ξέρει κανείς...

• Thread starter Thread starter alexandra.athens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

alexandra.athens

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
athens
τι ταινίες παίζονται στην πτήση ΟΑ 412 απο κενεντυ για βενιζέλος(στο σαιτ εχει μόνο για το δεκέμβρη!και ανακοινώνονται ανά τρίμηνο...δηλαδη αν δεν τελειώσει ο δεκέμβρης δε θα μάθω...αν εχει κανείς inside info θα το εκτιμούσα!)χιχιχιχι!!!!

Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε, Φονικό όπλο 3, Waterwolrd, θεωρίες συνομωσίας.

Ducktales kαι The jungle book για τους μικρούς φίλους.

Iron Maiden live at Donington, P.U.L.S.E. live at earl's court concert απο μουσική.

πολυ παλιά δεν είναι αυτά????
αφου σε αυτο το τρίμηνο παίζει πειρατές καραιβικής το τελευταίο , die hard 4, transformers mexri kai to stardust που βγηκε πριν λιγες εβδομαδες και θα χει τοσο παλιές ταινιες τον ιανουάριο?????

Έλα ρε συ Αλεξάνδρα. Ένα αστείο είπα να κάνω. LOL.

Σοβαρά τώρα, εγώ... δεν ξέρω. Ελπίζω κάποιος που ξέρει να σου πει!

Φιλιά!!

χεχεχεχεχεχε!!!!!ειπα και γωωω....iron maiden???ekei μου "βρώμισε" γιατι κατα τ'άλλα μια χαρά το "χωνεψα"!!!!LOLLLL!!!!

Βρήκα ένα τόπικ που -ίσως- να είναι πιο σχετικό, τουλάχιστον κρίνοντας από τον τίτλο σε σχέση με τον τίτλο του παρόντος...

https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=4332

χμμμ...εγω θελω να μαθω για το πρόγραμμα!!!ξερω οτι όλοι έχουν προσωπική τηλεόραση :D

Παιδιά διαβάστε και κανένα κανονισμό επιτέλους!

Έχουμε πει δεκάδες φορές:
α) Δίνετε σαφή τίτλο στα topic που να περιγράφει το περιέχομενο τους (τι θα πει "ξέρει κανείς..." ;;; )
β) Τα topic πρέπει να βρίσκονται στη σωστή κατηγορία (το συγκεκριμένο ---> "Olympic Airlines")

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.