Ζητείται: Γυναίκα πιλότος για αφιέρωμα στο περιοδικό Glamour

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Κύριες μου, σήμερα είναι η μέρα σας ;)
Το περιοδικό Glamour θέλει στο επόμενο τεύχος να κάνει ένα αφιέρωμα στις νέες γυναίκες που επιλέγουν να ακολουθήσουν αντισυμβατικά επαγγέλματα και θέλουν να παρουσιάσουν και μια γυναίκα πιλότο. Αν διαβάζει λοιπόν εδώ κάποια γυναίκα πιλότος, παρακαλώ να μου στείλε ένα PM ή ένα eMail στο glamour@airliners.gr. Λίγο αργότερα θα σας στείλω τα στοιχεία επικοινωνίας του περιοδικού ώστε να έρθετε σε άμεση επαφή με την κ. από το περιοδικό Glamour.

Ευχαριστώ!!!

Υ.Γ. Αν γνωρίζετε κάποια γυναίκα πιλότο, μην διστάσετε να την προτρέψετε να επικοινωνήσει μαζί μου ;)

Οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιριών συνήθως υπόκεινται σε περιορισμούς όσον αφορά στις δηλώσεις σε ΜΜΕ, οπότε χρειάζεται άδεια από την εταιρία. Νομίζω πως η ενδεδειγμένη οδός είναι οι άνθρωποι του περιοδικού να επικοινωνήσουν με τα τμήματα δημοσίων σχέσεων των αεροπορικών εταιριών που τους ενδιαφέρουν.

Αγαπητοί φίλοι,φίλες. Θυμάμαι ακόμα μία υπέροχη παρουσία ως Κ2 στα 737 της Α3. Πάει καιρός από εκείνο το απόγευμα στην Κέρκυρα, αλλά πιστέυω ότι θα μπορούσε επάξια να κοσμήσει με το υπέροχο χαμόγελό της τους όποιους αναγνώστες. Ας μην τρομάξουν οι "στραταίοι" της Α3 ότι θα χάσουν τα πρωτεία...

δικός σας

Cross":1w1ynsp9 said:
Οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιριών συνήθως υπόκεινται σε περιορισμούς όσον αφορά στις δηλώσεις σε ΜΜΕ, οπότε χρειάζεται άδεια από την εταιρία. Νομίζω πως η ενδεδειγμένη οδός είναι οι άνθρωποι του περιοδικού να επικοινωνήσουν με τα τμήματα δημοσίων σχέσεων των αεροπορικών εταιριών που τους ενδιαφέρουν.

Έχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεις,η σωστή διαδικασία αυτή είναι.
Το τμήμα δημοσίων σχεσεων είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Σε περιήγηση σε αμερικάνικες ιστοσελίδες με αεροπορικό περιεχόμενο, βρίσκει κανείς διηγήσεις αλλά και και επικοινωνία άμεση με πιλότους εν ενεργεία για ερωτήσεις και συνεντεύξεις και γενικά αισθάνεται ότι και αυτοί είναι άνθρωποι σαν κι αυτόν. Αν θέλει π.χ. να μάθει από τον άλλον αν είχε εμπειρία με κεραυνό και πώς την έζησε ή την αντιμετώπισε, αν περνάει πάνω από το σπίτι αυτού που ρωτάει κάποιος αεροδιάδρομος και ποιός,αν η προσγείωση που είδε στο τάδε βίντεο ήταν αυθεντική ή φτιαχτή, γενικά οτιδήποτε, όσο χαζό κι αν φαίνεται για καποιους άλλους. Και γιατί όχι δηλαδή; Ε, τόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα; Γιατί οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να είναι τόσο απόμακροι, μέσα στο γυάλινο κλουβί τους; Τι φοβούνται; Η μήπως δεν έχουν καθόλου χρόνο; Δικαιολογίες. Μάλλον ισχύουν αυτά που συζητήθηκαν σε άλλο σημείο, αλλά και όχι δημοσίως.Δεν κάνουν τον κόπο να ασχολούνται, αλλά και ο καθένας φοβάται τον ίσκιο του η κοιτάει τον εαυτούλη του και τη τσέπη του, γιατί ν' ασχοληθεί με τον άλλον; Και γιατί να "μπλέξει" με τον "υπόλοιπο κόσμο", εδώ που τα λέμε, κατά τη γνωστή νοοτροπία; Έχουν που έχουν τα δικά τους...

Hera, μήπως κυνηγάς φαντάσματα???
hera":4ea5ggd1 said:
Γιατί οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να είναι τόσο απόμακροι, μέσα στο γυάλινο κλουβί τους;
Εεεε, που ακριβώς το είδες αυτό? Πόσους επαγγελματίες του χώρου γνωρίζεις και που ακριβώς φωλιάζουν τα κλουβιά τους να πάω και γω να δω??
Μάλλον, λέω μάλλον: Μια κακή προσγείωση, ένα απότομο crosswind, ένα ξαφνικό turbulence και φυσικά φοβούνται να βγουν από το γυάλινο κλουβί. Έλεος
Η μήπως δεν έχουν καθόλου χρόνο;
Όχι καλέ, άπειρο χρόνο έχουν. Απλά, προτιμούν να τον τρώνε στο γυάλινο κλουβί αντί να έρθουν να μιλήσουν σε μας. Δε μου λες? Έχεις γνωρίσει πολλούς από αυτούς τους λεγόμενους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι αρνήθηκαν να σου μιλήσουν? :rant:
Μήπως περιμένεις να έρθουν αυτοί να σε βρουν, όπως κάνουν οι συνάδελφοί τους στο εξωτερικό όπως λες? Μήπως , μπα, άστο δεν αξίζει τον κόπο.

Συγνώμη από τους υπόλοιπους για το ξέσπασμα. Απλά, θεωρώ πως αυτό εδώ είναι ένα forum για ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων. Αν κάποιος ή κάποια θέλει να κλάψει τη μοίρα του, αν θέλει να πετάει ανούσιες έως ανόητες κατηγορίες δεξιά και αριστερά, αν θέλει να φέρεται μικρόψυχα και να περιμένει από το Θεό να δώσει λύση στα προβλήματα που αφορούν τον μικρόκοσμό του και μόνο, ας πάει στο forum του Cosmopolitan. Ή της Εκκλησίας. Έλεος. :wall: