www.airtickets.gr

• Thread starter Thread starter Hunting a Shadow
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hunting a Shadow

Business-Class-Member
Περιοχή
Αθήνα
Website
www.mourikis-development.gr
Έχει κανείς σας κλείσει εισιτήρια μέσω http://www.airtickets.gr ;

Χρειάζομαι εισιτήρια μεταξύ Vientiane & Hanoi, και η μ'ονη αεροπορική που τα συνδέει (Vietnam Airlines) δεν έχει σύστμα κράτησης. Λέω να τα κλείσω από το airtickets.gr αλλά επειδή δεν έχει ξανατύχει ρωτώ μήπως κάποιος έχει την εμπειρία, διότι αν είναι στο Λάος να ανακαλύψω ότι αυτά που έχω στα χέρια μου είναι μαϊμούδες, την έκατσα τη βάρκα.

Συγνώμη αν δεν είναι στο σωστό μέρος το νέο αυτό τόπικ, δεν ήξερα που να το καταχωρήσω! Ευχαριστώ για τη βοήθεια in advance...

Εχω κανει κρατηση αλλά για ευρωπαικο προορισμο...και μου στειλανε eticket (email) μια χαρά. Τώρα για εκεί που θες δεν ξέρω...λογικά όμως θα είναι μια χαρά...αλλά πάρε και ενα τηλ να ρωτήσεις.

Η VN έχει εκδοτήριο και στην Αθήνα, οπότε ακόμα και αν δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν από το airtickets, μπορείς να πεταχτείς μέχρι την Πανεπιστημίου. Πριν από κάποια είχα κόψει εισιτήρια από αυτούς. Απ' όσο ξέρω δεν υποστήρίζουν e-tkt. Αν είναι να πετάξεις με την QV, τότε αλλάζει το πράγμα.

Έχω κάνει και εγώ κράτηση, μια φορά για μενα και μια φορά για ενα φίλο αλλα και τα δύο για ευρωπαικό προορισμό. Κανένα πρόβλημα, και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που βρήκα το εισιτήριο πιο φτηνό από την ιστοσελίδα της KLM με την οποία πέταξα.

Σπύρος

exo kanei kai ego. einai mia xara site..ousiastika einai to site enos atksidiotikou grafeiou...diladi einai san na agorazeis to eisitirio sou apo ena taksidiotiko grafeio....

to mono pou prepi na prosekseis einai na vreis th katallili methodo gia na paralaveis to eisitirio sou...sto telos ths kathe pthseis otan kaneis search sto airtickets.gr sou leei an einai xartino i eticket...an einai xartino meta thas e rotisei pos theleis na to paralaveis kai analoga tha se xreosei.....an mperdeuteis tilefonise tous...kai tilefonika sto kleinoun xoris epipleon epi varisnsi

ΟΚ, θα τους πάρω τηλέφωνο για σιγουριά λοιπόν...

Ανδρέα, η κράτηση γίνεται στη VN, αλλά σε αρκετές πτήσεις έχει την υποσημείωση "σε συνεργασία με αεροσκάφος της Lao Airlines".

Δεν έχει σημασία ποιος είναι o operating carrier, σημασία έχει ποιος είναι ο marketing carrier (η εταιρία στην οποία ανήκει ο κωδικός πτήσης) Αν λοιπόν ο κωδικός ανήκει στην VN τότε επιτρέπεται έκδοση του εισιτηρίου.