Επιστροφή στη VIKING HELLAS όπως ζητά και ο φίλος Socrates...
Από πότε φίλοι και φίλες οι καθηλώσεις α/φων αντίκειντενται στην κείμενη νομοθεσία και αυτό δείχνει ότι η ΥΠΑ είναι ανύπαρκτη;; Υπάρχει δείκτης που να προσδιορίζει βάσει των αριθμών των καθηλώσεων α/φων μιας εταιρείας λόγω τεχνικού προβλήματος την δυνατότητα επιβίωσης μιας εταιρείας ή όχι;; Όσοι τα γράφουν αυτά ξέρουν πόσα α/φη καθηλώνονται ανα τον κόσμο λόγω τεχνικών προβλημάτων ;; Mήπως οι καθηλώσεις α/φων λόγω τεχνικών,προάγουν την ασφάλεια πτήσεων σε αντίθεση με τους υπαινιγμούς των φίλων παραπάνω;;
Δεν θέλω να πιστέψω οτι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να θέλουν να γίνει συμβάν ή ατύχημα με α/φος της VIKING ή άλλης εταιρείας για να νιώσουν δικαιωμένοι. Δεν θέλω να πιστέψω οτι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να θέλουν να κλείσουν εταιρείες στις οποίες εργάζονται καλοί επαγγελματίες και συντηρούν τις οικογένειές τους. Υπάρχουν όμως σίγουρα δυσαρεστημένοι και πικραμένοι απο τη VIKING και πιθανότατα δικαίως, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι πρέπει να γράφουν ασυναρτησίες και να εκτίθενται κατά αυτό τον τρόπο , αν είναι επαγγελματίες του χώρου, και πιθανώς να συμπαρασύρουν και άλλους, ή αν είναι ερασιτέχνες απλώς να το επιβεβαιώνουν. Θα συμφωνείτε ωστόσο όλοι μαζί μου ότι πάνω απ' όλα θα πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί και οι διατάξεις της Πολιτικής Αεροπορίας ωστε όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς όταν πετάμε είτε με τη VIKING είτε ΑEGEAN, OLYMPICAIR κ.α.
Καλή Ανάσταση σε όλους μας