Καταρχήν γεια σε όλους! Μέχρι τώρα παρακολουθούσα τις συζητήσεις χωρίς να χρειαστεί να εγγραφώ, μιας και δεν είχα να προσθέσω κάτι μη έχοντας ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο. Διάβαζα τα trip report σας και περίμενα τη στιγμή που θα γράψω και γω ένα..Τώρα όμως, guess!
Λοιπόν:
έκλεισα ένα εισιτήριο για Βαρκελώνη με Vueling για αύριο χωρίς να έχω προσθέσει βαλίτσα (σκόπευα να πάω μόνο με χειραποσκευή).
Πόσο ανεκτική είναι λοιπόν η Vueling στο μέγεθος της χειραποσκευής από την εμπειρία σας; Παίζει να είναι 2-3 εκατοστά μεγαλύτερη στο βάθος η δική μου για αυτό ρωτάω.
Αν προσθέσω τώρα suitcase μέσω του Site θα χρεωθώ μόνο τα 9 Ευρώ ή θα έχει και άλλα εξτρά (όπως για την αλλαγή ονόματος πχ);
Το πιο σημαντικό όμως που μου προκάλεσε ρίγος τρόμου (
) είναι το ότι πηγαίνοντας στη σελίδα Add Suitcase είχε έτοιμο το ονοματεπώνυμο μου, αλλά... αντί για το όνομα είχε το επίθετο και τούμπαλιν.
Αυτό το λέω γιατί δεν πιστεύω να έχει γίνει καμιά στραβή (δηλαδή και στο εισιτήριο να γίνεται το ίδιο- αν και είμαι σίγουρος ότι τα έχω βάλει σωστά κατά την αγορά) και να μη με αφήσουν να επιβιβαστώ!!! Αν και φαντάζομαι (και ελπίζω!) ότι απλά είναι ένα bug στο site τους...
Συγγνώμη αν γίνομαι υπερβολικός, αλλά είμαι noobaκος, πρωτάρης!
Ευχαριστώ!!!

Λοιπόν:
έκλεισα ένα εισιτήριο για Βαρκελώνη με Vueling για αύριο χωρίς να έχω προσθέσει βαλίτσα (σκόπευα να πάω μόνο με χειραποσκευή).
Πόσο ανεκτική είναι λοιπόν η Vueling στο μέγεθος της χειραποσκευής από την εμπειρία σας; Παίζει να είναι 2-3 εκατοστά μεγαλύτερη στο βάθος η δική μου για αυτό ρωτάω.
Αν προσθέσω τώρα suitcase μέσω του Site θα χρεωθώ μόνο τα 9 Ευρώ ή θα έχει και άλλα εξτρά (όπως για την αλλαγή ονόματος πχ);
Το πιο σημαντικό όμως που μου προκάλεσε ρίγος τρόμου (

Αυτό το λέω γιατί δεν πιστεύω να έχει γίνει καμιά στραβή (δηλαδή και στο εισιτήριο να γίνεται το ίδιο- αν και είμαι σίγουρος ότι τα έχω βάλει σωστά κατά την αγορά) και να μη με αφήσουν να επιβιβαστώ!!! Αν και φαντάζομαι (και ελπίζω!) ότι απλά είναι ένα bug στο site τους...
Συγγνώμη αν γίνομαι υπερβολικός, αλλά είμαι noobaκος, πρωτάρης!
Ευχαριστώ!!!