With heavies through europe / special flights / Daytripps

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: With heavys through europe / special flights / Daytripps

Oι οποίες είναι ήδη sold out...

business για 400 ζεστά και από ότι φαίνεται μόνο για λίγο...

μήπως γνωρίζετε κάποιο δρομολόγιο με ευρείας ατράκτου από αθήνα για κάπου στην ευρώπη;
Παλιά νομίζω έκανε η THAI από αθήνα ζυρίχη.
κάτι ανάλογο;

British Airways με 767 στο ΑΤΗ-LHR

Το γνωρίζω αυτό το δρομολόγιο απλά έλεγα κάτι πιο μεγάλο
Ευχαριστώ πόλυ παντως για την απάντηση

Αθηνα - Χιθροου παντως με 767 δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρια... παλιο αεροπλανο και δεν μπορω να πω οτι οσες φορες εχω πεταξει το πληρωμα ειναι και το φιλικοτερο

Υπηρχε μια με Α380 Σαρ ντε Γκολ - Χιθροου πριν απο μερικους μηνες (μπορουσες να το συνδιασεις με Αθηνα - Παρισι)... βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει πια

διαφωνω. τα 767 της ΒΑ ειναι μια χαρα, με πολυ ανετα καθισματα και παρα πολυ καλο seat pitch και φυσικα το ταξιδι με widebody εχει τελειως διαφορετικη αισθηση απο τη δικτατορια του Α320. οσο για τα πληρωματα τους δε θα τα συνεκρινα σε τιποτα με τις ξινες ηγουμενες της Αιγαιου.

Αγαπητό bari, όσο και να υπεραγαπώ τα 767 και να έχω δοκιμάσει ήδη κάποιες δεκάδες, θα σου πω με περίσσια σιγουριά ότι τα 767 της ΒΑ (περα από κάποιες λίγες σειρές της Υ) είναι μέσα σκέτα χρέπια (που λέει και ο σφος ΓΓ) :!: Λυπάμαι για το off αλλά πρέπει να λέμε την αλήθεια :mrgreen:

δικός σου

το γεγονος οτι οντως ειναι παλια δε σημαινει οτι ειναι και κακοσυντηρημενα, εκτος κι αν γνωριζεις κατι περισσοτερο οποτε πασο. παντως τα medium haul 767 τους ειναι ηδη λιγα και λογικα συντομα θα αποσυρθουν κι αυτα, οποτε οσοι γουσταρετε widebodies σπευσατε οσο ειναι καιρος. :wink:

Για όποιον εδιαφέρεται, η British Airways από 25/03/2012 δρομολογεί στη γραμμή Λονδίνο-Μόσχα Β747-400 σε μία εκ των τριών καθημερινών πτήσεων.

http://airlineroute.net/2011/09/23/ba-dme-s12/