γυναικες ιπταμενοι

αγγέλικη στρ

Νέο μέλος (Tourist)
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
110π
Γεια σας,ειμαι καινουργιο μελος αυτου του φορουμ και πραγματικα θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για την σχολη ικαρων (ΣΙ) και για την αμτιμετωπιση των γυναικων ιπταμενων απο τους αλλους ικαρους. Εχω λοιπον τις εξης αποριες:
1.Ειναι αληθεια οτι στην Ελλαδα εχουμε μονο 5 γυναικες ιπταμενοι και οτι οι περισσοτερες κοπελες κοβονται στις πτησεις;
2.Υπαρχει πιθανοτητα να σε κοψουν στις εισαγωγικες εξετασεις μονο και μονο επειδη εισαι γυναικα;
3.Αν καποιος ικαρος εχει κανει λιγα μαθηματα σε αερολεσχη νωριτερα θα ειναι περισσοτερο ευνοιμενος;
4.Ισχυει οτι η ικαρων ειναι μια απο τις πιο δυσκολες στρατιωτικες σχολες και απο τις πιο "αδικες";
5.Γιατι για μια γυναικα ειναι πιο δυσκολο να εισαχθει στην σχολη και να τα καταφερει;

Δε νομίζω πως αδικούν και εφόσον υπάρχουν γυναίκες υπταμενοι είναι βλακεία και να το συζητάμε. Απλά από τη φύση της η γυναίκα μειονεκτεί σε κάποια πράγματα και έχει λιγότερες πιθανότητες. Η ικαρων σαφώς και είναι πολύ δύσκολη σχολή. Αν είσαι μαγκάκι και το έχεις θα σε πάρουν όπως πήραν και τις άλλες!