Wizzair

δεν την σταματά κανένας!

BUD-GYD (13/6/2013) 2w :D
 
από αύριο δε θα υπάρχει και Booking Fee, με αγορά εισιτηρίου στην W!zz Air! :D
 
Δηλαδή εγώ που θέλω να κλείσω εισιτήρια για 5 άτομα από Θεσσαλονίκη για Βουδαπέστη, δεν θα πληρώσω την χρέωση συναλλαγής των 8 ευρώ ανά άτομο και προορισμό? Άρα μου μένει να βγάλω μόνο την Wizz Discount Club για να γλιτώσω και την χρέωση των 10 ευρώ ( 20 με επιστροφή ) Χ 5 άτομα = 100 ευρώ...!
 
όταν ταξιδεύεις πάνω απο 2 άτομα, συμφέρει πάρα πολλή Wizz Discount Club . Το αγοράζεις μια φορά, και κρατάει για ένα χρόνο σε όλες τις πτήσεις της W!zzAir & W!zzAir Ukraine. 3 χρόνο θα την έχω τώρα ;)
 
Η Wizzair τώρα και στη Μολδαβία..Οι πρώτες πτήσεις ξεκινάν 24/9 από Chisinau για CIA,TSF..Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε και το BUD-SAW το οποίο το Μάρτιο του 14 από 4w θα το κάνει daily

http://wizzair.com/en-GB/about_us/news#tab1
 
H Wizz κάνει βάση το Ντονέτσκ από 1η Οκτωβρίου με 1 Α320 και ξεκινάει πτήσεις προς LTN,FCO,MMX,BGY..Αυτά προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις για Dortmund,Kutaisi, ενώ άρχισε να καλοβλέπει και Σλοβακία ανοίγοντας Kosice-LTN από 17 Σεπτεμβρίου..

http://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizen178
 
Ετοιμάζεται από Σεπτέμβριο και για τη Μόσχα, στο VKO, BUD-VKO..Έχω την αίσθηση ότι θαναι η αρχή για πολλές συνδέσεις με το VKO ...

http://airlineroute.net/2013/07/22/w6-budvko-w13/
 
Eνισχύει τη βάση των Σκοπίων με 2ο α/φος από 4/14
From April 2014, Wizz Air will begin 2X-weekly services from Skopje to Brussels Charleroi (April 16) Frankfurt Hahn (April 19) and Paris Beauvais (April 1:cool:.

The second aircraft will also allow frequency increases to the following destinations: weekly flights on the existing services to Basel Mulhouse (3X- to 5X-weekly), Dortmund (2X- to 3X-weekly), Eindhoven (2X- to 3X-weekly), Gothenburg (2X- to 4X-weekly), Malmo (5X- to 7X-weekly) and Munich Memmingen (2X- to 3X-weekly).
:arrow: http://atwonline.com/airports-amp-routes/wizz-air-boosts-skopje-base
 
Top