Weather photograpghs

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Θα ελεγα να βαζαμε εδω απο καμμια φωτο της πολης μας (Ασχετη με την αεροπορια) στην οποια να φαινεται ο καιρος που επικρατει, δινοντας και καποια στοιχεια, οπως το ποτε και που ειναι τραβηγμενη κλπ

Κανοντας την αρχη βαζω μια φωτο που την εβγαλα μολις τωρα (περιπου στις 2035 μμ τοπικη). Ειναι απο το παραθυρο (πιο εξω δεν λεει να βγει κανεις)
s6vhaha.gif
Αυριο λεω να βγω την ημερα εξω να βγαλω καμμια με κανονικο φως ;)

Τελικα το χτεσινοβραδuνο δεν με ειχε προετοιμασει για το τι θα αντικρυζα σημερα το πρωι... Ειναι ο χειροτερος χειμωνας στο Μοναχο απο το 1970 (αποτι μου ειπανε..) Οι φωτο ειναι βγαλμενες γυρω στις 0830 τοπικη ... Το χιονι αγγιζει τους 50 ποντους (μενω σχεδον στο κεντρο της πολης... )

Φωτο 1, Φωτο 2, Φωτο 3, Φωτο 4

Αφιερωμενες σε ολους οσους κλαιγονται οτι εχει ασχημο καιρο με 15°C! :P :mrgreen:

Σε μένα τα πράγματα δεν είναι τόσο εντυπωσιακά, αλλά παραθέτω κι εγώ μια φωτογραφία τι βλέπω από το παράθυρο όταν στρέφω το βλέμμα μου προς τα δεξιά...

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=6636

Ειπαμε φωτος ασχετες με την αεροπορεια... :P ;)

makedonas":1k6dpmvi said:
Φωτο 1, Φωτο 2, Φωτο 3, Φωτο 4

Αφιερωμενες σε ολους οσους κλαιγονται οτι εχει ασχημο καιρο με 15°C! :P :mrgreen:

Σήμερα νομίζω είχαμε περίπου 22 βαθμούς.....Κυκλοφορούσα με κοντομάνικο.....Αλλά αυτό που βλέπω εδώ.......ΤΟ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!
Έτσι είναι....ότι σου λείπει θες πιο πολύ........

Entelos off topic :

autos o kairos sto monaho eitan ontos enas apo tous pio baris himones pou eidane pote stin notio germania:

ena apo ta dyo kentrika aerodromia tis dba einai dystiho to MUC: to ti pathame edo sto call center einai aperigrapto kai enteleos protognoro :arrow: meta to telos tis douleias eithela ena ouiski gia na yremiso. Sto Annovero pantos den eidame pola apo hioni aftes tis meres.
I synadelfoi sto aeropdromio MUC mou legan diafora, metaksi allon oti den tha pane spiti alla tha kimithoun sto aerodromio epidi

1. einai apithano na mporesoun na skapsoun toso hioni apo ta amaksia tous

2. apokliete na broune ta amaksia tous sto toso hioni pou erikse

3. apokliete o ilektrikos na tous paei sto kendro: epidi den douleei