Για καφέ στην Αριστοτέλους,…. Παρέα με την Athens Airways!

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
σας ευχαριστω όλους σας προς το παρων για τα καλα λογια.

1ον περι ορθογραφιας: προσπαθω οτι το καλυτερο (τα γραφω στο word και πολλες φορες μου βγαζει νε μεν σωστα (ορθογραφικα) την λεξη, αλλα οχι γραμματικα (και βαριεμαι να το ελεγχω)

2ον περι φωτογραφιας: δυστηχως εγόρασα περύση μια Sony Handycam HDD η οποία έχει καταπληκτίκο βίντεο, άλλα η βγάζει αθλίες φοτος. Το καλοκαιρι πιθανως να αγορασω μια απλή φωτογραφικη μήχανη με οπτικό ζουμ, και του χρόνου καμια καλη DSLR.

3ον περι βρισιας: το πασχα για μενα περασε :P

$ον για τα 'καλαμακια' το ξέρω, απλα μου αρεσει να σπαω τα νευρα των Σαλονικιων

αυτα, λογικα αυριο θα ΄βλαω και την επιστροφη (ή την αλλη βδομαδα)

Καλο πασχα να εχουμε και καλι ανασταση

Thanasis_U2":ybt02wqv said:
$ον για τα 'καλαμακια' το ξέρω, απλα μου αρεσει να σπαω τα νευρα των Σαλονικιων

Θανάση, επειδή σ' αρέσει να ζεις επικίνδυνα κι επειδή εμείς εδώ πάνω είμαστε ευαίσθητα παιδιά, σου απαντώ με το ακόλουθο βίντεο. ελπίζω να έχεις humor, όπως όλοι εδώ μέσα.

http://www.youtube.com/watch?v=2kvW2BgWMiQ&feature=related

Εύχομαι ολόψυχα να ξανάρθεις και να μείνεις για μέρες εδώ πάνω, γιατί η Σαλονίκη θέλει χρόνο για να την απολλλλλλλαύσεις. Χώρια που κάνουμε τον καλύτερο φραπέ κι έχουμε και την καλύτερη μπουγάτσα και τον γευστικότερο πατσά στο πανελλήνιο (Αθηνά και Τσαρούχας, αντίστοιχα). Όταν ξανάρθεις, έλα νηστικός.

Επειδή είμαι γέννημα και εν μέρη θρέμα της πόλης οφείλω να σου επισημάνω ότι στην Θεσσαλονίκη ο ποιο εύκολος τρόπος να κάνεις φίλους και να κάνεις την δουλειά σου είναι να βρίζεις την Αθήνα χωρίς λόγο. Δεν κοιμήθηκες καλά φταίει η Αθήνα που δεν ασχολείται με την ρύπανση, δε βρίσκεις να παρκάρεις επίσης διότι η Αθήνα δε σου κάνει το μετρό κτλπ 8)
Επίσης οι γκόμενες άμα ακούσουν Αθήνα σε λειγουρευονται διότι νομίζουν οτι στην Αθήνα όλος ο κόσμος μένει η εκάλη, η κηφισιά και οτι κατεβαίνουν κολωνάκι για καφέ.!!
Τέλος ο Τερκενλής είναι μόνο για τους τουρίστες διότι οι γνώστες πάνε Μίλτο ή Plaisir ή Νίκο Αλεξούδα ή ακόμα και στον τέως Νούλη νυν petit gateu (στενάκι στην δεσπερέ) και οι παλιές γιαγιάδες εκτιμάν κουλούρια απο το Bravo επί της Εθνικής Αμύνης.
Σε ότι αφορά το Sud Aviation Caravelle VI-N (c/n 144, EL-AIW) κατησχέθη (!!!) το καλοκαίρι του 1983 όταν περιήλθαν πληροφορίες στις οικίες τελωνιακαί αρχαί Ιελληνιστι καρφωτή) ότι το προερχόμενο απο την Γαλλία α/φος για ανεφοδιασμό με κατεύθυνση το Τσαντ κουβαλάει όπλα και φυσικά το έψαξαν και το κατέσχεσαν, το πλήρωμα δικάστηκε αλλά την έκανε σχετικά σύντομα. Έμεινε αμανάτι αυτό και κατά το 1990 ο ΟΔΔΥ άρχισε να το βγάζει σε δημοπρασία χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα....

