Για τρομοκράτες,κατάσκοποι κλπ είναι οργανωμένοι πάντως!!!

• Thread starter Thread starter ansarigi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ansarigi

Economy-Class-Member
Περιοχή
FL370
Νομίζω ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε ένα περιπολικό να τους διώξει. Δεν θα διώχνουν μόνο εμάς από το LGAV. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη που φημολογείται οτι θα έχουμε και airshow από την ΠΑ. Ετοιμαστείτε για πολλά χρόνια φυλακή

:twisted: :twisted: :evil: :evil: :P :P

photo 1

photo 2

photo 3

Τα Αμυντικά Θέματα του Φεβρουαρίου αναφέρουν οτί η ΠΑ προχωρά στη διοργάνωση "Εβδομάδας Αεροπορικού Θεάματος" με πρωτοβουλία του Α/ΓΕΑ Αντιπτεράρχου Γ. Αυλωνίτη τις ημέρες περί την 6η Σεπτεμβρίου. Θα πρόκειται για ένα διήμερο ή τριήμερο αεροπορικών επιδείξεων κατά τα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαίκων. Ελληνικό ακροβατικό σμήνος δεν θα υπάρχει (κάτι που είχαμε όλοι φανταστεί) αλλά θα υπάρχουν επιδείξεις από μεμονωμένα ελληνικά αεροσκάφη. Λέτε να μας αφήσουν να τραβήξουμε καμία φωτογραφία ή θα μαζεύουμε μόνο τα σάλια μας από την πίστα; Όπως και να έχει μακάρι να πραγματοποιηθεί μήπως και δούμε λίγο την ΠΑ να ανοίγεται και μερικά μυαλά να ξεκολλάνε. Aegean Ghost και ξερό ψωμί :P :P :P :P

Ωραίαααααααα!! για να δούμε αν θα μπορέσω να πάω......

Άσχετο αλλά σχετικό :lol: :lol: Σε 15 λεπτά ξεκινα το superbowl...στο οποίο θα γίνει fly over F 22 ....Aν έχετε nova και δεν έχετε τι να κάνετε γέλιο έχει...βάλτε το :lol: :lol:

Ta teleytaia 2 - 3 xronia den eixa problhmata me thn Pi Alpha stis hmeres ths giorths. Opou phga, trabhksa oses fwto ithela kai ta static kai ta flying display. Kai den milaw gia tipota koufa public relations...

Pantws ean pragmati ginei kati, milame gia poly (Fuji)film! Pote ftanei to karabi apo thn Iapwnia? :)

Κώστα την τελευταία φορά που πήγα στην Τανάγρα το 2000 και ενώ έτρεχαν τα σάλια μου γυρώ από το Μ2000 και το F-16 όλοι με κοιτούσαν περίεργα (η αλήθεια είναι ότι έκατσα 45 λέπτα γύρω από τα δύο α/φη) και όταν προσπάθησα να βγάλω φωτογραφία μου την έπεσαν και μου είπαν οτι απαγορεύεται ( ενώ δυό μέτρα πιο'κει διάφορα πιτσιρίκια τραβάγανε συνέχεια φωτογραφίες, μέχρι και μέσα από το cockpit) :x :x :x :x . Γιά καλό και γιά κακό θα πάρω και όλα τα πιτσιρίκια της γειτονιάς μαζι μου :D :P :D :P :D :P

...Αφιερωμένη σε όλους όσους είχαν, έχουν, και θα έχουν θέσεις Διοικητών / Διευθυντών / και πάσης φύσεως Υπευθύνων Ασφαλείας Α/Δ ιδίως της Π.Α. της Α.Σ. και του Π.Ν. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ και στους αντίστοιχους των Διεθνών Α/Δ μας.

eeeemmm apo oti vlepo 8a er8oun kai HARRIER sthn Ellada!!!!!!!!!!!!!!
Pantos polh kalh proetoimasia fainete na exoun kanei!!!
na doume to apotelesma menei!! Me tis kalyteres euxes olon mas elpizo na doume kati poly kalo!!