www.olympicairlines.com

dtrach

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
26/11/2002
Μηνύματα
2.190
Likes
93
Περιοχή
Athens,Greece
ICQ
94343431
Δεν μπορούσα να βρω το παλιό..βασικά βαριόμουν να ψάχνω...τέλος πάντων.......Πήγα στο εν λόγω site και έμεινα.....Είχε λίγες αλλαγές!!

Κορυφαία το mobile services ........Μαντέψτε...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΙΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ WAP!!! Νόμιζα οτι δεν θα λειτουργούσε...αλλα το τσέκαρα............................ Μπράβο στις Ολυμπιακες Αερογραμμές χορηγό των Ολυμπιακων Αγώνων Αθήνα 2004 λοιπόν.


Υ.Γ¨. Σόρρυ για την δημιουργία νέου τόπικ αλλά η χαρά μου ήταν μεγάλη..Επιτέλους έμαθα πόσα μίλια είχα! :twisted:
 
......Posa milia eixes? ;) ;) ;)
 
Για να καταλάβω. Μπορείς μέσω wap να μάθεις τα μίλια σου ΑΛΛΑ όχι μέσω του site :?:

Αν ναι ... λίγο κουφό δεν είναι :?:
 
Ναι :p Koυφό είναι αλλά τι πειράζει? Επίσης μέσω wap μπορείς να δεις τις πτήσεις κτλπ



Έχω 27384 μίλια νομίζω...τα οποία πρέπει κάπως να σκοτώσω :twisted: :twisted:
 
Φυσικά και μπορείς να τα δεις και μέσω του site! Απλώς κάνεις κλικ στο http://www.olympic-airways.gr/wap (από τη σελίδα που παρουσιάζει την "υπηρεσία κινητών"), διαλέγεις γλώσσα, δίνεις τον αριθμό της κάρτας και έχεις ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες που σου δίνει και μέσω του κινητού. Είναι λίγο...παράξενος τρόπος, αλλά τουλάχιστον είναι αποτελεσματικός.
 
Ωραία όλα αυτά ρε παιδιά, δε λέω, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα είδος ΡΙΝ για να μπορούμε να ελέγχουμε μόνο εμείς την πρόσβαση στο λογαριασμό μας; Ολίγον τί ξεφραγο αμπέλι μου φαίνεται η όλη υποθεση, αφού δυνητικά ο καθένας που διακατέχεται από το μικρόβιο της περιέργειας, θα μπορεί να ελέγχει λογαριασμούς άλλων επιβατων στην περίπτωση που ξέρει τους αριθμούς των καρτών.
 
Geil. Litourgei teleia. Alla den mou lete, ta zones tou ICARUS (1-10) se poies perioxes antistyxoune? H tin klasiki erotisi sto bakaliko: me 15000 milia ti perno?

@aakunz
kala, dikio exeis, alla den les pou litourgei to systima, giati ta e-mails tou ICARUS erxontousan opote h8ele h OA ke parallila mou stelnane ke epistoli. Mono tilefono den me pirane, gia na mou poune ta milia pou exw...
 
Η γερμανική εκδοχή του site, το olympic-airlines.de, ως συνήθως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από το αντίστοιχο ελληνικό site. Στην αρχική σελίδα υπάρχει για download βιντεάκι περίπου 40" με πλάνα από διάφορα αεροσκάφη τους εν πτήσει (Α340, Α300, λίγο Β734 και ελάχιστο Β747) με διάφορα χρώματα. Ως " clip/45sec " το γράφει. Ρίξτε του μια ματιά. Περιλαμβάνει μερικά από τα κλασικά πλάνα αρχείου που δείχνουν οι τηλεοράσεις κάθε φορά που αναφέρονται στην Ολυμπιακή.
 
Καλό βιντεάκι! Αλλά μια ερώτηση που μου δημιουργήθηκε όταν έκανα κλικ στο flyer είναι: Το αεροσκάφος που φαίνετε βαμμένο στα Ολυμπιακά Χρώματα ... είναι Α320 :?: :shock:

Επίσης πολύ καλό το OA flies in style :great:
 
Akis":3eflvsoj said:
Καλό βιντεάκι! Αλλά μια ερώτηση που μου δημιουργήθηκε όταν έκανα κλικ στο flyer είναι: Το αεροσκάφος που φαίνετε βαμμένο στα Ολυμπιακά Χρώματα ... είναι Α320 :?: :shock:

Επίσης πολύ καλό το OA flies in style :great:

Basika, to ftero kai o kivntnras eivai A320, to cockpit eivai B73x kai n moupn katw apo to cockpit moiazei kai autn apo A320 va eivai..

Mnpws prospa8ouve va mas pouve kati?Estw kai kpummeva gia to poios 8a eivai o veos tupos? ;) lol
 
Top