Ζητούνται εισιτήρια...

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Φίλοι και φίλες,

μετά την μεγάλη επιτυχία της κατηγορίας "Tickets" στην κεντρική σελίδα του airliners.gr υπάρχουν σχέδια να διευρύνουμε την κατηγορία αυτή με εισιτήρια και άλλων αεροπορικών εταιριών.

Όποιος έχει στα χέρια του εισιτήρια άλλων ελληνικών εταιριών (όχι eTickets) ας τα κάνει ένα scan σε υψηλή ανάλυση και ας τα στείλει στο eMail μου. Επίσης όποιος μου στέλνει ένα εισιτήριο να κάνει ένα ποστ εδώ και να γράφει ποιο έστειλε ώστε να μην μπαίνουν και άλλοι στον κόπο να σκανάρουν και να στέλνουν το ίδιο.

Πέραν τον γνωστών εισιτηρίων της Ολυμπιακής έχουμε ήδη:

3 εισιτήρια της ΤΑΕ, 2 της ΕΛΛΑΣ, και από ένα των SEEA, Apollo και Cronus!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεισφορά σας.

Akis":1jut73a4 said:
και από ένα των SEEA, Apollo και Cronus!
Apollo οχι ακομα, (αλλα προσεχως! :wink:)
Συνεισφερα με SEEA, Air Greece & Cronus.
Βλεποντας τα ηδη σκαναρισμενα εισιτηρια, θα μπορειτε να διαπιστωνετε αν εχετε καποιο με διαφορες στο εξωφυλλο. Σαφως μας κανει και αυτο, ακομα κι αν ειναι της ιδιας εταιρειας.
Νομιζω οτι θα εξελιχθει σε αλλη μια μοναδικη πρωτοτυπια, τουλαχιστον για τα ελληνικα δεδομενα (και οχι μονο), μεσα απο το airliners.gr!!! :shock:

ti m/$&§&as anthropos pou eimai:

eiha palia eisitiria tis Cronus, Aegean, SEEA kai ta petaksa kapote. Blepontas ta palia eisitiria tis OA katalaba ti thisaurous eiha :oops: :( :wall: :bash: :4: :8:

παιδια Bording cards??? ixa to sinithio na tis kratao apo poli palia opote tora tha arithmo para poles kirios swiss, austrian, poles alitalia, OA, kana 2 klm, merikes tis ryanair gia beavais, 4 mono tis air france kai monaxa 3 tis British

an tis xreiazomaste me megali efxaristisi tha ithela na tis prosfero ean omos prokeite mono gia eisitiria kai malista palaiotera lipamai...

Pantos einai poli kali idea!!!!

Ας κάνουμε την αρχή με τα εισιτήρια και θα δούμε τι θα έχει το μέλλον :wink: Ήδη έφτασαν και επιπλέον εισιτήρια των εταιριών: Aegean, Air Greece, Air Manos, Air Sea Lines, Apollo, Axon, Cronus, Gee Bee και Hellas Jet :great:

Η νέα κατηγορία με περισσότερα εισιτήρια είναι γεγονός.

https://www.airliners.gr/el/stiles.php?name=7

Αν έχετε κάποιο εισιτήριο που διαφέρει από αυτά που ήδη υπάρχουν καταχωρημένα, ένα eMail παρακαλώ :wink:

Γνωρίζει κανείς κανένα site με συλλογή εισιτηρίων από ξένες εταιρείες?

Ευχαριστώ. :wink:

AΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

xristos":1ctesotz said:
Γνωρίζει κανείς κανένα site με συλλογή εισιτηρίων από ξένες εταιρείες?

Ευχαριστώ. :wink:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ SITE ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΓΙΑ TIMETABLES ΥΠΑΡΧΕΙ).
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΕ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 400 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΕΜΑΙΛ.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΛΙΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΕΧΩ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΕ ΤΟΥ 1956 ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕ Ή ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.
:idea: ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ GALAXY AIRWAYS Ή ΤΗΣ SKYBUS Ή ΤΗΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ. :)

Γιατί δεν βρίσκει τις σελίδες;;;