Ζητείται Αεροσυνοδός της Aegean

• Thread starter Thread starter LCSEM
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

LCSEM

Νέο μέλος (Tourist)
Ζητείται Αεροσυνοδός η οποία ευρίσκετω σε πτήση της Aegean Star Alliance που επέστρεφε από Βρυξέλλες 14-15 Αυγούστου τα Μεσάνυχτα.
Κωδική ερώτηση: "Οι κινητήρες είναι στην ουρά ή στα φτερά";
Παρακαλείται να επικοινωνήσει με ΠΜ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

χαχαχα ερωτα μου,αγιατρευτε :lol:

ολα τα είδα σε αυτο το φόρουμ τα τελευταία 4 με 5 χρόνια, αλλά να δω τόπικ σε στυλ σε είδα πρώτη φορά βλέπω :Ρ

αυτα, γυρνάω στην κρυσταλογραφια μου :P

Δε δοκιμάζεις καλύτερα την στήλη "Σε είδα" της Athens Voice?

Τέλειο το θεματάκι μιλάμε, τέλειο!!!!!
Καλή τύχη σου εύχομαι!!!! Αν στείλει, ενημέρωσέ μας!!!

Βασικα αν ρωτησες περι του αν οι κινητηρες ευρισκωνται εις την ουρα ή εις τις πτερυγες, μαλλον δεν βλεπω να επικοινωνει μαζι σου καθοτι ή θα σε περασε για χαζουλη ή θα σε περασε περι χαζουλικου καγκουρως που επιχειρει ανοητο καμακι δεδομενου οτι ειναι εντελως αδυνατων να μην ειδες τα δυο τερατωδη ματζαφλαρια κατωθεν των πτερυγων.......

Τουτεστιν καλυτερα να συνεχισεις την ζωη σου φιλε μου διχως ελπιδες περι ανακαλυψεως της εν λογω τυπισουλας.....

Πρωτου αποκτησεις τετοιες βλεψεις αγαπητε, καλυτερα μαθε να διαχωριζεις ενα dc-9 απο ενα a320 χι χι χι χι.....

Βασικα που ευρισκεται ο μπουφες καθοτι πεινασα?

Πωλείται Grand Cherokee Limited 3,7 μοντέλο 2005, κυπαρισσί μεταλικό, ατρακάριστο, 60.000χλμ, φουλ εξτρά, τιμή συζητήσιμη.
Δεκτή ανταλλαγή με παπί γεμάτο βενζίνη!

Πάντως άν η εν λόγω αεροσυνοδός είναι και μέλος τού φόρουμ,την παρακαλώ εκ μέρους όλων τών λοιπών μελών να επικοινωνήση με ΠΜ με τον αξιότιμο LCSEM,μπάς και γίνη καμμιά κατάσταση και φάμε και κανένα κουφέτο εμείς οι υπόλοιποι..

Θα επακολουθήση δεξίωση στο apron τού Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας......

Να την αφήσετε ήσυχη την Ε. Ν.
Είναι πολύ καλή κοπέλα, σοβαρή, επαγγελματίας και δεσμευμένη.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.