Βράβευση για την Aegean

• Thread starter Thread starter kostis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Διαχρονικά όλα γίνονται σωστά step by step, λίγη υπομονή και σύντομα θα έχομε και για Δελχί και για Αφρική κι όχι μόνο όταν έρθουν τα Β787...

Ειρήσθω εν παρόδω, επειδή δεν είχα δει το παραπάνω “μαγκίτικο σχόλιο» του κ. theRockSays - άραξε τη πέτσα σου φίλε μου, Οίκο” να ευχαριστήσω τον φίλο aakunz για την απάντησή του στο προηγούμενο δικό μου σχόλιο.

Google is your friend:
For the World Airline Awards, regional airlines are defined as full service carriers that primarily operate domestic and / or International flights up to approx 6 hours
Με άλλα λόγια αυτομάτως ίσως δε βραβευτεί ποτέ ξανά και το thread θα θεωρηθεί dead...
Ή ίσως αποτελέσει την αφορμή για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στο μέλλον, προκειμένου να μπει ξανά στη λίστα της skytrax...
Όπως και να έχει ασφαλώς και ευχόμαστε τα καλύτερα

Last edited:
Είμαι πολύ συγκινημένος να σας ανακοινώσω πως για 14η (ποιος μετράει πια;) φορά η Α3 πήρε το βραβείο καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής στην Ευρώπη.

Συνολικά:
1η περιφερειακή στην Ευρώπη
(Να πούμε εδώ πως στο νούμερο 2 φιγουράρει η Air Dolomiti (για να μην ξεχνάτε την ύπαρξή της ως ανεξάρτητης οντότητας του LH group), στο 3 η Air Serbia (που δείχνει πως τι και αν πάρεις 330, πάλι regional θα είσαι) και στο 4 η KM Malta (#1 και στην καλύτερη και γρηγορότερη επανέναρξη αεροπορικής).

Άλλες τιμές και δόξες:
4η καλύτερη περιφερειακή στην κόσμο
5η καλύτερη στη νότια Ευρώπη (πίσω από "κολοσσούς" του service όπως η Vueling και η συνεργαζόμενη Vueling)
47η στον κόσμο γενικώς (πέρσι ήταν στο 41).

Για άλλη μια φορά, οι γλάροι διατηρούν τη φωλιά τους στην κορυφή μένοντας να ατενίζουν την περιφερειακή αεροπορική πλέμπα να αγωνίζεται να τους φτάσει :-P

Εμένα με θλίβει το γεγονός ότι δεν πήρε ούτε μία διάκριση η GQ. Ούτε μία; Δηλαδή τι πρέπει να έχεις ή να κάνεις για να πάρεις μια διάκριση Σκάιτραξ;

Είμαι σχεδόν έτοιμος να παίξω τα ρέστα μου ότι θα βραβευτεί από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ως η ποιο ανεπανάληπτη αεροπορική που πατάει τα άγια χώματα πασών των Σπατων, Λούτσης, και Κορωπίων

Έχουμε και τα βραβεία της ERAA τον Οκτώβριο. Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά 47ος στην πόλη.

Μπράβο, μπράβο!!!. Έχω όμως μία απορία! Αφού πάει τόσο καλά γιατί για ακόμη μια φορά προχωράει στην έκδοση Ομολογιακού Δανείου?. Με ξένα χρήματα κάνουν και οι άσχετοι Εταιρείες!!. Είναι η μόδα των Ομολόγων. Έτσι έκανε και η Κυβέρνηση, δίνοντας Ομόλογα αντί αποζημίωσης απόλυσης στους εργαζόμενους της ΟΑ και πριν λήξουν τα κούρεψε κατά 53%. Τώρα μιας και πάει καλά η οικονομία μηδένισε και το τελευταίο τους (από τα 20) και μεγαλύτερο Ομόλογο που έληγε το 2042. ΄Οσοι πιστοί και έμπιστοι τρέξτε να επενδύστε.!!

Last edited:
Αφού πάει τόσο καλά γιατί για ακόμη μια φορά προχωράει στην έκδοση Ομολογιακού Δανείου?. Με ξένα χρήματα κάνουν και οι άσχετοι Εταιρείες!!

Αν δηλαδή βγει ένας άσχετος αύριο το πρωί, χωρίς να τον ξέρει κανείς, χωρίς κανενός είδους business plan, ένας άσχετος όπως λες, θα βρεθούν επενδυτές και θα του πουν "α, πολύ ωραία. Να σου δώσω Χ χιλιάρικα να κάνεις δουλειά, και αν προκύψει, μου τα επιστρέφεις".

Νομίζω ότι αυτό που παραθέτω και έχεις γράψει είναι παντελώς ανυπόστατο και δείχνει τεράστια άγνοια.