Βοηθεια γιατι πνιγομαι και ψαχνω στοιχεια! (για να σωθω)

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Οπως θα ειδατε και στην υπογραφη μου, αυτη την περιοδο ασχολουμαι με την ιστορικη αναδρομη και παρουσιαση των ελληνικων εταιρειων που υπηρξαν η ηθελαν να υπαρξουν (πρωτιστως, εταιρειες που δεν υπαρχουν πια, για εταιρειες που υπαρχουν ηδη, δυσκολα γραφεις κατι μιας και θα θελει μονιμη προσθηκη! - ΑΕΕ κλεινε! :P just kiddin') Καλως η κακως, τα στοιχεια που μπορει να βρει κανεις, ειδικα για την περιοδο αμεσως μετα τον Β'ΠΠ ειναι λιγα. Μαλλον κακως.. Με την Τ.Α.Ε. βρηκα πολυ υλικο, ενω εχω βρει και αλλο και δουλευω σε ενα update. (βασικα για ολες τις εταιρειες δουλευω παραλληλα για ενα update). Για παραδειγμα, για την Τ.Α.Ε. εχω μεσα στ΄αλλα τα στοιχεια μεταφορων (επιβατες, εμπορευμα κλπ) απο τα ετη 1952, 1955 και 1956, εβδομαδιαιο αριθμο πτησεων κλπ, τελος παντων μαζευεται ακομα υλικο.
Οπως θα προσεξετε, τωρα ετοιμαζεται η ΕΛΛ.Α.Σ. (ναι καλα κοιτατε το αβαταρ μου που εχει μεινει το ιδιο απο τοτε που ηρθα εδω!) Εαν καποιος εχει καποια στοιχεια, οσο ασημαντα και αν νομιζει οτι ειναι, θα του ειμαι ευγνωμων αν τα μοιραζοταν μαζι μου! Καθως επισης, ΑΝ γινεται και φωτογραφικο υλικο, για προσωπικη μου χρηση (για το προσωπικο μου φωτογραφικο αρχειο) το οποιο δεν προκειται να δημοσιευτει καπου. Οχι μονο σχετικα με την ΕΛΛ.Α.Σ. αλλα και με τις αλλες εταιρειες που εχουν παρουσιαστει, η ακομα ΔΕΝ εχουν παρουσιαστει και ετοιμαζονται, γενικα, ο,τι ειναι δυνατον. (μετα την ΕΛΛ.Α.Σ. ελεγα να πιασω την Α.Μ.Ε., μιας και συμπληρωσε το τριο που συγχωνευθηκε το 1951 και γιαυτην υπαρχουν ακομα πιο λιγα στοιχεια, αλλα θα δειξει, εξαρταται και απο το ποση βοηθεια θα λαβω! :wink: )

Προσκυνω τη μεγαλειοτητα των συμφορουμιτων μου για τη βοηθεια τους!!.... :thx:
Εννοειται οτι θα γινει ιδιαιτερη μνεια στην προσφορα τους! :mrgreen:

Αν εχει κανεις καποια ερωτηση, εννοειται οτι μπορει να την θεσει!

Ερωτηση στο στυλ γιατι το κανω, δεν προκειται να απαντησω, ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ.. χεχε

ΥΓ: Αφεντικο, την Κυριακη εχω γεννεθλια!!.. χεχε

Η "ΠΤΗΣΗ" είχε δημοσιεύσει άρθρο - αφιέρωμα στις προ Ολυμπιακής ελληνικές αεροπορικές εταιρίες στο τεύχος Σεπτεμβρίου 1996. Πιθανώς να βρεις ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά και βιβλιογραφία. Καλή επιτυχία

Φιλε Γιαννη θα ελεγα οτι το αρθρο εκεινο ειναι η βαση σχεδον για την παρουσιαση. Εχω βρει βεβαιως και καποια αλλα στοιχεια περα απο αυτο το αρθρο σε ξενη λογοτεχνια, αλλα τιποτε ακομη για το 2ο Libeator SX-DAB το οποιο αναφερεται μονο στη βαση δεδομενων εδω! Το SX-DAA το εχω μεχρι και σε εγχρωμη φωτο εποχης στο προσωπικο αρχειο μου.. Αλλα το SX-DAB... Ειναι σα να μην εχει υπαρξει! Γιωργο, μιας και εκανες την βαση, απο εσενα περιμενα βοηθεια, μεχρι τωρα με εχεις απογοητευσει.. :P :wink: Επισης ψαχνω στοιχεια επιβατικης κινησης κλπ, λεπτομερειες δλδ.. Εδω βρηκα ποσα χρωστουσε η ΕΛΛ.Α.Σ. τον Οκτωβρη του 1950 στο κρατος και τις προθεσμιες που πηρε, στην επιβατικη κινηση κολλησα? λολ Απλα.. το ψαχνω και το δουλευω αρκετα πριν το βγαλω στον αερα. Οπως θα παρατηρησατε οι αλλες παρουσιασεις ειναι και αυτες προσεγμενες και αντικειμενικα προσεγγισμενες πιστευω. Α! Στοιχεια ψαχνω και για την Ε.Ε.Ε.Σ., που ναι μεν εκανα ηδη το αφιερωμα για το οποιο εφαγα πολλες ωρες ξεστραβωνοντας με σε .pdf αρχεια, αλλα καθε επιπλεον στοιχειο ειναι ευπροσδεκτο!

Φιλικα Στεφος

Λοιπον...

Το τελειωσα, εδω μπορειτε να το βρειτε.. Μαζεψα ο,τι ειχα βρει και τα συρραψα. Σιγουρα θα υπαρχουν κενα, οπως ειπα πληροφοριες για update ειναι παντα ευπροσδεκτες! Ελπιζω να σας αρεσει! Οπως βεβαια και απο τις υπολοιπες εταιρειες.. 8)

:thx: