CONFIG2 έγραψε:Δεν εχει εγκαταληφθει η αποφαση αυτη.
Elliott LGAV έγραψε:CONFIG2 έγραψε:Δεν εχει εγκαταληφθει η αποφαση αυτη.
Δεν θα υπάρχει "πρόβλημα" πολυτυπίας με τα CRJ? Αν και θα είναι πολύ καλύτερα να πηγαίνεις Βουκουρέστι με CRJ παρά ATR.
Η ΟΑ έχει μεγάλη τεχνογνωσία πλέον στα ATR. Οι εκδόσεις -500 ίσως?
4 engines 4 oil companies
AlexSwed έγραψε:Αν "ροτατate gia to pou tha vroune ta lefta.
makedonas έγραψε:AlexSwed έγραψε:Αν "ροτατate gia to pou tha vroune ta lefta.
Και βλέπεις το ελληνικό δημόσιο έχει χαρεί να δώσει 700 εκ. EUR στην ΟΑ και έχει αρχίσει 1 μηνα αργότερα ήδη να πληρώνει... Και αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι: Ποτε θα γίνουνε οι ετοιμασιες (διάβασε το κείμενο μου πιο πάνω) ώστε να ενταχθούνε στο καλοκαιρινό πτητικό πρόγραμμα? Εκτος και άμα η ΟΑ κινηται σαν την Τolis Air και δεν το έχουμε πάρει πρέφα! (sorry CONFIG2 ...)
AlexSwed έγραψε:Αν "ροτατate gia to pou tha vroune ta lefta.
AirbusPilot έγραψε:ta plirwmata tou 717 pou tha pane? ATR ?
pingu έγραψε:AlexSwed έγραψε:Αν "ροτατate gia to pou tha vroune ta lefta.
Καλό αυτό για την Ολυμπιακή, αλλά δεν είναι ώρα να αρχίσει να βγάζει και τα δικά της λεφτά; Αν αυτά τα λεφτά προστίθεντο σε πραγματικά κέρδη της εταιρίας που θα την βοηθούσαν να αναγεννηθεί, θα ήταν πανηγύρι, με την καλή έννοια. Αν απλώς είναι άλλη μια "παυσίπονη" ένεση ώστε να μειωθεί το χρέος της ΟΑ προσωρινά στα χαρτιά, δεν ωφελεί...Τα CRJ από μόνα τους δεν θα φέρουν την άνοιξη. Προγραμματισμός και - επιτέλους ! - συνοχή στην στρατηγική της εταιρίας θα την φέρουν.
Και για να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ θέλω οι ΟΑ να φτάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο. Το θέμα είναι οτι είναι αδύνατον αυτό να γίνει αυτόματα και είναι αδύνατον να γίνει όταν η Ολυμπιακή γίνεται συνέχεια πεδίο πολιτικών αερομαχιών και πολιτικής μαγειρικής.
CONFIG2 έγραψε:Bathory έγραψε:Όνειρο ήταν και πάει. Λέγεται οτι το σχέδιο για τα CRJ εγκαταλείφθηκε. Αν κάποιος ξέρει λεπτομέρειες ας μας πει.
Δεν εχει εγκαταληφθει η αποφαση αυτη.
Επιστροφή σε “Olympic Airways & Airlines”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης