Βοήθεια στους συμπολίτες μας

• Thread starter Thread starter Elliott LGAV
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης
ότι οι χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν
και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές.

Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε;
Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!!

Μπείτε στο http://www.petitiononline.com/forestgr/ και υπογράψτε!!! Πρέπει να μαζέψουμε χιλιάδες υπογραφές! Στείλτε το μήνυμα σε φίλους! Όλοι να συμβάλλουμε αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες τις καμένες περιοχές!

μου κανει ψιλο-spam αυτο το ψηφισμα, το εχω λαβει και καμμια 30ρια φορες σε εμαιλ.. :wink:
μια ερωτηση που μπορει να ενδιαφερει και αλλους: οσοι θελουμε να στειλουμε βοηθεια απο εδω και περα, μηπως υπαρχει κατι (τηλεφωνα η καπου γενικα) που να μπορουμε να απευθυνθουμε?
λογω οικογενειακων γεγονοτων εχω πλεον παρα πολλα ρουχα να προσφερω σε ανθρωπους που τα χρειαζονται αλλα δεν προλαβα να τα συγκεντρωσω και να τα πακεταρω μεχρι την αποστολη σας :cry:

Μπορείς να προσφέρεις μόνο καινούρια ρούχα.
Αν είναι χρησιμοποιημένα (σε όσο καλή κατάσταση και να είναι) δεν γίνονται δεκτά (και πολύ σωστά κατά τη νώμη μου)

thanks για την απαντηση. ναι, ειναι σωστο απο μια αποψη να μην γινονται δεκτα τα χρησιμοποιημενα ρουχα αλλα απο την αλλη ερχεται χειμωνας και οταν εχεις χασει ολο το βιος σου πολλα πραγματα (κουβερτες, παλτο, πουλοβερ κτλ-ΔΕΝ μιλαμε φυσικα για ειδη οπως εσωρουχα προς Θεου ετσι) μπορει να ειναι σωτηρια επειδη πολυς κοσμος εχει μεινει αστεγος.

Τα χρησιμοποιημένα ρούχα μπορείς να πας και να τα παραδόσεις στην εκκλησία της γειτονιάς σου. Αυτοί (μάλλον) θα τα δώσουν σε κάποιους που τα έχουν ανάγκη. Είναι κρίμα να τα πετάξεις.