φορολογούμενοι του να είναι υπεύθυνοι για ότι ζημιές παρουσιάσει από εδώ και περά. Ούτε το όνομα ούτε οι κύκλοι χάνονται(που και να χάνονταν προκειμένου να ανασάνει η τσέπη μας θα ήταν πολύ μικρό το κακό).

Η Aegean είναι εδώ που είναι παρά τις προσπάθειες των Ελληνικών κυβερνήσεων και όχι χάρη αυτόν όπως υπαινίσσονται τα βιντεάκια της πλακάς και ο NFEEFE στο post του.
Η Aegean υπάρχει ακόμα και δεν έχει στραγγαλιστεί επιχειρηματικά επειδή είμαστε στην ΕΕ και σε μεγάλο βαθμό η χρόνια συνταγή του Ελληνικού κράτους να απαγορεύει και αν αυτό δεν είναι δυνατό να βάζει τρικλοποδιές και εμπόδια σε οποία επιχείρηση πάει να ανταγωνιστεί νυν η τέως κρατικό μονοπώλιο δεν περνάει.
Το ότι έφτυσε (και φτύνει αίμα) για να πετάξει σε χώρες εκτός ΕΕ, να κατασκευάσει δική της τεχνική βάση και να πετάξει σε άγονες γραμμές είναι πασίγνωστο.
Γνωστό είναι επίσης ότι πληρώνει εφορία, ΙΚΑ και «σπατόσημο» ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ εν αντιθέσει με την ΟΑ…
Αυτό που τα βιντεάκια και ο NFEEFE στην Ελλάδα το ονομάζουν «αβάντα» πρός την Αegean στον υπόλοιπο πλανήτη λέγεται θεότρελο αβαντάρισμα και σπρώξιμο στην εταιρία του δημοσίου.
Τα περί κερδοφόρας ΟΑ είναι πλέον όχι μόνο ανέκδοτο αλλά και τεράστια προσβολή στους επί 30 χρόνια αρμεγόμενους Έλληνες φορολογουμένους.

Παραθέτω:
” -H OA exei peri8oriakous sta8mous(kasos, astupalaia) POU SE KAMIA PERIPTWSH DE MPOREI NA EINAI KERDOFOROI (RBF NOEMVRIOU 2008) KAI ARA APAITEITAI EPIDOTHSH, THN OPOIA VEVAIA O IDIWTHS 8A LAVEI, ENW H OA APAGOREUETAI.”
Ελπίζω αυτό να το έγραψες λόγω παντελούς αγνοίας.
Η ΟΑ μέχρι και φέτος είχε την αποκλειστικότητα στο να πετάει αυτές της ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΑ επιδοτούμενες γραμμές ενώ η Aegean όταν ζητά να πετάξει το π.χ.: Θεσσαλονίκη-Χίος άνευ επιδοτήσεως δεν της επιτρέπεται. Από του χρόνου όμως οποιαδήποτε εταιρεία θα μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό και θα μειωθεί και το ποσό που πληρώνουμε για της επιδοτήσεις από τη μια και θα έχουν τα νησιά καλύτερη εξυπηρέτηση από την άλλη.

Η εκπτωσάρες που κάνει η ΟΑ είναι στο προσωπικό της και στις οικογένειες τους.
Θα σε παρακαλούσα να μου επισημάνεις σε ποιούς άλλους κάνει . Μήπως αγνοείς ότι οι «εκπτώσεις» σε φαντάρους και άλλους κρατικούς υπαλλήλους πληρώνονται και με το παραπάνω από το δημόσιο?

Τέλος αν η ΟΑ και η Αegean ήταν σε άλλη χώρα η μεν πρώτη θα είχε κηρύξει πτώχευση εδώ και δεκαετίες και οι εργαζόμενοι σε αυτήν θα απολύονταν με κλάσμα μόλις τις προβλεπόμενης αποζημίωσης (Sabena, Swissair). Η Aegean πάλι σε ένα περιβάλλον που δεν σαμποτάρει την επιχειρηματικότητα θα ήταν πολύ μεγαλύτερη...

Σε οποιαδηποτε χωρα η Ολυμπιακη θα εκλεινε εδω και δεκαετιες αλλα και η Αιγαιου δε θα μπορουσε να βρει εμπειρο προσωπικο να εργοδοτησει.
Ποσο μαλλον να κρατησει με τετοιους μισθους!
Αλλα θα μου πειτε στη Ελλαδα ζουμε!!!
Το πολυ καλο επιπεδο εξυπηρετησης της Αιγαιου και το ναυλο που πληρωνει ο πελατης, πιστευω χωρις να ειμαι ειδημων στο θεμα, δεν αντικατοπτριζεται στο μισθολογιο της εταιριας.
Αν πληρωνε καλα η Αιγαιου η μονη συζητηση που θα υπηρχε ειναι πως καταφερνει καποιος να μπει στη εταιρια και καμια συζητηση συγκρισης με ΟΑ.
Απολογουμε αν ειμαι λιγο εκτος!!

Καμία σχέση με το περιεχόμενο των παραπάνω βίντεο,αλλά τρανταχτή απόδειξη ότι τελικά η Ολυμπιακή είναι τελικά μια cult εταιρία που κάνει και διεθνή καριέρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=lJ3oIGHMYP8

levantes":t2u30imv said:
Σε οποιαδηποτε χωρα η Ολυμπιακη θα εκλεινε εδω και δεκαετιες αλλα και η Αιγαιου δε θα μπορουσε να βρει εμπειρο προσωπικο να εργοδοτησει.
Ποσο μαλλον να κρατησει με τετοιους μισθους!
Αλλα θα μου πειτε στη Ελλαδα ζουμε!!!
Το πολυ καλο επιπεδο εξυπηρετησης της Αιγαιου και το ναυλο που πληρωνει ο πελατης, πιστευω χωρις να ειμαι ειδημων στο θεμα, δεν αντικατοπτριζεται στο μισθολογιο της εταιριας.
Αν πληρωνε καλα η Αιγαιου η μονη συζητηση που θα υπηρχε ειναι πως καταφερνει καποιος να μπει στη εταιρια και καμια συζητηση συγκρισης με ΟΑ.
Απολογουμε αν ειμαι λιγο εκτος!!

Κατσε να δεις, σε λιγακι.......