Καλά, της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη. Να δούμε ποιος θα πέσει πρώτος. Θα μεταφέρουν μερικές χιλιάδες σπαγγοραμένους και μετά bang-bang.
Εδω κολλάει το που πας ρε Καραμήτρο. Οο μα οποία σύμπτωσις
Τα Τίρανα δεν πρόλαβαν να τα αρχίσουν και τελειώνουν 27 Οκτώβρη και επίσημα. Το Λονδίνο θεωρητικά το έκαναν seasonal αλλά δεν βλέπω πτήσεις ούτε για το επόμενο καλοκαίρι...
Μου έγινε μια έξτρα χρέωση την οποία την παρατήρησα αργότερα. Τους στέλνω mail που ζητάω να μου επιστρέψουν πίσω τα λεφτά και μου απάντησαν αυτό.
Το έχει ξανακουσει κάποιος να συμβαίνει;
Πλάκα μας κάνουν, έτσι? Από ότι φαίνεται είναι κάτι που συμβαίνει τουλάχιστον από το 2020. Από τις πιο ύπουλες (κρυφές) χρεώσεις. Θα ήθελα να ξέρω που ακριβώς ενημερώνεται ο πελάτης για αυτή την χρέωση. Το αναφέρει κάπου συγκεκριμένα γιατί στην σελίδα με την λίστα των χρεώσεων της Wizzair δεν υπάρχει αυτή η χρέωση.
Δοκίμασα να κάνω κράτηση με AdGuard σε Safari και δε μου εμφανίστηκε μέχρι το βήμα της πληρωμής κάποια τέτοια χρέωση. Εδώ λέει ότι αναγράφεται ως "System Surcharge Fee – Applicable to bookings made by automated systems" που υπάρχει στο σάιτ με τις χρεώσεις
Το θέμα κάλυψαν τότε πολλά ΜΜΕ, όλα επισημαίνουν ότι πουθενά στη διαδικασία κράτησης δεν αναφέρεται οτιδήποτε για ad-blockers. Τρία χρόνια μετά, η εταιρεία κάνει ακριβώς το ίδιο.