καταπληκτικό trip report!!! Πάντως για τη καραβέλα που τη βγάζουν σε δημοπρασία, δε νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να την αγοράσει. Ας ελπίσουμε πως θα μπει και αυτή στο μουσείο πολιτικής αεροπορίας :D

Thanasis_U2":m8jc6814 said:
'καλαμακια' το ξέρω, απλα μου αρεσει να σπαω τα νευρα των Σαλονικιων

Γιατί οι ΑΘηναίοι πως λέτε τη βιταμίνη C?? Βιταμλινη Cou?????? :lol: :lol: :lol:

Βρέθηκα για δουλειά στη Νύμφη στις 30.3. Πτήση με Α3. Αγόρασα απλό τσουρέκι από τον Τερκενλή για τα παιδιά και πήρα στο χέρι παγωτό κρέμα και φράουλα γρανίτα που ήταν πολύ καλό και ζυγίστηκε και χρεώθηκε με το κιλό κι όχι με τη "μπάλα". Ο πελάτης μου πήρε το τσουρέκι με την επικάλυψη της άσπρης σοκολάτας, που κατά τη γνώμη μου δε λέει τίποτε μπροστά στο απλό. Περί ορέξεως όμως...
Για το Bravo που το γνωρίζω από 30ετίας όταν η οδός ανήκε σε γνωστή βασίλισσα δεν ξέρω αν φτιάχνει καλά κουλουράκια, σίγουρα όμως έφτιαχνε τότε απίθανο royal. Ο δε μη υπάρχων από ετών Παυλίδης της Τσιμισκή, όταν ο Αγαπητός ακόμη ήταν στο ξεκίνημα της δόξας του, έφτιαχνε καταπληκτική μουσταλευρία με σταφίδες.
Καλή Ανάσταση, απ' την καρδιά της Ευρώπης.
Stresa, Lago Maggiore, Piemonte, Italy με ΑΝΕΚ!

Σε όλα τα ταξίδια, η επιστροφή είναι το ποιο δύσκολο σημείο (το 78 με χαροποίησε επειδή θα ερχόταν σε 5 λεπτά χεχε). Φιλιά, αποχαιρετιστήρια με την φίλη μου, και δρόμο προς το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Μετά από κάνα μισάωρο φθάνουμε στο ‘συμπαθές, μικρό και χαριτωμένο’ (πάλι με έπιασε η μελαγχολία, πρέπει να πάψω να ακούω μπαλάντες του Μπιλ όταν γράφω τριπ ρεπορτ, γιατί γίνομαι πολύ επιεικής).
Πριν να βγάλω το εισιτήριο πήγα να ρωτήσω το σεκιουριτά αν μπορώ να μπω με τσουρέκια και τρίγωνα πανοράματος στο αεροπλάνο ή να τα βάλω σαν αποσκευή.
Η απάντηση του: Πλάκα με κάνεις ρε καρντάσι? Τι μπορείς να βάλεις εκεί μέσα έτσι ώστε να μη σε επιτρέψουμε να μπεις? Και μετά γέλαγε και μου σχολίασε την τσάντα ταχυδρόμου AEROFLOT που έχω. Παραλαβή boarding pass θέση Α5, πύλη 13 και boarding time 2230. Κατεύθυνση για έλεγχο εισιτήριων και αντιτρομοκρατικό. Πρέπει να ήταν από τους καλύτερους μου ελέγχους, πολύ light version, δε είχαν πρόβλημα με την βίδα στο γόνατο ούτε για τπτ άλλο. Το εσωτερικό μου θύμιζε πάρα πολύ το παλιό αεροδρόμιο του Κατοβίτσε της Πολωνίας. Υπήρχαν 3 πτήσεις εκείνη την στιγμή. 2 της Α3 για ΑΤΗ και μία της VIA από Βουλγαρία (νομίζω). Η ώρα πέρναγε βασανίστηκα αργά (καλά μη σχολιάσουμε τις ξύλινες καρέκλες, που έκανε τον κ___ο μου χάλια. Το Duty Free τπτ το ιδιαίτερο (τα ίδια και καλύτερα τα έχω στο μαγαζάκι των εργαζομένων στο ΑΙΑ). Η επιβίβαση έγινε on time με το λεωφορείο της Swissport. Ο monsieur Γιάννης Γαίτης (SX-CMA) μας περίμενε. Οι χαρούμενες κοπέλες μας καλώ όρισαν στο αεροπλάνο. Το welcome kit το ίδιο, κλασικά, πληρότητα σχεδόν γεμάτο, και ξεκινά η τροχοδρόμηση και η απογείωση από τον 28. Οι κοπέλες μας έδειχναν το safety και αποσυρθήκαν στις θέσεις τους. Μετά από 5 λεπτά, κατά την διάρκεια της απογείωσης, και ακούγοντας στο φουλ ACES HIGH από τους αγαπημένους μου IRON MAIDEN \m/ (ναι το ξέρω, είμαι κάφρος ότι με νανουρίζουν τα Βαριά Μέταλλα) ξεκίνησε η φρίκη. Εκεί που έλεγα να την πέσω για κάνα μισάωρο, το αεροπλάνο έχασε έντονα ύψος. Έχω ζήσει άπειρα κενά αέρος, άλλα αυτό ήταν η πρώτη φόρα που φρίκαρα. Κυρίως όταν άκουσα από το πιλοτήριο ακούσαμε τα: Μακεδονία, εδώ Αθηναϊκές Αερογραμμές, πιθανώς να ζητήσουμε αναγκαστική προσγείωση. Μετά από 2 λεπτά μας καθησύχασαν ότι τα χειρότερα πέρασαν και μας καλώς όρισαν στην πτήση 421 για Αθήνα. Για βραδινό ζήτησα σάντουιτς με γαρίδες και για ποτό (το είχα κόψει από τα γενέθλια μου, άλλα το σήκωνε η περίσταση) Johnnie Walker Black Label. Μιας και είχαμε κίνηση στο αεροδρόμιο κάναμε βόλτες πάνω από την Αττική και τελικά προσγειωθήκαμε στο 03L. Διαδρομή μέχρι τις θέσεις των VIPs και παρκάρισμα δίπλα στο Fokker και έτρεξα να προλάβω το Χ93 να με βγάλει Κηφισίας για να πάρω από εκεί Ταξί.

