Δημοσίευσηαπό gfa » 10 Νοέμ 2010, 13:03
Καλησπέρα παιδιά..Σαφώς δεν θα σε ρωτήσει κάποιος ,σε ποιά σχολή τελείωσες..Υπάρχει όμως και αυτή η περίπτωση βέβαια..Το να έχει μία σχολή καλό όνομα,παίζει τον ρόλο του στην αγορά..Και θα σας πώ ένα παράδειγμα..Τον Ιούνιο ,πήγα στο Βερολίνο(FSB School) για να κάνω το MCC course,μαζί με ένα παιδί από την σχολή μου..Είχαμε την επαφή να έρθουμε με ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στην αεροπορία...Οπως τον chief pilot της AIR BERLIN ,και άλλους της συγκεκριμμένης εταιρείας,,Την ημέρα που κάναμε το skill Test ,με χαρά μας ,μας ανέφεραν πως,κάθε μέρα έρχονται κοντά με αρκετά παιδιά ,από πολλές χώρες,είτε για MCC ,είτε για TYPE RATING,είτε για κάποιο άλλο course..Μας είπαν λοιπόν πως τα παιδια που έρχονται συγκεκριμμένα από την Global ,πλησιάζουμε τα Standarts τους,και σαν γνώση και σαν τεχνική και σαν attitude.Ενα πρόβλημα βέβαια είναι η Γερμανική γλώσσα.χιχιχι...Θέλω να πώ,πως ακόμα και στην Γερμανία,που όλοι ξέρουμε τι εστί Γερμανοί,έχουν βάλει πολύ ψηλά την Global και από ελληνικές σχολές αλλά και από σχολές άλλων χωρών.Και αυτό είναι πολύ καλό να ακούγεται για μια ελληνική σχολή ,γιατί πιστεύω πως η Ελλάδα έχει πολύ καλούς πιλότους.Και για αυτό πρέπει να στηρίζουμε τις σχολές μας και να μην τις υποβαθμίζουμε.Ξέρω αρκετά παιδιά που πήγαν στο εξωτερικό,δώσανε πολλά παραπάνω χρήματα και άλλοι γυρίσαν πίσω για να συνεχίσουν εδώ,άλλοι τελειώσαν στο εξωτερικό και γύρισαν με μαύρη ψυχή,και όσοι πήγαν Αμερική ήρθαν και διπλά χρεωμένοι,αλλά και έπρεπε να ξαναδώσουν τα μαθήματα....που αυτό είναι και το πιό ψυχοφθόρο μαζί με όλα τα άλλα...
0 x