Viking και Globespan στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
αλλη μια εταιρια ξοφλησε.να δουμε ποσο μακρια θα παει αυτη η βαλιτσα

Η Globespan πετούσε και παλιά Αθήνα – Stansted (νομίζω περίπου το 2003-04) αλλά αυτό το δρομολόγιο δεν άντεξε, ποιος ξέρει τον λόγο; Οι κριτικές που ακούστηκαν τότε δεν ήταν οι καλύτερες για την εταιρεία.
Όσο για το δρομολόγιο Αθήνα – Γλασκόβη; Μάλλον δεν έχουμε πολλούς Έλληνες φοιτητές εκεί γιατί και το 2003 υπήρχε η συνεργασία και η πραγματοποίηση του δρομολογίου αυτού από την Air Scotland με Greece Airways αλλά δεν κράτησε για πολύ. Καλά μην βαράτε ….. δεν λέω ότι ήταν εταιρείες καλές (τις πλάκας ήταν ) αλλά δεν νομίζω ότι και Globespan ήταν καλύτερη. Όσο για την Viking έχω πετάξει και δεν έχω να πω και τα καλύτερα. Μην ξεχνάμε και τις πτήσεις των ΟΑ που πραγματοποιούνταν με Viking με τις περιβόητες δεύτερης γενιάς Ελληνίδες αεροσυνοδούς της Σκανδιναβίας…...

Είχα πετάξει με FGSpan, δεν υπάρχει τπτ που να θυμάμαι εκτός από το ψιλοστρίμωγμα κ την τιμή 150Ε return 40 ώρες πριν την πτήση. Τώρα για Σκωτία υπάρχει μεγάλος πληθυσμός Εδιμβούργο που θα προτιμούσε Γλασκώβη direct από EDI+stopover με τις μεγάλες.