Αεροσκάφος: 8/10 (τα παλιά καθίσματα κάνουν κάπως μπαμ όπως και το προηγούμενο αεροπλάνο)
Πλήρωμα 10/10 (Άριστο, Άριστο, Άριστο)
On Time : 10 /10 (χαλάλι το 10λέπτο που αργήσαμε)
Φαγήτο: 8/10 (πολύ καλό)
Μ.Ο.: 9/10 (πολύ καλά!)

Αν θα ξαναπροτιμήσω την ZF? Άμα συνηχήσουν τις προσφορές των 1 ευρώ (δηλαδή 65 ευρώ σχεδόν return σε όλη την Ελλάδα από Αθήνα) 100000%. Κάντε ταξίδι ΑΤΗ – KRK και θα σας τιμάω δεόντως!
Μου άρεσαν ακομά και οι κοπέλες, γλυκείες (όχι ξινές ώπος σε μερικές, μερικές εταιρίες)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου (παλιούς και νέους που γνώρισα εκεί πάνω) τον Μπάμπης τον Σουγιά, τον Κώστα τον Γκοτζίλα, τον Πέτρο τον Πέτρα, τον Πεταλούδα τον Νίκο και τον Νώντα τον Ανακόντα. Ε συγνώμη λάθος, την καλυτέρη μου φίλη την Λία (και τις φίλες της) για το θερμό καλώς όρισμα (και τις κάμποσε ώρες που με ανέχτηκαν) και την ξενάγηση στην πόλη, την Σοφία και τους 2 Μητσάρες από το πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

Καλή Ανάσταση σε όλους και Ευτυχισμένος ο Νέος Πάσχας!

Thanasis_U2":30869w3z said:
Υπήρχαν 3 πτήσεις εκείνη την στιγμή. 2 της Α3 για ΑΤΗ και μία της VIA από Βουλγαρία (νομίζω).!

To πιο πιθανό ήταν η VIA να πετούσε για τον "εθνικό αερομεταφορέα" (OA, VΙΑ, Gate 13 :mrgreen: )

Thanasis_U2":zx4wx70d said:
Για βραδινό ζήτησα σάντουιτς με γαρίδες και για ποτό (το είχα κόψει από τα γενέθλια μου, άλλα το σήκωνε η περίσταση) Johnnie Walker Black Label.

Αν θα ξαναπροτιμήσω την ZF? Άμα συνηχήσουν τις προσφορές των 1 ευρώ (δηλαδή 65 ευρώ σχεδόν return σε όλη την Ελλάδα από Αθήνα) 100000%. Κάντε ταξίδι ΑΤΗ – KRK και θα σας τιμάω δεόντως!
Χεχεχε!!! Καλό τριπ ριπόρτ ρε Θανάση! :mrgreen: Αλλά μάλλον ζητάς πολλά! 1 € δεν κάνει ούτε η γαριδούλα του σάντουιτς, να μη μιλήσω για το Black Label. Ήδη φαίνεται ότι τελείωσαν οι προσφορές...