Βουδαπέστη

• Thread starter Thread starter tasos-SMI
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έ όχι και πανακριβη, 7500 HUF = 28€ για 3 μέρες. Δηλαδή περίπου 9€ η μέρα για μεταφορές και εισόδους....

ανάλογα για ποιον δοκτώρα

εγώ είμαι ένας φτώχος κι μόνος φοιτήτης :Ρ
κι κάθε HUF μου ήταν αρκέτα για μένα :Ρ

Δεν ήθελα να σε προσβάλω Θανάση και ζητώ συγγνώμη γι αυτό, αλλά αν σκεφτείς ότι με 28€ στην Ελλάδα ο μέσος φοιτητής αγοράζει 1-2 πακέτα τσιγάρα, 1-2 πιτόγυρα και 2 μπύρες, 1 ημερίσιο εισητήριο ΜΜΜ, μία εφημερίδα κι 1 καφέ, τότε δεν είναι πολλά για να γυρίσεις μια πόλη και τα μουσεία για 3 μέρες... (και μη μου πεις ότι δεν ξόδευες 28€ τη μέρα όταν ήσουν στην Ελλάδα...)

ρε Σωτήρη δε προσβλιέμαι εύκολα :D

ανάλογα πάντα τις περιστάσεις, στην Ελλάδα ήμουν τσιγκούνης, πάντα κράταγα λεφτά στην άκρη για συναυλίες κι μετά για ταξίδια :P

Νομίζω οτι θα τη βγάλουμε την κάρτα τελικά..Θα τα βγάλει τα λεφτά της,μιάς και έχει έκπτωση και σε αρκετά εστιατόρια,μπυραρίες κτλ..

Με τα Ηοp on Hop off ξέρετε τί ακριβώς παίζει;; Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα τους;; Ας πούμε,σε αφήνει να κατέβεις και να μπείς σε κάποιο μουσείο;;

Τα ειδικα τουριστικα λεωφορεια hop οn hop off σε ξεναγουν με καποιο αντιτιμο συνηθως 20 ευρω η 30 για 2 μερες σε ολα τα σημαντικα αξιοθεατα της πολης,η τιμη ειναι μονο για της υπηρεσιες του συγκεκριμενου λεωφορειου...μπορεις να κατεβεις σε οποια σταση εσυ θελεις ωστε να δεις να θαυμασεις κατι απο κοντα και με το ιδιο εισητιριο εντος 24ωρου απο οποιαδηποτε σταση του τουριστικου μπορεις να συνεχισεις προς επομενα μημεια-μουσεια κτλπ

flying Doc":2xayxm4v said:
...αλλά αν σκεφτείς ότι με 28€ στην Ελλάδα ο μέσος φοιτητής αγοράζει 1-2 πακέτα τσιγάρα, 1-2 πιτόγυρα και 2 μπύρες, 1 ημερίσιο εισητήριο ΜΜΜ, μία εφημερίδα κι 1 καφέ...)
Γιατρέ μου, μήπως όλα αυτά τα αγόραζε ο μέσος φοιτητής στα δικά σου φοιτητικά χρόνια;
Σήμερα με αυτά τα 28€ το πολύ πολύ να φουλάρει βενζίνη το παπί του :lol: .

Όσο για την Budapest Card αγαπητέ tasos-SMI, δε νομίζω ότι θα προλάβεις να κάνεις "σοβαρή" απόσβεση.

@Nightfly

Το κακό είναι οτι το Φεβρουάριο που θα πάμε εμείς,έχει μόνο 3 τέτοια λεωφορεία όλη τη μέρα...Το λεωφορείο περναέι από 14-15 αξιοθέατα και μου φαίνεται οτι θα χρειαστούμε κάμποσες στάσεις! Οπότε σκέφτομαι οτι ίσως είναι καλύτερο να οργανωθούμε και να πάμε μόνοι μας...

@fotis
Όσο για την Budapest Card αγαπητέ tasos-SMI, δε νομίζω ότι θα προλάβεις να κάνεις "σοβαρή" απόσβεση.

Μου έβαλες αμφιβολίες τώρα...Θα το περάσω από κόσκινο και αυτό το θέμα και βλέπουμε! :mrgreen:

Αν και με λίγη καθυστέρηση,θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ όλους όσους προσπαθήσατε να βοηθήσετε!! Δυστυχώς το ταξίδι μας ακυρώθηκε για λόγους υγείας ( :( :( )....Άτιμη Η1Ν1!! :rant: :rant:

Υ.Γ. Επειδή όμως η Βουδαπέστη μου έχει καρφωθεί στο μυαλό,πιθανόν να σας ξαναχρειαστώ... :D

Καλησπερα συμφορουμιτες!!

Σκοπευω να επισκεπτω τη βουδαπεστη,με την κοπελα μου δυστυχως( :lol: ) αυτο το καλοκαιρι.Προτιμουσα χειμωνα,μιας και τις γυρω(πραγα,μπρατισλαβα) πολεις τις εχω δει με χιονια.

Πιστευετε,αν καποιος εχει παει,οτι ειναι καλη εποχη για μια μικρη βολτα?
Αξιζει να βγαλει κανεις τη budapest card για 3 μερες?

Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει,αλλα η malev στο site της εχει μερικες πολυ καλες προτασεις για ολιγοημερες αποδρασεις στην βουδαπεστη.Μπορεις να διαλεξεις ξενοδοχειο(και μαλιστα ειναι πολυ καλα),εχεις δωρο μια μερα κτλ κτλ.

http://www.malev.com/package-offers

Εχει παει κανενας συμφορουμιτης με αυτες τις προσφορες?Αντιμετωπισε καποιος κανενα προβλημα?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!