Ζητούνται τα βιβλία Aviation Exam

• Thread starter Thread starter C421
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

C421

Economy-Class-Member
Eάν έχει κανείς από το φόρουμ ημών τα βιβλία της Aviation Exam και ειδικά τα edition 2010 διαθέσιμα προς πώληση, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.

κανε καλυτερα database aviation exams βιβλια θα σου προτεινα bristol η oxford καλες γιορτες

Eάν έχει κανείς από το φόρουμ ημών τα βιβλία της Aviation Exam και ειδικά τα edition 2010 διαθέσιμα προς πώληση, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.

Γνωρίζεις πόσο υπέρμαχος και υποστηρικτής είμαι της αγοράς και διάθεσης έντυπων μέσων,αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα πρότεινα κι εγώ τη χρήση ηλεκτρονικού database για 12 μήνες στην καταπληκτική και σημαντικά μειωμένη τιμή των 122,39 ευρώ.Το οποίο ηλεκτρονικό database περιλαμβάνει και ερωτήσεις παρελθόντων ετών.Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ αφού διαβάζω τη φράση Bridge question banks included αναφορικά με την επεξήγηση των πλεονεκτημάτων της συγκεκριμένης database.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλους και...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! :great:

Πωλούνται e-ATPL και Αviationexam

Λόγω επιτυχούς αποπερατώσεως γραπτών εξετάσεων ATPL, πωλούνται σε ξεφτιλοτιμή κατεβασμένο/τυπωμένο όλο το e-ATPL και τα βιβλία του aviationexam. Eπικοινωνήστε μαζί μου με pm