pankot1979
Low-Cost-Class-Member
- Εγγραφή
- 28/07/2013
- Μηνύματα
- 27
- Likes
- 1
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ΑΕΕ
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGBL
Ξέρει κανεις το χρόνο που κάνει για refund ?
Last edited by a moderator:
Εδώ μιλάμε για ακυρώσεις που έγιναν για δρομολόγια του Σεπτεμβρίου που έρχεται …..Βάζοντας σαν πρόσχημα τον covid…..Το ότι δίνει 150% της αξίας την καθιστά αναξιόπιστη; Οι πιο μεγάλες εταιρείες τι κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις; Πραγματικά δεν ξέρω απλά θυμάμαι ότι όταν "έσκασε" ο Covid ειδικά η Aegean δεν έκανε κάτι τέτοιο... Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.
Εμένα που τον Ιούνιο άλλαξαν ώρα στην πτήση μέσα σε 5 εργάσιμες είχαν κανει επιστροφήΕντάξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί, μια χαρά διάστημα είναι οι έξι εβδομάδες (αν τηρούνται). Η Αιγαίου για ακυρωθεισες πτήσεις Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020 δεν έχει επιστρέψει ούτε σεντ ακόμα.
Στο παραπάνω ταξίδι για τέλη Ιουνίου μου έκανε refund το ποσό των εισιτηρίων και όχι το 150%. Το θέμα αναξιοπιστίας δεν έγκειται στο πόσα λεφτά σου επιστρέφει και πότε στα επιστρέφει αλλά στο ότι καταστρέφει τον προγραμματισμό των διακοπών σου, της δουλειάς σου, του ταξιδιού σου και σε βάζει στη διαδικασία να ψάξεις για νέα εισιτήρια με άλλη εταιρία και σαφώς ακριβότερα μιας και έχει περάσει και κάποιος καιρός.Η Volotea έκανε τον προγραμματισμό της, ανακοίνωσε δρομολόγια και άνοιξε τις πωλήσεις εισιτηρίων. Και ξαφνικά αρχίζουν οι ακυρώσεις Καλοκαιρινών διεθνών πτήσεων (Ιουλίου) από τον Απρίλιο, με τη δικαιολογία των περιορισμών του Covid-19, και σε βάζουν αναχώρηση 2-3 μέρες μετά. Αν το δεχτείς σου δίνουν και ένα voucher 120€ ανά άτομο. Το θέμα είναι όμως ότι το άλλο σκέλος παραμένει το ίδιο. Έτσι αναγκάζεσαι να κάνεις rebooking (με όποιο παραπάνω κόστος λόγω διαφοράς τιμής εισιτηρίου) και φυσικά να αλλάξεις κράτηση ξενοδοχείου. Και άντε άμα γίνει μια φορά, οκ το δέχεσαι. Αλλά στο καπάκι δεύτερη φορά ακύρωση της νέας ημερομηνίας (που οι ίδιοι σου πρότειναν), 4 μόλις μέρες μετά την πρώτη αλλαγή, πάει πολύ. Ευτυχώς υπάρχει ισχύει το full refund αλλά μόνο στην περίπτωση που ακυρωθούν και τα δύο σκέλη.
Κρίμα και είχα ταξιδέψει με καλές εντυπώσεις μαζί τους. Τώρα... Χ για πολύ καιρό.