nsap έγραψε:Έχουν το Μόναχο, η Φρανκφούρτη και μερικές άλλες πόλεις που είπες δεύτερο αεροδρόμιο; Έλεος δηλαδή..μόνο των άκρων είμαστε εδώ μέσα..
.danichro έγραψε:
3ον η βασική σύνδεση των Κρητικών με την ηπειρωτική χώρα είναι το καράβι, όχι το αεροπλάνο. Εγώ θυμάμαι πάντα μα πάντα να κατεβαίνουμε με καράβι και πολύ σπάνια να κατεβαίνουμε με αεροπλάνο. Ειδικά από το 2000 και μετά με τα νέα καράβια ίσως είναι προτιμότερο. Παίρνεις και τον αέρα σου.
4ον οι δυνατότητες του τωρινού αεροδρομίου έχουν εξαντληθεί χρόνια τώρα. τώρα αν θα έπρεπε να πάει στο καστέλλι η σε άλλη περιοχή είναι άλλο θέμα. Ότι έπρεπε να φύγει απο κει δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανένας νοήμων άνθρωπος.
satcorfu έγραψε:Δες τις πτήσεις της Ryanair και θα καταλάβεις !! πρίν χαρακτηρίζεις δυσμενώς άλλους, κανε ενα ψύχραιμο homework... πολλοί θα πούν οτι το Σαρλερουά δεν είναι Βρυξέλλες, και εγώ το είπα οταν το χρησιμοποίησα.. αλλά είναι το Low cost alternative των Βρυξελλών..όπως και το Billund της Κοπεγχάγης, το Hahn της Φρανκφούρτης κλπ... εδώ Στην Αθήνα τί έχουμε ?? την Αγχίαλο του Βόλου ή τον Αραξο ?? γιατί ακόμα και η Θεσσαλονίκη έχει κάποια σχετικά κοντά !!
danichro έγραψε:
Ειδικά το Ηράκλειο μην σας πω θέλει και 4 αεροδρόμια, ένα για κάθε νομό..
STAVROS_ATH έγραψε:Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μιλάνε είτε σα στελέχη επιχειρήσεων είτε σα παράγοντες του δημοσίου.Πάντα μιλάω σαν απλός επιβάτης και γράφω τι με ευχαριστεί και τι είναι πρακτικό για μένα.Μπορεί να φαίνομαι κοντόφθαλμος,αλλά δεν μπορώ να ορίσω τι είναι καλό για το επιχειρηματικό ή δημόσιο συμφέρον,ούτε θέλω να το παίζω παντογνώστης και executive, όπως πολλοί τρομάρα τους εδώ μεσα.
Πάμε τώρα στο θέμα μας.Η εικόνα που μου μένει για το Καζαντζάκης είναι αυτή του χειμώνα(από Νοέμβριο μέχρι και Μάρτιο, 5 μήνες δεν είναι και λίγοι) όπου με το ζόρι γίνονται 10-12 δρομολόγια τη μέρα, σχεδόν όλα εσωτερικού.Το αεροδρόμιο φαίνεται απελπιστικά μεγάλο και αχανές.Το καλοκαίρι πάλι φαίνεται ανεπαρκές,γεμίζει η πίστα από τσάρτερ και οι επιβάτες συνωστίζονται στο τέρμιναλ με τις γνωστές μίζερες εικόνες.Δεν είναι Ελεύθεριος Βενιζέλος που χειμώνα καλοκαίρι έχει αξιοπρεπή κίνηση και λειτουργεί με φουλ ρυθμούς.Παρόλα αυτά καθυστερήσεις δεν υπάρχουν αξιόλογες, ωστόσο όντως οι προοπτικές υγιούς ανάπτυξης είναι περιορισμένες.
Η λύση του Καστελλίου δε προτάθηκε επειδή βολέυει,αλλά επειδή προυπάρχει αεροδρόμιο, εκεί κρυμένο πίσω από κάτι βουνά.Δεν ειμαι καθόλου σίγουρος ότι η δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου αεροδρομίου-στην ουσία ανάπλαση και εκσυγχρονισμός δηλάδη του ήδη υπάρχοντος-στην επαρχία Πεδιάδος μαζί με τη δημιουργία ενός σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου μήκους 40 κοντά χιλιομέτρων(γιατί ο παρών είναι απλά άθλιος) αθροιστικά θα κοστίσει λιγότερο από ότι μια πιθανή επέκταση του Νίκος Καζαντζάκης.Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι η παραλια του Καρτερού θα έχει θέματα και ότι οι καντινιέρηδες και τα μπιτσόμπαρα που έχουν στηθεί θα ξηλωθούν.Το επιχείρημα μου έχει να κάνει με το ότι ένα αεροδρόμιο εκεί, τουλάχιστον αυτό που έχουν στο μυαλό τους να κάνουν σημαίνει αύξηση χρόνου μετάβασης προς κέντρο πόλης,αύξηση χρόνου πτήσης τουλάχιστον σε δρομολόγια εσωτερικού και κατακόρυφη αύξηση φόρων αεροδρομίων.Χέστηκα αν η σύγχρονη τάση είναι να δημιουργόυμε πολυτελή αεροδρόμια, 45 χιλιόμετρα εκτός πόλης με φυσούνες και υποδομές και εμπορικά πάρκα τριγύρω.Για το Ηράκλειο μιλάμε όχι για το Χονγκ Κόνγκ.Γιατί ο Έλληνας θα βάλει το χέρι στην τσέπη και όχι ο ξένος.Ο ξένος θα ρθει μια χρονιά, μετα δε θα ξανάρθει.Εν ολίγοις είναι η ίδια κουβέντα με την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων και τα έργα που έγιναν.Δυστυχώς θα τα πληρώνουμε μια ζωή ενώ οι υποδομές έχουν ήδη αραχνιάσει.
Όσο δε για κάτι γραφικά επιχειρήματα ότι οι Κρητικοί προτιμότερο είναι να παίρνουν τον αέρα τους ταξιδεύοντας με το πλοίο ή ότι κακώς υπάρχει αεροδρόμιο στα Γιάννενα(τα οποία ως γνωστόν εξυπηρετούνται επαρκώς από το γειτονικό αεροδρόμιο ... της Κέρκυρας!) δε σχολιάζω τίποτε παραπάνω παρά μόνο ότι η βλακεία ... είναι απλά ανίκητη.
Επιστροφή σε “Αερολιμένας Ηρακλείου”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης