Vueling λάθος Ονομα-Επίθετο+Χειραποσκευή

• Thread starter Thread starter doggas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

doggas

Low-Cost-Class-Member
Καταρχήν γεια σε όλους! Μέχρι τώρα παρακολουθούσα τις συζητήσεις χωρίς να χρειαστεί να εγγραφώ, μιας και δεν είχα να προσθέσω κάτι μη έχοντας ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο. Διάβαζα τα trip report σας και περίμενα τη στιγμή που θα γράψω και γω ένα..Τώρα όμως, guess! :D

Λοιπόν:
έκλεισα ένα εισιτήριο για Βαρκελώνη με Vueling για αύριο χωρίς να έχω προσθέσει βαλίτσα (σκόπευα να πάω μόνο με χειραποσκευή).
Πόσο ανεκτική είναι λοιπόν η Vueling στο μέγεθος της χειραποσκευής από την εμπειρία σας; Παίζει να είναι 2-3 εκατοστά μεγαλύτερη στο βάθος η δική μου για αυτό ρωτάω.
Αν προσθέσω τώρα suitcase μέσω του Site θα χρεωθώ μόνο τα 9 Ευρώ ή θα έχει και άλλα εξτρά (όπως για την αλλαγή ονόματος πχ);

Το πιο σημαντικό όμως που μου προκάλεσε ρίγος τρόμου ( :lol: ) είναι το ότι πηγαίνοντας στη σελίδα Add Suitcase είχε έτοιμο το ονοματεπώνυμο μου, αλλά... αντί για το όνομα είχε το επίθετο και τούμπαλιν.
Αυτό το λέω γιατί δεν πιστεύω να έχει γίνει καμιά στραβή (δηλαδή και στο εισιτήριο να γίνεται το ίδιο- αν και είμαι σίγουρος ότι τα έχω βάλει σωστά κατά την αγορά) και να μη με αφήσουν να επιβιβαστώ!!! Αν και φαντάζομαι (και ελπίζω!) ότι απλά είναι ένα bug στο site τους...

Συγγνώμη αν γίνομαι υπερβολικός, αλλά είμαι noobaκος, πρωτάρης!

Ευχαριστώ!!!

Όπως και να έχει, δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν είσαι ο πρώτος που έκανε λάθος στο Όνομα και το έγραψε στο λάθος κουτάκι. Απλά για να μην ψάχνουν στο check-in άδικα πες τους να κάνουν μια αναζήτηση "ανάποδα". Μην τους ταλαιπωρούμε και άδικα :mrgreen:

Για την βαλίτσα δεν ξέρω τι να πω. Αν δεν το υπερβάλεις, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα ;)

Υ.Γ. Μεταφέρω το ποστ σου στο "Αναζήτηση πτήσεων, πληροφοριών & προσφορές"

Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση!
Με ανακούφισες ρε αδερφέ!

!καλησπερα!εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης!βασικα ειναι το πρωτο μου ταξιδι εξωτερικο κ δε ξερω τις διαδικασιες!λοιπον, ταιδευω με vueling ,φτανω 5 το πρωι βαρκελωνη και μετα 7 παρα πεταω για γραναδα!ουτε εγω εχω δηλωσει βαλιτσα θα παρω χειραποσκευη !βασικα τι παιζει με τα υγρα κ το μεγεθος κ το βαρος??και με το online check in σε σχεση με την χειραποσκευη?? λεω να το χρησιμοποιησω για το βασκελωνη- γραναδα να κερδισω χρονο!ας με διαφωτισει καποιος παρακαλω!!!!!!!!

ΩΡΑΙΑ Κ ΑΝ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ONLINE CHECK IN?ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ Κ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ας ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΕΙ!!!!!!!PLEASE!!!!!

Η σελίδα της vueling το λέει ξεκάθαρα:

Each passenger can transport in the hold (according to luggage allowance) up to a maximum of 20kg of luggage, for which they must pay the corresponding fee (€5 per flight and suitcase when this service is contracted through our website, and €10 per flight and suitcase when it is contracted in the airport).

Υ.Γ. Και μην γράφεις κεφαλαία! Thanks!

Αν έχεις βαλίτσα, μπορείς και πάλι να κάνεις check in ηλεκτρονικά, ωστόσο θα πρέπει να πας σε counter στο αεροδρόμιο πρώτα και όχι απευθείας στην πύλη! Ουσιαστικά σε συμφέρει μόνο αν πετάς από Βαρκελώνη ή Μαδρίτη, όπου η Vueling διατηρεί ειδικά counter για το ηλεκτρονικό τσεκάρισμα (Βαρκελώνη Νο. 44 - Μαδρίτη Νο. 750) και τα οποία σπάνια έχουν κόσμο!
Στα λοιπά αεροδρόμια θα πρέπει να πας σε οποιοδήποτε check in υπάρχει για την Vueling, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά (άντε να γλιτώνεις 1 λεπτό!)

ναι απο Βαρκελωνη φευγω οποτε συμφερει!θα το κανω λοιπον θα τρεω σαν το Βεγγο βεβαια αλλα δε πειραζει χαλαλι τι να κανω!!!πιστευω θα προλαβω!5.10 φτανω και 6.35 πεταω!θα βγαλω ροδακια!χεχεχε