Ξεκίνημα τεχνικού Β1 ή Β2

jacom81

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου όλα τα module,αλλά 0 εμπειρία. Εδωσα κάτι συνεντεύξεις στο εξωτερικό και με καλούν .Και εσωτερικό έδωσα αλλά είναι τουλάχιστον για γέλια οι μισθοί . Η ερώτηση μου είναι η ακόλουθη . Οταν είμαι unlicensed πρέπει να πάω στην AΠΑ να πάρω κανένα χαρτί? Τα module μου δεν τα έχω δηλώσει πουθενά απλώς τα πέρασα στη σχολή και τα εχω σπίτι μου.Γιατί μου είπαν στη συνέντευξη θα ξεκινήσω σαν Α (παρόλο που έχω όλα τα module σε επίπεδο Β1 και Β2 αντίστοιχα) προφανως ίσως γιατί δεν εχω εμπειρία .Όμως μου είπαν να βγάλω ένα blank license. Υπάρχει τέτοιο πράγμα?Εγω ξέρω αφού λάβεις την απαραίτητη προυπηρεσία την παίρνεις τη πιστοποίηση και μετά ψάχνεις OJT. Τελευταία ερώτηση. Υπάρχει καμια καλή ιστοσελίδα να βρώ μέσο μισθό σε unlicensed τεχνικούς? Γιατί φοβάμαι ότι οι προτάσεις που εχω είναι υποχρηματισμένες. Να δώσω εκτίμηση στην Α χώρα 3 μεικτά και στην Β 2.5 μεικτά. Η πρώτη όμως μου είπε θα με καλέσει σαν Α στην προσφορά εργασίας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλη συνέχεια να έχετε με την ιστοσελίδα!!!!