Viking Hellas

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή και εγώ η χαζή έπεσα θύμα της HELLENIC IMPERIAL,ήταν τότε που θα πετούσαμε Νέα Υορκή βλέπεις, θα σου συνιστούσα να είσαι προσεχτική και να ψαχτείς για εξωτερικό,δύσκολο εγχείρημα αλλά όχι ακατόρθωτο.Σου εύχομαι να μην πιαστείς θύμα και να μην πικραθείς.

Lida, σου είπαν αν και πόσο πληρώνουν τις διανυκτερεύσεις? Και αν κάνουν, που είναι?
Επίσης, μόλις έφαγα πόρτα από την εν λόγω εταιρεία γιατί έχω, λέει, προύπηρεσία (ένα 6μηνο η δύσμοιρη, δεν είμαι και παλιά)...
Ας αποφασίσουν, τέλοςπάντων, πως μας θένε καινούριες ή παλιές, με ή χωρίς, άβγαλτες ή στρωμένες, να ξέρουμε κι εμείς να μη χάνουμε το χρόνο μας... :wall:

σοβαρα τωρα???δεν σε πηραν επειδη εχεις προυπηρεσια?πηγες για συνεντευξη και στο ειπαν εκει?

παραξενο γιατι αυτοι προσλαμβανουν μονο εμπειρους με την αδεια τους σε ισχυ για να ειναι πιο ευκολο οσο αφορα την εκπαιδευση

Παιδιά τα αεροπλάνα έχουν κάθε μέρα τεχνικά δεν την βλέπω να επιβιώνει αυτό το καλοκαίρι η εταιρεία ... άσε που το αυτί μου πήρε κάτι για 3μηνες συμβάσεις τελικά και οχι 6μηνες. Μην κάνετε το λάθος και πάτε με τέτοιους όρους θα χτυπάτε το κεφάλι σας. Η ΥΠΑ αλήθεια περιμένει να πέσει κανένα αεροπλάνο για να της πάρουν την άδεια ?

cabincrew4ever":18apzqtl said:
Η ΥΠΑ αλήθεια περιμένει να πέσει κανένα αεροπλάνο για να της πάρουν την άδεια ?
Ρητορική υποθέτω η απορία σου για την -ανύπαρκτη- ΥΠΑ :mrgreen:

cabincrew4ever":1rlrrk9o said:
... άσε που το αυτί μου πήρε κάτι για 3μηνες συμβάσεις τελικά και οχι 6μηνες.

Δυστυχως δεν ειναι η μοναδικη που κανει λιγοτερο απο 6μηνη συμβαση..Σε οποια αεροπορικη :rant: κι αν πας πανω κατω τα ιδια θα αντιμετωπισεις..

Σε πολλές εταιρείες έτσι είναι..αλλά όταν πληρώνεις την εκπαίδευσή σου δεν συμφέρει να πας για 3 μήνες!
Σε λίγο θα ζητάνε να τους πληρώσουμε για να δουλέψουμε!Μόνο για την χαρά της εργασίας! :thx:

Τουλάχιστον μετά το τρίμηνο ανανεώνουνε τη σύμβαση?

Εξαρταται..Απο το τι δουλεια θα εχει το χειμωνα..Αλλα επειδη οι τσαρτερ εταιριες συνηθως δεν εχουν πολλα δρομολογια δεν αξιζει να πληρωσει καποιος την εκπαιδευση γιατι οι πιθανοτητες να μην ανανεωθει ειναι 50-50..