Ξενοδοχείο Παρίσι

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dtrach

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Athens,Greece
Ρε παιδιά για δώστε μου τα φώτα σας για κάνα ενδιαφέρον ξενοδοχείο στο Παρίσι...Με τις περιοχές δεν τα πάω κ πολύ καλά...την προηγούμενη φορά είχα μείνει Champs Elysee..Θα μ ενδιέφερε κάτι ή στην ίδια περιοχή ή σε καμιά περιοχή με ενδιαφέροντα εστιατόρια μπαράκια κτλπ, πάντα κοντά σε μετρό. Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο please mods μετακινήστε το θέμα μου!

http://www.auteuiltoureiffel.com/
Hotel Auteuil Tour Eiffel.
Βρίσκεται σε μηδαμινή απόσταση από τον Σηκουάνα, είναι σχετικά κοντά στον πύργο του Άιφελ (περίπου 20 λεπτά με τα πόδια), πολύ κοντά σε σταθμό του μετρό και ακόμα πιο κοντά στη στάση του λεωφορείου (νομίζω της γραμμής 82) που σε πηγαίνει κατ' ευθείαν καρακέντρο.
Είναι 3 αστέρων αλλά "βάζει κάτω" πολλά κατ' εφημισμό τετράστερα.
Τα δωμάτιά του είναι τεράστια.
ΔΕΝ είναι κοντά σε μπαράκια.
Αν καταλήξεις σε αυτό, ψάξε να το κλείσεις μέσω κάποιου site τύπου booking.com, otel.com κλπ. Η κράτηση απ' ευθείας από το δικό τους site "πονάει" στην τσέπη.

ενδιαφέρουσα πρόταση fotis τσέκαρα το ξενοδοχείο και φενετε μια χαρά και ξεκινάνε οι τιμές σε λογικά πλαίσια από ότι είδα (http://www.kerdizo.com/EL/Hotel/Hotel_A ... _Paris.htm ) από σχεδόν 90 ευρώπουλα... σε σχέση με αλλά δεν είναι 5 αστέρων αλλά το θέμα είναι να περάσεις καλά τον περισότερο χρόνο εκτός ξενοδοχείου και όχι να "βασανιζεσε εντός" .... thanks..στα υπόψιν!!!

Μπορεις ακομα να κοιταξεις και στα Ibis τα οποια μου ειχε προτεινει ενας συμφορουμιτης ,τα οποια υπαρχουν σε πολλα σημεια του Παρισιου, εχουν εκπληκτικο service, ανετα και πεντακαθαρα δωματια, υπερπλουσιο πρωινο μπουφε, και ολα αυτα σε παρα πολυ οικονομικη τιμη. Μου εκανε εντυπωση βεβαια, γιατι αν καταλαβα ειναι 2-αστερια αλλα παρ'ολα αυτα περισσοτερο με πολυτελες μου εμοιαζε! Τεραστια ασανσερ πολυτελη, καρτες αντι για κλειδι, μπανιο που τα εχει ολα, ξανααναφερω το πρωινο το οποιο το απολαυσα με την καρδια μου (και το στομαχι μου), τηλεοραση lcd ενσωματομενη στο τοιχο.. Για να σου δωσω να καταλαβεις εμεις ειχαμε κλεισει 2κλινο (στον 13 οροφο με θεα τον σικουανα και ολη την αποψη του Παρισιου) στην την περιοχη La Defence για 2 νυχτες με πρωινο 120 ευρω.

http://www.ibishotel.com/gb/home/index.shtml

Τσέκαρε και το Brescia Hotel στην περιοχη Οπερα, είναι 2 λεπτα από τον σταθμο Europe του μετρό, αξιοπρεπές και οικονομικό.

To Hotel Cardinal Rive Gauche στο Latin Quarter ( http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review ... rance.html ) είναι δυο βήματα από μια πολύ όμορφη περιοχή με πολλά barακια και εστιατόρια και ωραία μέρη να δείς. Λίγο κάτω από το Σηκουάνα, κοντά στη Νοτρ Νταμ και τιμές αρκετά οικονομικές αυτή την εποχή (~90eur από το booking.com κλπ.)
Τα δωμάτια είναι μικρά αλλά καθαρά με κλιματισμό.

Πρόσεξε μόνο γιατί το πρωινό χρεώνετε έξτρα κάπου 15eur/άτομο.

Γενικά στο Παρίσι παίζει καλό ξενοδοχείο.
Εχουν τα ξενοδοχεία της αλυσίδας accor (mercure,ibis,sofitel,novotel κτλ) που στα περισσοτερα είναι φθηνά και πάρα πολύ καλά.
Σου προτείνω να δεις κάποια mercure (εγω έκλεισα το mercure place ditalie παρα πολυ φ8ηνα..περιποθ στα 50 ευρω με πρωινο το δικλινο για 25 μαρτίου)
Στην ιδια περιοχή έχει και το holiday inn expreess στην ιδια τιμή περίπου που έκλεισα για κάποιους άλλους την ιδια περίοδο.

Γενικά όπου πηγαίνω κοιτάζω να δω αν υπάρχουν ξενοδοχεία της αλυσίδας accor γιατί τα θεωρώ πολύ καλά,καθαρά αξιόπιστα και νορμάλ τιμές.

Αν προτιμήσεις κάτι σε groupe Accor κοίτα και τα all seasons τα οποία ειναι ουσιαστικά κάποια Ibis τα οποία ανακαινίστηκαν πρόσφατα. Προσφέρουν πακέτα με όλα πληρωμένα δλδ δωμάτιο, πρωινο και wifi. Αν και 50 ευρώ για το Mercure στην Place d'Italie είναι εξαιρετικό σαν τιμή η περιοχή δε έχει πολύ καλές συνδέσεις με μέσα μεταφορά ενώ για τους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας οι επιλογές είναι άπειρες στην γύρω περιοχή αφού δίπλα της βρίσκεται η China Town του Παρισιού

Ειχα μείνει το 2008, στο ibis Paris Tour Eiffel. Τυπικό ibis, με όλα τα συνεπακόλουθα. Δωμάτιο μεσαίου μεγέθους, πεντακάθαρο, αλλά με μικροσκοπικά μπάνια. Βρίσκεται στη rue Cambronne, ένα λεπτό από τη στάση του μετρό (Cambronne), στο 15ο διαμέρισμα. Ασφαλέστατη περιοχή και σχετικά κεντρικό, αλλά μακριά από το Cartier Latin, Champs Elysees κλπ. Πύργος του Eiffel δύο στάσεις+πέντε λεπτά περπάτημα. Τότε ήταν γύρω στα €85,00 χωρίς πρωινό. Μεσοβδόμαδα έφτανε στα €120,00.