Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το Δεκέμβριο θα χρειαστεί να περάσω ένα βραδυ στο ElVen (πετάω από Θεσσαλονίκη αργά το βραδυ ~11:30 και το connection μου είναι το επόμενο πρωί στις 6). Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο κοντά η μέσα στο αεροδρόμιο το οποιο θα είχατε να μου προτείνετε? Υπάρχει κόσμος που να τη βγάζει στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια τις νύχτας (εννοώ στα καθίσματα)?.

panbarcelona":2dc3ib2h said:
Οκ δεν ήταν 747 επειδη δεν ξερω και πολλά , μάλλον ήταν Airbus A320-200 και ήταν viking airlines

Μπα ουτε τετοιο εχουν.ίσως με την τρίτη το πετύχεις :wall:
737-300 κ -800 έχουν.ενα απ αυτα τα 2 θα ήταν (αν ήταν κιολας viking)

Rudy":23nwcilf said:
...Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο κοντά η μέσα στο αεροδρόμιο το οποιο θα είχατε να μου προτείνετε?...
Υπάρχει το (ακριβό) Sofitel ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο καθώς και το (πιο προσιτό οικονομικά) Holiday Inn της Αττικής Οδού το οποίο εξυπηρετείται πολύ καλά από τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ που εκτελούν τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο (με κόστος 3,20€ ανά διαδρομή).
Rudy":23nwcilf said:
...Υπάρχει κόσμος που να τη βγάζει στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια τις νύχτας (εννοώ στα καθίσματα)?.
Ναι

Ενδεικτικά, το Sofitel κοστίζει €160 (early booking, δεν επιτρέπονται αλλαγές ή ακυρώσεις) ενώ το Holiday Inn Attica Avenue κοστίζει γύρω στα €130 με τους ίδιους περιορισμούς. Υπάρχουν κάποια στη Βούλα ή στη Γλυφάδα με λιγότερα λεφτά, που εξυπηρετούνται από το λεωφορείο Χ96.

Τρίτη και φαρμακερή 737-300 ήταν σίγουρα! :wink:

Viking airline αυτό χωρίς καμία αμφιβολία γιατι στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο μονο ΟΑ,Α3 & Athens airways έρχονται μόνο, και τα χρώματα της συγκεκριμένης εταιρείας μου έκαναν εντύπωση και το λογότυπο. :banana:

Είδα σήμερα στις 17:35 να περνά πάνω από την Αγιά ένα αεροσκάφος της Lufthansa με κατεύθυνση νότια προς Σκόπελο για να πάει στην Αθήνα. Προφανώς τα αεροσκαφη αυτά παρακάμπτουν την Θεσσαλονίκη και πάνε κατευθείαν Σκόπελο.

Τώρα ποια πτήση να ήταν αυτή; Η LH 3382 από Φρανκφούρτη που προσγειώθηκε στις 18:10 ή η LH 3390 από Μόναχο που προσγειώθηκε στις 18:10.

Πόση ώρα να θέλει να φτάσει από Αγιά Λάρισας μέχρι το Ελ. Βενιζέλος και να προσγειωθεί;

Private Jets In Greece

Γνωριζει κανεις ποια ιδιωτικα Jets υπαρχουν με ελληνικο νηολογιο :with:

Αυτά είναι αρκετά. Πήγαινε στη βάση δεδομένων του airliners.gr και ψάξου από εκεί. Το πιο πρακτικό είναι βάζοντας "όλες οι εταιρίες" και επέλεξε τύπο αεροσκάφους (εφ' όσον ξέρεις τους τύπους των bizjets).
Αλλιώς μια πιο λιτή εκδοχή, χωρίς να τα έχει όλα είναι το http://laasdata.com/corpjet/corpjet-by-country.php?c=SX

Να συμπληρωσω οτι ολα τα current bizjets Ελληνικου νηολογιου υπαρχουν και σε φωτο στο http://www.airpics.net οπου παλι υπαρχει μηχανη αναζητησης. Τα περισσοτερα τα εχει/ειχε η gainjet :wink:

giorgosk":2cpuoiqb said:
Πόση ώρα να θέλει να φτάσει από Αγιά Λάρισας μέχρι το Ελ. Βενιζέλος και να προσγειωθεί;

25 λεπτά πάνω κάτω;