Viking Hellas

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επιστρέφουμε στη Viking Hellas και όχι σε θέματα αεροσυνοδών παρακαλώ :rant:

Επιστροφή στη VIKING HELLAS όπως ζητά και ο φίλος Socrates...

Από πότε φίλοι και φίλες οι καθηλώσεις α/φων αντίκειντενται στην κείμενη νομοθεσία και αυτό δείχνει ότι η ΥΠΑ είναι ανύπαρκτη;; Υπάρχει δείκτης που να προσδιορίζει βάσει των αριθμών των καθηλώσεων α/φων μιας εταιρείας λόγω τεχνικού προβλήματος την δυνατότητα επιβίωσης μιας εταιρείας ή όχι;; Όσοι τα γράφουν αυτά ξέρουν πόσα α/φη καθηλώνονται ανα τον κόσμο λόγω τεχνικών προβλημάτων ;; Mήπως οι καθηλώσεις α/φων λόγω τεχνικών,προάγουν την ασφάλεια πτήσεων σε αντίθεση με τους υπαινιγμούς των φίλων παραπάνω;;

Δεν θέλω να πιστέψω οτι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να θέλουν να γίνει συμβάν ή ατύχημα με α/φος της VIKING ή άλλης εταιρείας για να νιώσουν δικαιωμένοι. Δεν θέλω να πιστέψω οτι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να θέλουν να κλείσουν εταιρείες στις οποίες εργάζονται καλοί επαγγελματίες και συντηρούν τις οικογένειές τους. Υπάρχουν όμως σίγουρα δυσαρεστημένοι και πικραμένοι απο τη VIKING και πιθανότατα δικαίως, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι πρέπει να γράφουν ασυναρτησίες και να εκτίθενται κατά αυτό τον τρόπο , αν είναι επαγγελματίες του χώρου, και πιθανώς να συμπαρασύρουν και άλλους, ή αν είναι ερασιτέχνες απλώς να το επιβεβαιώνουν. Θα συμφωνείτε ωστόσο όλοι μαζί μου ότι πάνω απ' όλα θα πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί και οι διατάξεις της Πολιτικής Αεροπορίας ωστε όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς όταν πετάμε είτε με τη VIKING είτε ΑEGEAN, OLYMPICAIR κ.α.

Καλή Ανάσταση σε όλους μας

Φίλε μου κανείς δεν μίλησε για καθηλώσεις α/φ αντιθέτως μιλάμε για αεροπλάνα που ενώ παρουσιάζουν ένα σωρό τεχνικά πετάνε με πολύωρες ωστόσο καθυστερήσεις. Το χάλι της ελληνικής πολιτικής αεροπορίας δεν χρειάζεται να είσαι πια ειδήμων για να το καταλάβεις ... και το ότι η ΥΠΑ χρηματίζεται και κάνει τα στραβά μάτια είναι επίσης γεγονός αναμφισβήτητο.

Εάν γνωρίζεις κάτι για χρηματισμούς κάνε το καθήκον σου και ανέφερε το εάν όχι τότε μην δημιουργείς εντυπώσεις και μην θέτεις τον εαυτό σου και το φόρουμ μας σε κίνδυνο ποινικής δίωξης

cabincrew4ever":1ek9i7zm said:
... και το ότι η ΥΠΑ χρηματίζεται και κάνει τα στραβά μάτια είναι επίσης γεγονός αναμφισβήτητο.

Δεν καταλαβα....ξερεις κατι η καποιον που χρηματιζεται; Αν ξερεις λοιπον στον εισαγγελεα και οχι τετοιου ειδους "καταγγελιες" εδω! Υπαρχουν αλλα ιστολογια που μπορεις να γραψεις τις tro-ma-kti-kes καταγγελιες!

@ Socrates
Σορυ για το οφφ τοπικ αλλα τι σοι λογοκρισια και τρομοκρατια ειναι αυτη ? Δηλαδη αν ξερει καποιος και το καταγγειλει - και που να το καταγγειλει πια σε αυτη τη χωρα - τι θα κερδισει ? Δεν εχει κανεις αναγκη απο το φορουμ αυτο για να του μιλας με τετοιο υφος φιλε οτι και αν εισαι εδω μεσα ...

"Φιλε" οταν εκανες εγγραφη σε αυτο το forum αποδεχθηκες καποιους ορους οι οποιοι παραβιαζονται αυτη τη στιγμη. Οσο για το υφος μου ειναι αυτο που ειναι γιατι δεν μπορεις εσυ, εγω και ο καθενας να λεει οτι "χρηματιζεται" καποιος και να λεμε ναι! Οσο για το αν η οχι μπορει να βρει το δικιο του καποιος σε αυτη τη χωρα και τι να κανουμε δηλαδη; Να τα λεμε απο δω απο κει και να τη "βρισκουμε";

Οσο για το τι ειμαι και τι δεν ειμαι αστο καλυτερα δεν το σχολιαζω γιατι αλλο post off topic δεν χωραει!

γ :4: Για να καταλάβω η εταιρεία κάθε χρόνο αλλάζει όνομα λες και είναι καφετέρια.Είναι λογικό αυτό :?: Κάτι δεν μου αρέσει εδώ, καμιά σοβαρή εταιρεία δεν αλλάζει την ονομασία της κάθε τρεις και λίγο.Αλλάζεις όνομα όταν θες να κρυφτείς απο κάτι. :? :?
Πάντως τα αεροπλάνα της είναι παλιά και τα τεχνικά προβλήματα υπήρχαν απο πέρυσι.Βέβαια δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία που έχει τεχνικά προβλήματα.

mrl_OA":1dfickg6 said:
Σε πολλές εταιρείες έτσι είναι..αλλά όταν πληρώνεις την εκπαίδευσή σου δεν συμφέρει να πας για 3 μήνες!
Σε λίγο θα ζητάνε να τους πληρώσουμε για να δουλέψουμε!Μόνο για την χαρά της εργασίας! :thx:
να τους πληρωσετε για να δουλεψετε οχι ακομα αλλα να δουλεψετε χωρις να πληρωνεστε αυτο σας διαβεβαιω οτι ειναι σιγουρο